2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
دکتر ثابتی فک کنم گوشتیا رو خوب عمل میکنه  منم دیگه موندم پیش کی برم فردا برم حسنانی ببینم چی ...

من اینستاشونو رفتم چک کردم ولی باز برم و از نزدیک ببینم مراجعین رو بهتره ولی حدود ده تا دکتر دیگه هم باید برم مطب گردی و نمونه هاشونو از نزدیک ببینم .دکتر حسنانی رو من نرفتم ولی فکر کنم هزینه هاشون بالاست ۱۴به بالا من قبل عید پرسیدم۱۳بود...ولی اونم تو لیستمه که برم از نزدیک ببینم.ولی اینو میدونم که زیاد بینی رو تغییر نمیده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اینجوری میگید آدم ته دلش خالی میشه... من هفته ی بعد با قارونی نوبت مشاوره دارم

من امروز حسابی حالم گرفته شد اصلا فکر نمیکردم علامه انقدر افتضاح باشه کاراش حالا شایدم شانس من امروز همه شاکی ها اومده بودن😁اومدم خونه کلی با همسرم صحبت کردم و ...ولی ایشون امیدواری دادن که اشکالی نداره ممکنه یه پزشک بعد یه مدت بیمارهاش زیاد میشن چون تعداد عمل ها میره بالا کار خراب هم پیدا میشه توشون.

دلداری داد خلاصه که کم نیارم و برای رسیدن به هدفم تلاش کنم و یه دکتر خوب پیدا کنم.اینم بگم اولش مخالف بود شدیدا...بعدا راضی شد اونم بخاطر این مخالف بود که وسواس فکری عملی دارم  که پشیمون بشم دیگه زندگی براش تیره و تار میشه😂

الانم با دقت زیاد دارم میگردم و فشرده که که تا انتهای اردیبهشت تصمیم نهایی رو بگیرم.من ده ساله میخوام عمل کنم واقعا فرصت پیش نمیومد الانم شرایطم اوکی نیست زیاد ولی دیگه تصمیم دارم زود تموم کنم این بازی کثیفو😁😅🙄🙄

آقا نوید اگر هستید لطفا از نتیجه بینیتون بفرمایید عکستونو اینستا دیدم دایرکت دادم بهتون من بودم منننن🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️راهنمایی کنید که ما هم به یه نتیجه ای برسیم لطفا بینیتون شیک و کاملا مردونه بود 

یعنی فکر کنم انتخاب همسر و اینکه ازدواج کنی یا نه از انتخاب دکتر بینی راحت تره. انقدر که من مرددم سر ...

نه منظورم این نیس اصلا. گفتم دیده هامو تعریف کنم.دختر خالم با خشایار احمدی عمل کرده روز سوم بهش امپول اناهیل زد تمام ورمش یهو خابید اصلا یه چیز تعجبی بود.حالا اگه درست گفته باشم اسمشو.منم خیلی مرددم

چشم به راه...
ای بابا عجب داستانیه!!!!!!! من اول میخواستم با قارونی عمل کنم شنیدم اونم زده تو کار کورتون، دو ماه ...

چی بگم خاهر ولی دیدم امپول اناهیل میزنن واسه ورم و تسریع بهبودی اما کورتون نمیدونم.دکتر شیرازی رو میشناسین؟چطوره؟ شنبه وقت دارم باهاش

چشم به راه...
من بینی مو پیش دکتر علی اصغر شیرازی عمل کردم واقعا راضیم خیلی تمیز درآوردن به همه دوستامم معرفی می ک ...

سلام. کی عمل کردید؟ منم ایشونو انتخاب کردم. سه شنبه هم نوبت مشاوره دارم؟ هزینش چقدر بود؟ 

چی بگم خاهر ولی دیدم امپول اناهیل میزنن واسه ورم و تسریع بهبودی اما کورتون نمیدونم.دکتر شیرازی رو می ...

سلام. لطفا از نتیجه مشاورتون مارو هم مطلع کنید. منم با ایشون هفدهم وقت دارم. ولی چون قزوینم فرصت نکردم برم مطبشون کاراشونو ببینم. فقط تعریفشونو زیاد شنیدم. 

سلام سلام دوستان.امروز ساعت ۵رفتم مطب دکتر ثابتی...دکتر دیر اومدن گویا جراحی داشتن...تا ۸.۳۰مطب در انتطار بودم..با چند نفری هم صحبت شدم چه کسانی که عمل کرده بودن چه کسانی که قصد عمل پیش دکتر داستن. بینی های طبیعیشون برای خانم ها رو زیاد نپسندیدم حس کردم اصلا عمل نشدن!زیادی طبیعی بودن و ورم هم داشتن البته چون دو تاشون دو ماه پیش عمل کرده بودن. یکیشونم ۶ماه پیش عملیده بود که اونو خوشم اومد طبیعی شیک بدون ورم بود که گفت به دکتر گفتم نیمه فاتتزی در بیار...

یه خانم دیگه هم بود که پریدم سمتش😁یه راست رفتم سر اصل مطلب و گفتن رفتن طراحی طب و از اونجا اومدن پیش دکتر ثابتی.۳۰۰ت پول طراحی داده بودن و ۹تومن به دکتر بینی نیمه فانتزی داشتن با قالب کنترلی عمل شده بودت...خودش خیلی راضی بود کلی شاد و خوشحال.کلیت بینیش خوب بود ولی به درخواست خودش با طراحی انجام شده بود عکس طراحیشم دیدم ۸۰درصد شبیه طراحی شده بود.هیچ کدوم از بیمارها مشکل تنفسی نداشتن نیم ساعتی با دکتر صحبت کردم و تمام وسواسم رو اعمال کردم😁😂

دیگه خیلی اذیتش کردم ایشونم با محبت جواب همه سوالامو دادن...

نمونه هاش به نظرم از صد درصد ۷۰درصد خوب بود...

دکتر با شخصیتی هم بودن.حالا باید چهارشنبه برم برای طراحی بینی...

ولی فردا هم میرم مطب دکتر کوچک زاده در نهایت چند گزینه دیکه دارم که چند تاشون امروز حذف شد بدلیل اینکه دوستانی که مطب دکتر بودن تجربه زیادی داشتن و مثل من مطب گردی کرده بودن و نظرمو عوض کردن

.دکتر مجلسی اومده بود بیمارش برای ترمیم!حذف شد

و قیمتش خیلی بالاست

رجب شیروانی هم حذف شد قیمت بالا

دکتر شهریار یحیوی هم میگن ده تا روزی عمل داره که خب برام تعجب آوره ولی شاید برم مطبش یه سر...

جای خوب ماجرا این بود که دکتر ثابتی کورتون نمیزنه برای بیمارهاش...و اینکه حس مثبتی داشتم بهش...منشی هاش خیلی باحال بودن ساده و بی ریا😁بر عکس منشی های بد اخلاق و ....بعضی دکترها

2810