2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

کورتون پوکی استخوان میاره خوب نیست اصلا زدنش ولی گاهی لازمه ولی نه انقد زیاد اخه کدوم دکتری 5 بار کورتون تجویز میکنه به یه مریض 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ديدم دكترم داشت كورتون ميزد به يكي، اندازه سر سوزن بود كلا:))) اونم فك نكنم به استخوون برسه!!!!

قطعا زيادش خوب نيست، ولي اگه لازم باشه خب لازمه ديگه

مثلا همين خانومه دكتر اصن ازش نظر نخواست گفت بايد اين قسمتو آمپول بزنم! نزم مشكل زا ميشه!

ولي يكي ديگه التماس ميكرد حتي خودش رفت آمپول خريد گفت دكتر آمپول بزن ورمش بخوابه! گفت عمرا بزنم، وقتي لازم نداري بيخود نبايد بزني!

اينه كه ميگم در كل دكتر خوبي انتخاب كنين بعدش بهش اعتماد كنين تا حدي:))

سلام دوستان.من امروز رفتم مطب دکتر کمال کوچک زاده.چند تا بینی عملی دیدم رفتم داخل اتاقی که یه دستیار آقا داشتن گچ برداری میکردن😁چند باری رفتم داخل و دیدم بینی ها خوب بودن...بد نبودن.شاید بگم یه لول از ثابتی بهتر بودن.ولی ایشون گویا متخصص گوش حلق بینی نیستن میترسم بعدها مشکل تنفسی پیدا کنم.

در کل بد نبود...هر کی رو یه سبکی عمل میکرد و همه رضایت داشتن.ولی باز چیزی که من میخواستم و به دلم بشینه فقط یه خانمی بود که اواخر رفتنم اومد و خوشم اومد چسب رو باز کرد و قشنگ صاف و صوف و بدون نقص بود.

قیمت یکی گفت ۷یکی۷.۵یکی ۸ خلاصه چونه ای هست انگار دکتر کوچک زاده.

کورتون هم نمیزنه!

حالا چهارسنبه قراره برم مطب ثابتی طراحی بینی انجام بده ببینم چی تو سرشه در مورد بینی من!

و چهارشنبه میرم مطب مقدم فرد و یحیوی هم سر میزنم.میام گزارش رو میدم

سلام سلام دوستان.امروز ساعت ۵رفتم مطب دکتر ثابتی...دکتر دیر اومدن گویا جراحی داشتن...تا ۸.۳۰مطب در ا ...

اره ظاهرا طبیعی عمل کردن برای خانوما زیاد جالب نمیشه.

من یه سوال فنی دارم. ایا چیزی بین طبیعی و نیمه فانتزی وجود داره؟ 🤔🤔🤔🤔

مطب گردی 
سلام، حميدرضا نوري چنتا ناراضي داره تو گروه ترميمي ها، روش بسته عمل ميكنه مثل يحيوي

سلام اقا نوید بینی تون ورم نداره ؟ متقارن هستش؟ با وجود گذشت چند وقت راضی هستید؟

از بینی من همه تعریف میکنن و میگن خیلی طبیعیه اما خودم دوسش ندارم به نظرم پاییمش خیلی بزرگه،دکتر قارونی به خاطر موضوع تنفس میگه من کوچیک نمیکنم سوراخ های بینی رو اما اصلا قشنگ نمیشه

همه میگن ورم داره و بعد خوب میشه اما من فکر نمیکنم هیچ وقت این بالشتک سر بینیم که دکتر درست کرده کوچیک بشه.

خداروشکر یه سری مشکلاتش برطرف شده مثلا نوکش اومده پایین تر ولی هنوز سوراخ هاش نامتقارن هستش.

سلام اقا نوید بینی تون ورم نداره ؟ متقارن هستش؟ با وجود گذشت چند وقت راضی هستید؟ از بینی من همه تعر ...

سلام، ورمم شايد ١٠ درصد باقي مونده، مشكلي ندارم، سوراخا يكي شد با اينكه قبل عمل انحراف و تابتايي داشتم، 

البته دكترا براي كم شدن زحمتشون تنفسو بهانه ميكنن، ولي بنظرم تا جايي كه نياز باشه بايد اندازرو متناسب كنن

سلام اقا نوید بینی تون ورم نداره ؟ متقارن هستش؟ با وجود گذشت چند وقت راضی هستید؟ از بینی من همه تعر ...

سلام چند روزه عمل کردین؟ از اولش اینجوری بود؟

من 45 روزه ام، و همین مشکل بزرگی پایین بینی رو دارم که حتی از نیمرخ هم معلومه یعنی  قسمت نوک بینی از نیمرخ حالت برآمدگی داره.

البته من اینجوری نبودم دو سه هفته اول. بعد یک ماه اینجوری شد و نمیدونم که این ورمه و از بین میره یا نه قراره که بمونه:(

خیلی رو اعصاب و روانمه!!!!

همون کورتونه منم رفتم میلانی کورتون میزدن.دیروز یه خانمی رو دیدم پیش فلورا هرسیج عمل کرده بود گف تو ...

به همه تجویز کرده بود؟؟؟

میشه لطفا تعریف کنی کلا چطور بود رفتی و نظرت در مورد میلانی چیه؟

امپولي كه ب بيني ميزنن، كورتون تريامسيلون هست بصورت رقيق شده، بيشتر بيني هاي گوشتي ميزنن بعضي دكتراا

سلام عرض شد آقا نوید از این طرفا؟!

بینی جدید چطوره؟ خوب کار میکنه؟ 

بله منم تعجب کردم، آناهیل که نمیتونه باشه

بنظرم با این اوضاع بهتره بگیم بیشتره دکترا الان کارتونو میزنن نه بعضی‌هاشون 

سلام چند روزه عمل کردین؟ از اولش اینجوری بود؟ من 45 روزه ام، و همین مشکل بزرگی پایین بینی رو دارم ک ...

نزدیکه ۳ ماهه که عمل کردم

فکر کنم از اول همینجوری بود اما هرچی ورم بالای بینی کمتر میشه بزرگ بودن نوک بینی خودش رو بیشتر نشون میده.

روی بینی صافه اما یه حالت برامده بوجود میاد بعد یه توک بینیه تپل و گنده

من به دکتر گفتم چرا قوس دادین منکه نمیخواستم گفت اصلا قوس ندادم صافه صافه اما خودم تو اینه یا عکس کاملا احساس میکنم نوکش اومده بالا.

2810