2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015428 بازدید | 66527 پست
بچه ها من الان روز سوم عملمه بینیم کیپه همش قطره میریزم یه سوراخش باز میشه اونم جند ساعت اون یکی سو ...

والله من الان ۱۸ روزه عمل کردم هنوز حس میکنم تو بینیم ورم داره  باز نیست قشنگ ولی شبا باز میشه. ولی شبا بخور بزن خیلی خوبه. من میزدم شبای اول تو اتاق خوابم. راحت میخوابیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یگی از بچه های اینجا باهاش عمل کرده بود اصلا راضی نبود متاسفانه. فکر کنم قبل عید بود. من عکسشو دیدم ...

ببین بینی دوستم قشنگه . فکر میکنم استخوانی هم بوده قبلش. دیگه نمونه ای ندیدم. به خاطر همینم هیچ نظری نمیتونم بدم .شناخت دیگه ای ندارم ازش. ولی به صورت دوست من میومد بدون نقص بود خدایی .اما نیمه فانتزیه دیگه اما خوب . همچین طبیعی نیست به خاطر همین من دنبالش نرفتم که بخوام برم مطبش و مشاوره.من دنبال دکتر طبیعی کار ترم  

من که رفتم فقط سه تا کار بدون چسب دیدم. یکیشون که سوراخای بینیش یکی نبود بعد دو ماه البته دکتر بهش گ ...

چه بد   منم خوشم اومده بود  یکی از فامیلام هم باهاش تو آبان وقت مشاوره گرفته چقدرم خوشحاله. 

چه بد     منم خوشم اومده بود  یکی از فامیلام هم باهاش تو آبان وقت مشاوره گرفته چقدرم ...

منم وقت عملو گرفتم اون روز.  اما خب چشمم ترسید دیگه😣 حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم... خدایی تو پیجش ۹۰% کارا خوبن... شایدم اونروز از بدشانسیم اونا به پستم خوردن یا زیادی حساس شدم.... 

منم وقت عملو گرفتم اون روز.  اما خب چشمم ترسید دیگه😣 حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم... خدایی تو پ ...

به نظر من چندتا دکتر دیگم برو ببین کاراشو . خوب منم بودم میترسیدم .حساس نشدی اتفاقا دقت کردی 

به نظر من چندتا دکتر دیگم برو ببین کاراشو . خوب منم بودم میترسیدم .حساس نشدی اتفاقا دقت کردی 

اوهوم... اما خب دلم نمیخواست مطب گردی کنم اصلا.. ظاهرا دیگه مجبورم. دکتر طبیعی کار به جز اینا کی رو میشناسی شما؟  

والله من الان ۱۸ روزه عمل کردم هنوز حس میکنم تو بینیم ورم داره  باز نیست قشنگ ولی شبا باز میشه. ...

وای من دیگه تحمل ندارم کلافه شدم یه سوراخی نفس میکشم

لب بالام و چهارتا دندون جلومم بی حسن

میگم سیلیکون تو بینی درد داره کشیدنش؟الان استرس اونو دارم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
وای من دیگه تحمل ندارم کلافه شدم یه سوراخی نفس میکشم لب بالام و چهارتا دندون جلومم بی حسن میگم سیل ...

عزیزم من دیروز تامپون هامو کشیدم.دردی نداشت زیاد در حد یه لحظه بود اونم قابل تحمل بود.

2810