2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بخاطر اینکه زیاد فرم بینیم بهم نریزه دنبال جراحی می گشتم که بینیمو طبیعی عمل کنه. والا انقدر ملت خودشونو شبیه عروسکای ترسناک کردن ادم میترسه به هر جراحی اعتماد کنه. من خودم سه سال پیش رفتم پیش گیوه چی عمل کردم اتفاقا عکس بینیمم جزء نمونه کارای پیجش هست https://www.instagram.com/drgivehchi/

به نظر من هرکی میخواد بینیشو عمل کنه حداقل چندماه باید بگرده دنبال دکتر خوب با اینکه هرکی سلیقش یجوره اما جراح شرط اول عمل بینیه. من خودم هم شکستگی داشتم هم بینیم بزرگ بود دنبال یه دکتری میگشتم که هم بتونه درمانی عملم کنه هم زیبایی. من خودم به شخصه مدل طبیعی دوست دارم واسه همین رفتم پیش گیلدا گیوه چی. الان بعد از یکسال و نیم از نتیجه عملم راضیم خداروشکر. اگر دوستی خواست نمونه کارای گیوه چی رو ببینه این لینک اینستاشه https://www.instagram.com/drgivehchi/

به نظر من هرکی میخواد بینیشو عمل کنه حداقل چندماه باید بگرده دنبال دکتر خوب با اینکه هرکی سلیقش یجور ...

اتفاقا من عمل بینی مو 2 سال پیش.  رفتم پیش دکتر گیوه چی  انجام دادم ..عالیه کارش..من ک خیلی راضی ام ...هر جا هم میرم همه ازم میرسن که بینی مو پیش کی عمل کردم....  

اینم آدرسش:

تهران - خ. ولی عصر - بالاتر از پارک ساعی - رو به روی کوچه 34 - پ. 2422 - ساختمان پارسه

من پیش دکتر ظفرمند جراحی کردم راضی بودم ، به نظر من جراح مهمه چون من پولیپ داشتم مدل بینی ام طوری انحراف پولیپ هر دکتری قبول نمی کرد خدا خیر بده دکتر ظفر مند که کار من انجام داد خیلی راضی ام

اونچه که من دیدم تو مطبش بینی ها همه متناسب صورت بود . فقط یه آقا بود که بینیش مردونه و بزرگ بود که ...

من تو عکسها دیدم بینی ها خیلی سربالا هستن من سربالا دوست ندارم، دکتری میشناسین طبیعی عمل کنه

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

سلام دوستان

من بایدبادکترخانم جراحی کنم.ازبین خانم دکترای تهران کی بهترینه؟؟ سوسن سکوتی.مریم اسماعیلی.آتوساطهماسبی.کتایون انصاری.ماریامرادی یا گیلدا گیوه چی؟؟ خوااااهشا راهنمایی کنیداگه تجربه دارید  

من تو عکسها دیدم بینی ها خیلی سربالا هستن من سربالا دوست ندارم، دکتری میشناسین طبیعی عمل کنه

من مطب رفتم و بینی ها اصلا سربالا نبود . طبیعی بود . منتها به من گفت یه ذره نوک بینیت رو می برم بالا که الان من دوباره ترس از عمل افتاده به جونم .

بچه ها بیایین برای هر دکتری یه تاپیک جداگانه بزنیم اینطوری اصلا آدم نمیتونه در مورد دکتر خاص کل تاپیک رو بخونه

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
من مطب رفتم و بینی ها اصلا سربالا نبود . طبیعی بود . منتها به من گفت یه ذره نوک بینیت رو می برم بالا ...

لیلا جان قشنگ توضیح میده دکتر که با بینی چیکارمیکنه؟طراحی هم میکنه که چه شکلی میشی بعد عمل؟

بچه ها کسی چیزی از دکتر شاهین میلانی میدونه؟ خیلی تعریف خوب ازش میکنن کسایی که باهاش عمل داشتن کسی ...

سلام عزیزم، من با ایشون وقت عمل دارم دو هفته دیگه   دکتر طبیعی ولی در عین حال ظریف عمل میکنه . مشاورش هم کاملا صادقانس و با فوتوشاپ دماغ بعد عملتون رو تا حدی میگه چجوری میشه.

2810