2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان،من با دكتر مفرد جراحي دارم،خيلي ميترسم از بيهوشي و لحظه ي بهوش اومدنو خفگي و درد كلا،همش ...

من هی میگم گوش نمیدید 

روز عمل بهترین روزه

بیهوشی ک اصلا عین یه خواب خوشه معمولا دکترای خوب بهترین کادر بیهوشیو دارن 

بهوشم میای درد نداری خوشحالم هستی عمل کردی خوشگل شدی

فقط شب قبل حتما رعایت کن یه غذای سبک بخور از تایمی ک بهت میگه دیگه غذا نخور تا ۱۲ شب فقط مایعات بخور 

من از حالت تهوع بعدش میترسیدم ک اصلا نداشتم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

من امروز میخوام برم چکاپ 

۱۲روز گذشته

من اسپری رو ۶ ساعتی میزنم ولی گاهی پیش میاد بینیم گرفته مجبورم بزنم بین این تایمم شما چجوری میزنید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه جواب منم بدی؟؟گفتن ساعت هفت برم بیمارستان.به نظرت ساعت چند مرخص میشم؟؟

منم ساعت ۸ گفتن کلینیک باش من ۷:۳۰ رسیدم تا پذیرش شدم شد ۸ تا بهم اتاق دادن شد۸:۳۰ تازه فهمیدم به ترتیب کسی ک زودتر پذیرش بشه عمل میکنه دکتر

بعد ۹:۱۵ اولین عمل رفت اتاق عمل منم گرفتم خوابیدم ک دیدم ۹:۴۵ پرستار اومد سراغم پاشو بریم عمل اینجا بود ک فهمیدم عمل کلا ۳۰ دیقه بیشتر نیست😂😂همش تو ریکاورییم

خلاصه ۴ مرخصمون کردن هر سه مریض دکتر حسنانی رو با هم

سلام دوستان،من با دكتر مفرد جراحي دارم،خيلي ميترسم از بيهوشي و لحظه ي بهوش اومدنو خفگي و درد كلا،همش ...

منم حس شما رو داشتم . حتی تا لحطه بیرون رفتن از خونه . ولی عملش سخت نبود . بهوش اومدنی هم اصلا ادیت نمیشید اگه زمان بیشتری ناشتا باشید . من از ساعت 11 دیگه چیزی نخوردم حتی آب . ساعت 8و 20 دقیقه هم بیهوش شدم تا 10 و نیم بهوش اومدم. 

من هی میگم گوش نمیدید  روز عمل بهترین روزه بیهوشی ک اصلا عین یه خواب خوشه معمولا دکترای ...

ميدونيد چون تجربه نداريم استرس شديده😂بعدم يه خانومي ديروز با اكرمي عمل كرده بود گفت عمل نكن بعد عمل از درد پير ميشي😭😭😭😭😭😭😭😭

منم حس شما رو داشتم . حتی تا لحطه بیرون رفتن از خونه . ولی عملش سخت نبود . بهوش اومدنی هم اصلا ادیت ...

خوش بحالتون،مباركتون باشه عزيز،ولي خب من كلا استرسم خيلي بالاس قبل عمل براي استرس دارويي چيزي نميدن

من هی میگم گوش نمیدید  روز عمل بهترین روزه بیهوشی ک اصلا عین یه خواب خوشه معمولا دکترای ...

اخه ميگن شب قبل عمل ديگه بعد غذا مايعات نخور،شما غذا چي خوردي ك حالت تهوع نداشتي؟

2810