2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015443 بازدید | 66527 پست
من دیروز عمل کردم با دکتر حسنانی کیلینیک مریم  پره های بینیمو دست نزده فقط از وسط باز کرده خود ...

سلاام عزیزم. تبریک فراوووان . خیلی خوشحالم برات. مبارکت باشه دکتر حسنانی عالین من که کارشو دوست دارم خیللی.   

سلام دوستان. من خیلی وقته نی نی سایتو دنبال میکنم او بلاخره عضو شدم     دنبال یه دکتر خیل ...

عزیزم من یکی از دوستام با بصام عمل کرده بود دو سال پیش تقریبا. همچین طبیعی هم نیست. ولی قشنگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من یکی از دوستام با بصام عمل کرده بود دو سال پیش تقریبا. همچین طبیعی هم نیست. ولی قشنگه

راستش من دکتر بنییادی مدنظرم بود اما یکم دودل شدم... دیگه دکتر طبیعی کار کم ریسک تو این رنج قیمت نمیشناسم آخه... بیشترم نمیتونم هزینه کنم درحال حاضر. دوستتون مشکل تنفسی یا عدم تقارن ندارن؟ راضی هستن؟

راستش من دکتر بنییادی مدنظرم بود اما یکم دودل شدم... دیگه دکتر طبیعی کار کم ریسک تو این رنج قیمت نمی ...

دوستم نه مشکل تنفسی داره نه غیر قرینگی بینی شیک و قشنگی ام داره نسبتا هم نیمه فانتزیه .شما مشاوره هم رفتی پیش بنیادی من از کارای پیجش خیلی خوشم میاد طبیعیه. چی شد که شما دو دل هستی؟؟؟ مگه کاراش مثل پیجش نیست؟؟؟؟

دوستم نه مشکل تنفسی داره نه غیر قرینگی بینی شیک و قشنگی ام داره نسبتا هم نیمه فانتزیه .شما مشاوره هم ...

من که رفتم فقط سه تا کار بدون چسب دیدم. یکیشون که سوراخای بینیش یکی نبود بعد دو ماه البته دکتر بهش گفت فعلا ورمه بعد. یه خانوم اومده بود بعد سه سال که اونم من دوس نداشتم نوک تیز و سوراخا مثلثی بود. یه خانومم که بینیش بد نبود اما خودش گفت راضی نیستم خیلی.  بقیه چسب داشتن اما با چسب طبیعی بود. نه قوس زیاد نه کوتاه. قشنگ بودن. اما خب قرینه بودن و نبودنش مشخص نبود.  دلیل اینکه من دودل شدم به جز اینا اینه که اصلا از طراحی بینیم خوشم نیومد. بهشونم گفتم اما توجه نکردن.. واسه همین میترسم... وگرنه ب جز بنیادی نمیخواستم به کسی فکر کنم 😣 کاراشم خیلی بیشتر از بصام و بقیه دوس دارم.

مطمعنی  گوش و حلق وبینی نیست؟؟؟؟

چقدر جمله ام غلط غولوط داشت😄😄😄😄

بنظرم تو پیجش زیبایی زده بود. ولی شک کردم اینطوری گفتی. الان رفتم پیجش چیزی نبود. پیج نظام پزشکی هم در حال حاضر انگار مشکلی داشت نرفت که بخوام چک کنم. ولی در اولین فرصت چک میکنم 

مطب گردی 

بچه ها

من الان روز سوم عملمه بینیم کیپه همش قطره میریزم یه سوراخش باز میشه اونم جند ساعت اون یکی سوراخش که انحراف داشته اصن کیپ کیپ قطره اصن رد نمیشه ازش

فقط وقتی رفتم تامپونا رو کشید یه قطره ریخت تو مماخم دو تا سوراخ دماغام باز شد کامل بعد نیم ساعت بعدش دوباره کیپ 

خلاصه الان کلافه شدم از کیپی بینیم گلوم خشک میشه همش

مطب زنگ زدم گفت طبیعیه سه چهار روز اول مال ورم داخل بینیته

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
دوستم نه مشکل تنفسی داره نه غیر قرینگی بینی شیک و قشنگی ام داره نسبتا هم نیمه فانتزیه .شما مشاوره هم ...

یگی از بچه های اینجا باهاش عمل کرده بود اصلا راضی نبود متاسفانه. فکر کنم قبل عید بود. من عکسشو دیدم 😔😔😔

مطب گردی 
شما بینی تون گوشتی بود یا استخوونی؟؟؟ چند روز نقاهت داشتی؟ ترمیم هم می کنه؟؟؟؟

سلام. بالای بینیم استخونی بود پایینش غضروفی. ولی کلا کوچیک بود از اول.

ترمیمم بله. تو پیجشون برید نمونه ترمیمی داره

2810