در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این کارا رو رعایت کن الان هنوز بینی قابلیت شکل گیری داره و باید خیلی مراقب باشی اکثر دکترایی که دیدم ...
من همون روز عمل سرما خوردم. دو ساعت بعد از عمل دو تا عطسه خفن زدم ناجور. چیزی هم نشد فقط باید دهنتو باز بگیری که فشار نیاد.
دکترمم از هفته دوم به بعد گفت بخند دنیا بهت بخنده، عطسه کن، فین کن، خمیازه بکش و ...
به نظر من مراقبت های بعد از عمل خیلی مهمه اما نه اونقدر که بخواد تاثیر عجیبی رو نتیجه بذاره، فقط ضربه محکم و تکون دادن خیلی عجیب فک ( بلال گاز زدن مثلا) میتونه خرابش کنه، نه چیزایی مثل عطسه و خنده و خمیازه و ...
این کارا رو رعایت کن الان هنوز بینی قابلیت شکل گیری داره و باید خیلی مراقب باشی اکثر دکترایی که دیدم ...
من همون روز عمل سرما خوردم. دو ساعت بعد از عمل دو تا عطسه خفن زدم ناجور. چیزی هم نشد فقط باید دهنتو باز بگیری که فشار نیاد.
دکترمم از هفته دوم به بعد گفت بخند دنیا بهت بخنده، عطسه کن، فین کن، خمیازه بکش و ...
به نظر من مراقبت های بعد از عمل خیلی مهمه اما نه اونقدر که بخواد تاثیر عجیبی رو نتیجه بذاره، فقط ضربه محکم و تکون دادن خیلی عجیب فک ( بلال گاز زدن مثلا) میتونه خرابش کنه، نه چیزایی مثل عطسه و خنده و خمیازه و ...
من دیروز واسه دفعه دوم بعد عملم رفتم پیش دکترم. بر عکس دفعه قبل که اصلا اعصاب نداشت گریه منو دراورد ایندفعه بسیار سرحال و خوش اخلاق شده بود. منشیش گفت قبل اینکه برم پیش دکترم چسب رو بکنم از رو بینیم. منم چسب رو کندم رفتم داخل مطب. دکتره منو نشناخت😂هاج و واج داشتیم به هم نگاه میکردیم. من منتظر بودم بهم بگه برو رو صندلی مخصوص دراز بکش اونم منتظر بود من بهش کارمو بگم که یکی از دستیاراش اومد گفت آقای دکتر اومدم واسه ماساژ و چسب!!!! منم فامیلیمو که گفتم یخو دکتره روشن شد!!! خندش گرفت گفت من نشناختم شمارو!! چقد تغییر کردید! راست میگفت چون شوهرم و بچه هامم بعد باز کردن چسب یه جور نگام میکردن انگار غریبم. خلاصه دکتره اومد بالا سرم به دستیاراش گفت بچه ها یعنی این دماغو من عمل کردم!!!؟؟؟؟ اینقد قشنگ شده!!!؟؟؟ یعنی این کار منه!!!؟؟؟؟ خلاصه کلی مزه ریخت از کار خودش تعریف کرد حسابی. ولی خداییش منم خیلی خوشم اومد از بینیم😉خدا کنه همینجوری خوب بمونه. فقط سوراخاش یکم کوچیک بزرگ بود که خودم احساس کردم به خاطر ورم داخل طرف چپ بینیمه که سوراخش کوچیکتر شده.