2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عع عمل کردی اتفاقا یادت بودم  تو که بینیتم زیاد کاری نداشته چرا این همه اذیت شدی البته که کلا ...

آره والله...خوبه کار نداشت وگرنه چه بلائی سرم میخواست بیاد😁 

یعنی اینقدر اون گلاب به روت بالا آوردنه بد بود که الان که دارم بهش فکر میکنم باورم نمیشه من بودم تو اون حالت😖😖😖😖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره والله...خوبه کار نداشت وگرنه چه بلائی سرم میخواست بیاد😁  یعنی اینقدر اون گلاب به روت بالا ...

شام چی خورده بودی شب قبلش چون بالا اوردن بعدش خیلی بستگی داره به اینکه شب قبل رعایت کرده باشی یا نه من یادمه فامیلمون میگفت من حتی ابم نخوردم ناشتای ناشتا بودم بالام نیورده بود

از یه طرفم بستگی داره به داروی بیهوشی که استفاده میکنن 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
شام چی خورده بودی شب قبلش چون بالا اوردن بعدش خیلی بستگی داره به اینکه شب قبل رعایت کرده باشی یا نه ...

دقيقا، خيلي بستگي به بدن شخص و تكنيك بيهوشي داره!

من تو كلينيكي كه جراحي كردم، چندين تا دكتر دو تا و سه تا مريض داشتن، كلا اون روز خيلي خيلي شلوووغ بود، حتي يك نفر هم بالا نياورد!

سريع هم خودشون آب و آبميوه دادن بهمون، ميگفتن چون اينجا تيم بيهوشيش خيلي خوبه، چي بشه كه كسي بالا بياره! همه هم راحت و سريع به هوش ميومدن!

آره والله...خوبه کار نداشت وگرنه چه بلائی سرم میخواست بیاد😁  یعنی اینقدر اون گلاب به روت بالا ...

خيلي متاسف شدم عزيزم، كم هستن افرادي كه انقدر سخت بگذره بهشون! 

ولي تموم شد ديگه خلاصه، ان شا الله نتيجه انقد خوب باشه كه بگي ارزشش رو داشت :)

مهرانا۹۵ عزیز خیلی ناراحت شدم براتون امیدوارم هرچه زودتر حالتون خوب بشه و از نتیجه ی نهایی راضی باشید

کلا ادم فراموش کاره و خیلی زود یادش میره که چقدر استرس کشیده و سخت بوده

منم بعداز عملم میگفتم خیلی سخته و اصلا ارزشش رو نداره

اما الان که نزدیکه ۴ ماه میگذره ازم که میپرسن چه جوری بود میگم اصلا دردی نداشته و فقط یه کم کلافه بودم تا چند روز ولی واقعا کار دشواریه من که خیلی استرس داشتم بعداز عمل هم طول میکشه ادم مثل قبل بشه.

ایشالله نقاهت خوب و راحتی داشته باشین😘

سلام عزیزم.من مرتضی جعفری.کمال کوچک زاده و میلانی و آمالی رو رفتم منتظرم نوری بیاد برم ویزیت و یکی ر ...

سلام عزیزم 

من مطب گردی های شما رو دنبال میکردم

میشه بگی چرا دکتر ثابتی از لیستا حذف شد؟چون یادمه از طراحی راضی بودی

من تقریبا تصمیم گرفتم با ایشون عمل کنم

خيلي تغير كرده، كوچيكتر شد، الان دقيقا دو ماه و نيم شد

اقا نوید سلام

کمک میخوام ازتون

میشه بین دکتر ثابتی و امین امالی من و راهنمایی کنید

تقریبا هزینه جفتشون یکیه

کدومشون یه بینی ترتمیز تحویل میدن؟کدومشون کم ریسکترن؟

بینی منم تقریبا جز استخونیا محسوب میشه ولی نوکش یه کوچولو گرده،انحراف ظاهری هم تقریبا دارم و خیلی برام مهمه این انحراف رفع بشه

مهرانا۹۵ عزیز خیلی ناراحت شدم براتون امیدوارم هرچه زودتر حالتون خوب بشه و از نتیجه ی نهایی راضی باشی ...

ممنونم عزیزم...انشالله که منم مثل شما اینقدر از نتایجش راضی باشم که یادم بده کلا🙏🙏🌼

2810