2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست
شما چقدر طول کشید که نوبت عمل بگیرید عزیزم؟ هزینه عمل چی؟ چقدر میشه؟

من وقتی زنگ زدم نوبت دهی عمل یکشنبه بود گفت چهارشنبه اش بیا عمل! گفتم نمیرسم هیچکاریمو نکردم گفت چهارشنبه و شنبه خالیه دیگه پره تا 21 خرداد میل خودت زودتر بیا انجام بده منم اشتباه کردم قبول نکردم 

اینجوری حساب کنم یکماه طول کشید

13 میلیون

گوشتیا 15 میلیون انگاری

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکتری که کارش خوب باشه و قیمت هم حدود 7 بگیره و بشه برای همین تابستون عمل کرد(خیلی نخواد تو ن ...

دکتر نجات پورم نگاه کن کاراشو نمیدونم البته چقد میگیره ولی باید زیر ده تومن باشه

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
دوستان دکتری که کارش خوب باشه و قیمت هم حدود 7 بگیره و بشه برای همین تابستون عمل کرد(خیلی نخواد تو ن ...

قطعا ميتونين تو همين تابستون عمل كنين خيلي ها هستن! 

زير ده تومن كوچك زاده، حميدرضا ابراهيمي، ميلاني، قاروني

اينا دكتراي خوبي  هستن تو اين رنج قيمت! بايد برين ببينين سبك كدومو بيشتر ميپسندين:)

كرج هم توصيه ميكنم عمل نكنين، خيلي بگير نگير داره دكتراش!

خیلی تاکید کن ک طبیعی بشه و نوک تیز و سربالا نشه

چرا نوک تیز ؟؟؟  من نوک تیز دوست ندارم بینی خودم نوکش گرده . یعنی همه رو نوک تیز می کنه ؟

تمام ترسم از سربالاشدنه . بازم بهش تاکید می کنم

چرا نوک تیز ؟؟؟  من نوک تیز دوست ندارم بینی خودم نوکش گرده . یعنی همه رو نوک تیز می کنه ؟ تمام ...

اگه نوک بینیتو دوس داری بگو دست نزنه.. من نوک بینیمو خیلی دوس داشتم...بعد عمل تیز شد،

2810