2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
بچه ها من از داخل خیلی ورم داره بینیم چه کنم  با قطره سدیم کلریدم باز نمیشه یکیش بازه ولی ورم ...

شیوا جان فقط صبر...

بخور که گفتم زدی؟؟ خیلی کمک میکنه ها!!! به من خیلی کمک کرد.

برا منم هنوز حس میکنم توش ورم داره. آلرژیمم زیاد شده با این عطسه هایی که میزنم بعید میدونم حالا حالا ها بره ورمش. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من از داخل خیلی ورم داره بینیم چه کنم  با قطره سدیم کلریدم باز نمیشه یکیش بازه ولی ورم ...

سلام شما دکتر میلانی عمل گرده بودین،؟؟ چند وقته؟؟ یعنی طبیعیه؟

نه حسنانی عمل کردم

یک هفته است 

طبیعی

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
شیوا جان فقط صبر... بخور که گفتم زدی؟؟ خیلی کمک میکنه ها!!! به من خیلی کمک کرد. برا منم هنوز حس می ...

گلوم خشک‌شده انقد از دهن نفس میکشم 

نه بخور سرد نزدم گفتم شاید بد باشه دکترم نگفت اخه

زنگ زدم مطب سه روز پیش گفت اشکال نداره ورم کم کم میخوابه ولی دیگه یه جورایی عادتم‌کردم از دهن نفس بکشم حتی وقتی بینیم بازه راهش😂😂

حالا فردا برم گچو باز کنه خفه شدم ایششش 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
سلام ببنید دماغها بزرگن؟؟ سوراخها رو هم دفقت کن؟؟ من خاهرم یبار رفت گفت همه راضی بودن البته همه چسب ...

خب كارم تموم شد.

كسايي كه اومده بودن اونجا راضي بودن. تا اونجايي هم كه ديدم نتايج خوب بود.

نظر ايشون در مورد بيني من ١٨٠ درجه با نظر دكتر ابيانه فرق داشت.

گفت بينيت گوشتيه و ٣٠-٥٠٪؜ امكان تغيير هست! غضروف سر بينيت به درد نميخوره!!!! و بايد نوكشو با يه غضروف ديگه پر كنم!!!!

خلاصه كه بخاطر ميانگين ٤٠٪؜ تغيير نميرم زير تيغ جراحي ايشون.

يه سر هم ميخام برم پيش دكتر نادريان.

سلام دوستای گلم‌من تازه وارد اینجا شدم میشه راهنماییم کنین؟؟من پیش دکتر ارش حقیقی وقت گرفتم بعد هفت ماه گفتن یکم تیر عملته اما چند روز پیش گفتن دکتر رفته سفر و همه عملها با سه چهار روز تاخیر انجام میشه....کسی پیشش عمل کرده؟؟نمیدونم حالا تکلیفم چیه خیلی بی نظمن تو وقت دادن تا صدبار زنگ نزنی جواب نمیدن هزین خوبه سه و هفتصد کاراشم خوبه ولی نوبت دهی افتضاح

راستی خانمی یه چیزی در مورد میلانی. من مطبش بودم چند نفر رو دیدم امپول کورتون دستشون بود که دکتر بزنه براشون برای ورم

چشم به راه...
2810