2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

ببخشید دکتر کوجگ‌زاده رو کسی میشناسه من ۲ بار رفتنم طب کارشون خوب بود باهشون نوبت عمل دارم بینیم استخونیه /اگه کسی میشناسه بگه لطفا ممنون استرس دارم وقت عمل دارم باهاشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان 4 ساله بسکتبال بازی می کنم میترسم بینیمو عمل کنم ظرفیت تنفسیم کم شه. دوستم یماهه پیش مصطفی جان بزرگی عمل کرده .میگه چون فوق تخصص جراحی پلاستیکه خیلی کارش خفنه. بینی دوستمم خوب شده خداوکیلی. کسی میشناسه ایشونو؟ به نظرتون عمل کنم ظرفیت تنفسیم کم نمیشه؟

من الان 4 ساله بسکتبال بازی می کنم میترسم بینیمو عمل کنم ظرفیت تنفسیم کم شه. دوستم یماهه پیش مصطفی ج ...

مگه ما دکتریم برو با چند تا دکتر مشورت کن ولی یبار ی دکتر به منم گفت راههای تنفسی باریکتر میشه چون بینی کوچیکتر مبسه بحرحال تنفس هم شاید بدتر بشه

بچه ها در مورد دکتر بنیادی کسی اطلاعی داره یا نه

سلام 

منم دنبال کسیم کا از دکتر بنیادی اطلاعات داشته باشه،کاراشو تو اینستا دیدم قیمتشم مناسبه ازش وقت گرفتم،شما کسیو پیدا کردین؟

سلام بچه ها منم ۹ تیر نوبت عمل دارم بینیم قوز داره فقط از بیهوشی خیلی میترسم و میترسم بهوش نیام خدایی نکرده کسی مث من بوده 

خداوند با من است ،پس نخواهم ترسید انسان به من چه تواند کرد؟مزمور۱۱۸آیه۶

سلام بچه ها منم ۹ تیر نوبت عمل دارم بینیم قوز داره فقط از بیهوشی خیلی میترسم و میترسم بهوش نیام خدایی نکرده کسی مث من بوده 

سلام بچه ها منم ۹ تیر نوبت عمل دارم بینیم قوز داره فقط از بیهوشی خیلی میترسم و میترسم بهوش نیام خدای ...

دکتر بیهوشیت خوب باشه اصلا ترس نداره خیلی راحته مثل یه خواب عمیقه 

اصلا نترس از بیهوشی بهترین قسمت جراحی بینی همین عملشه بعدش سخته 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
دکتر بیهوشیت خوب باشه اصلا ترس نداره خیلی راحته مثل یه خواب عمیقه  اصلا نترس از بیهوشی بهترین ...

مرسی عزیزم من رشت عمل دارم ب امید خدا تو کلینیک فارابی بنظرت کلینیک خوبه

2810