2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من 2 هفته قبل ،پیش دکتر ابیانه ویزیت شدم. خیلی تعریف کار طبیعیشونو تو پیجا خونده بودم. ...

من یکی از فامیلامون واسه عمل بینی رفت پیشش ویزیت شد گفت انقد بد برخورد کرد اصن به دلش نشست

حالا برو ببین کارشو از نزدیک 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من تاحالا فکر میکردم گوش و حلق و بینیه!!! امیدوارم که نتیجه جراحی همونی بشه که میخوای باشه حسنانی ...

13 میگیره بینی استخونی رو

بچه ها من جواب سیتیمو گرفتم ببینید انحراف بینی دارم یا نه 

تو عکساش که خودم با عقل خودم میدیدم مشخص بود که  دارم 

نظرتون راجع به دکتر ابیانه چیه ؟ نمونه هایی که دیدید چه طور بودند ؟

٣ نفرو ديدم كه تازه عمل كرده بودن و براي كشيدن تامپون اومده بودن، اوكي بودن ولي چيزي از بيني شون معلوم نبود كه بشه نظر داد. يه خانومي هم بود كه ده روز بود عمل شده بود ، بيني ش به صورتش ميومد، من از نظر خودم ٩ از ١٠ نمره ميدم. خودشم ميگفت تنفسش مشكلي نداره و مزه ها رو ميفهمه. بقيه هم ويزيت اومده بودن.

گمونم بايد چند روز برم بشينم تو مطب، اينجوري نميشه.

ولي كاراي دكتر نوري تو اينستا رو كه ديدم خيلي خوشم اومد ، نميدونم واقعن كاراشون انقدر خوبه يا نه.

من یکی از فامیلامون واسه عمل بینی رفت پیشش ویزیت شد گفت انقد بد برخورد کرد اصن به دلش نشست حالا برو ...

والا خيلي آروم و متين برخورد كردن. من ساعت ٩:٣٠ شب ويزيت شدم. قطعن بعد از كلي عمل اومده بودن و كلي هم ويزيت كرده بودن ، ولي برخوردشون مودبانه و آروم بود.

به نظرم دکتر باید به دلت بشینه بهت ارامش بده اگه این حسو ازش گرفتی و کارش رو قبول داری خوبه دیگه وسواس به خرج نده 

شيوا جانم كاراي دكتر نوري بدجوري مسحورم كرده، ايشون تازه برگشتن ايران و وقت مشاوره واسه ٢٧م اين ماه دادن. بايد حتمن كارشونو ببينم و با بيماراشون صحبت كنم. 

من سبك طبيعي دوس دارم و قطعن پيش يكي از اين ٢ دكتر جراحي ميكنم.

شيوا جانم كاراي دكتر نوري بدجوري مسحورم كرده، ايشون تازه برگشتن ايران و وقت مشاوره واسه ٢٧م اين ماه ...

ایشالله که خیره 

من 21 ام وقت عمل دارم امیدوارم

2810