در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها من الان روز سوم عملمه بینیم کیپه همش قطره میریزم یه سوراخش باز میشه اونم جند ساعت اون یکی سو ...
والله من الان ۱۸ روزه عمل کردم هنوز حس میکنم تو بینیم ورم داره باز نیست قشنگ ولی شبا باز میشه. ولی شبا بخور بزن خیلی خوبه. من میزدم شبای اول تو اتاق خوابم. راحت میخوابیدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یگی از بچه های اینجا باهاش عمل کرده بود اصلا راضی نبود متاسفانه. فکر کنم قبل عید بود. من عکسشو دیدم ...
ببین بینی دوستم قشنگه . فکر میکنم استخوانی هم بوده قبلش. دیگه نمونه ای ندیدم. به خاطر همینم هیچ نظری نمیتونم بدم .شناخت دیگه ای ندارم ازش. ولی به صورت دوست من میومد بدون نقص بود خدایی .اما نیمه فانتزیه دیگه اما خوب . همچین طبیعی نیست به خاطر همین من دنبالش نرفتم که بخوام برم مطبش و مشاوره.من دنبال دکتر طبیعی کار ترم
چه بد منم خوشم اومده بود یکی از فامیلام هم باهاش تو آبان وقت مشاوره گرفته چقدرم ...
منم وقت عملو گرفتم اون روز. اما خب چشمم ترسید دیگه😣 حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم... خدایی تو پیجش ۹۰% کارا خوبن... شایدم اونروز از بدشانسیم اونا به پستم خوردن یا زیادی حساس شدم....