2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
من ميشناسم، متاسفانه نمونه هاي تو مطب بخوبيه پيج اينستاش نيست ولي دو نفر جديدا ديدم عمل كردن بد نشدن ...

سلام اقا نوید خوب هستید.خواستم ببینم به نظر شما دکتر ابیانه کم ریسک تر یا دکترمیلانی؟

شما حضوری رفتین مطبشون تابحال؟

آره من حضوری رفتم و بینی های خوبی دیدم . من فقط می خوام قدز بینیم صاف بشه که دکتر قبول نکرد و گفت اگه فقط قوز رو صاف کنم نوک بینیت خوب نمیشه . به من گفت با دوتا بخیه جمعش می کنم . بهش گفتم قوس نمیخوام گفت خداروشکر . منتها یه چیزی گفت که منی که یه بینی خیلی خیلی طبیعی می خوام ترسیدم . گفت یه کوچولو نوک بینیت رو میدم بالا . در صورتیکه بینی من همین جوری نوکش بالاهست میترسم داغوون بشه . گفت پره ها رو هم باز نمی کنم . کلا حس خوبی نسبت بهش داشتم و نمونه هایی هم که دیدم عالی بودند . من اگه یه درصد به ابیانه شک دارم برا همینه که میترسم بینیم سربالا بشه . بهم گفت چون پرونده داری هر تاریخی که میخوای یه ماه قبل زنگ بزن لازم نیست از شهرستان بیای . من معلمم مجبورم تیر عمل کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ابیانه اصلا کوچیک نمیکنه؟یا به اندازه و فرم صورت دقت میکنه؟

اونچه که من دیدم تو مطبش بینی ها همه متناسب صورت بود . فقط یه آقا بود که بینیش مردونه و بزرگ بود که تازه گچ رو برداشت و چسب زد و مطمئنا ورم داشته .

این رو در نظر بگیرید بینی که کوچیک میشه هم احتمال مشکلات تنفسیش بالاتره و هم اینکه اگه خدایی نکرده به ترمیم نیاز پیدا کنه ترمیمش خیلی سخته .

2810