2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
دكتر سلطاني فر نيمه فانتزي هم عمل ميكنه، كارش بد نيست براي كسايي كه دوس دارن يكم بيشتر مشخص باشه عمل ...

خیلی ممنون 

ببخشیدا میشه اگه در مورد محمد علی اکبری هم چیزی میدونید بگین 

اونم امروز پیجشو دیدم 😢

سلام مرسی عزیزم😘 آره عمل کردم تموم شد ولی 3 روز اول سخت گذشت. این یه هفته هم که تموم نمیشه دارم میم ...

آره هفته ی اول عذابه 😒 مخصوصا همون حموم. من با ترس و لرز و کمک دو نفر دو بار رفتم حموم چون داشتم میمردم واقعا. اما گچ رو که برداری هشتاد درصد سختی ها تمومه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر کاظم زرگری خیلی خوب لیپوماتیک شکم را انجام میدن و تمام چربی های زائد رو بر میداره و بعدش ...

چطور میگین

منم اينستاش رو دنبال میکردم تااینکه خودم رفتم. تا راه پله مراجعه کننده داشت

اکثرشون ناراضی بودن. من فقط یکی دونفر رو راضی دیدم. حتی دیگه واس مشاوره‌ داخل نرفتم. لطفا دقت کنین تو انتخابتون

منم امروز ماهگرد بینی امه 

اون روزای اول انقد سخت بود میگفتم یعنی میشه یه ماه بگذره؟ مثل برق گذشت!!!

فقط هنوز تو تنفس مشکل دارم، خیلی کیپ میشم تند تند! راه های تنفسمو هربار چک میکنن دکتر و مشکلی نداره!!

من چون انحراف داشتم تا حالا در زندگانی با دو طرف همزمان نفس نکشیدم:)))

ولی چندبار بعد از شستشو از هر دو سوراخ بینی راه نفسم باز شد خیالم راحت شد، انقد ذوق کردم مثل ندید بدیدها تند تند نفس میکشیدم حال میکردم از شدت اکسیژن  

اما باز کیپ میشه:((

آیا به جز شستشو راه حل دیگه ای هست؟ اون طرف بینی ام که کیپه با شستشو و فین کردن چیز زیادی ازش خارج نمیشه و در نتیجه ورمش هم بیشتر مونده :( 

خوب نیس نوک دار عمل میکنه. باز برو ببین انحراف هم داره گاهی. منم یکسال نوبت بودم منصرف شدم

ساندارا جون آرش حقيقي رو ميگي؟؟ من توي كانالش عكسهاشو ديدم نسبتا خوب بودن اما رفتم مطبش كلا سه تا نمونه از نزديك ديدم كه از اونا خوشم نيومد. نوك دار منظورت چيه؟؟ شما پيش كي عمل كردي؟

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
شما پیش کی عمل کردن ؟ از فرم بینی‌تون راضی هستین ؟ 

حمیدرضا ابراهیمی، تا اینجای کار از همه چیز راضی ام خداروشکر، البته معلوم نیست واقعا فرم نهایی، هر روز بینی یه شکلی میشه تا ورم بخوابه!!

اما خب مشخصه که بینی جمع و جور و طبیعی از آب درومده همونجوری که می خواستم

دوستان یه چیزی میخواستم بگم از صبح مردد بودم، چون واقعاااااا با یک کار خوب یا خراب نمیشه راجع به پزشکی قضاوت کرد. اما گفتم بگم که کسایی که میخونن حواسشون جمع تر باشه و الهی که برای کسی از این مشکلات پیش نیاد!!!!

دیروز که تو مطب نشسته بودیم، یه دختر شاید بیست ساله با مادرشون اومده بود اون طبقه که مطب دکتر من، افلاکی و چنتا دیگه هستن دنبال دکتری که قبول کنه زودتر ترمیم کنه و اینا

سه ماه بود که جراحی کرده بود ولی خدا نیاره برای کسی خیلیییی بد شده بود بینیش، کلا زده بود نابود کرده بود، یعنی یه نخود با دو تا سوراخ روی صورتش بود! خیلی هم سربالا و بدفرم. کمتر دکتری برای ترمیم قبول میکنه اونم با قیمت فضایی احتمالا و برداشتن غضروف و این دردسرا.

دختره میگفت دارم دق میکنم نمیتونم صبر کنم یه سال بگذره، با مادرش با حسرت به ماهایی که تو اون طبقه و چند تا مطب نشسته بودیم نگاه میکردن، واقعا ناراحت شدم! دختره طفلک خیلی هم جوون و زیبا بود اما حیف....

تازه فهمیدم به این میگن خرابکاری نه اینکه حالا پره های بینی یه میلیمتر بالا پایین باشه!!!!

تو رو خدا حواستون رو جمع کنین تو انتخاب جراح ! 

دکترشون رو هم پرسیدیم، دکتر سهرابی!!! من که تا حالا اسمشو نشنیده بودم، ولی میگفتن در روز خیلی تعداد بالا جراحی میکنه

با یه دونه و ده تا دونه کار نمیشه قضاوت کرد که کسی دکتر خوب یا بدیه، ولی خب دیگه دقت کنین کلاااا !

دکترشون رو هم پرسیدیم، دکتر سهرابی!!! من که تا حالا اسمشو نشنیده بودم، ولی میگفتن در روز خیلی تعداد ...

سلام.

یه پیج اینستا بچه ها تو این تاپیک معرفی کردن که خرابکاریا رو گذاشته . این سهرابی چندتا تو اون پیج ازش خرابکاری گذاشته بود

ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
ساندارا جون آرش حقيقي رو ميگي؟؟ من توي كانالش عكسهاشو ديدم نسبتا خوب بودن اما رفتم مطبش كلا سه تا نم ...

سلام عزیزم.دوسال پیش چند بار رفتم بعدش نوبت گرفتم شصت تومن هم هزینه عکس دادم. خواهرم هم نوبت گرفت. یکسال نوبت بودیم. خواهرم رفت برای عمل ولی من گفتم اول ببینم بینی خواهرم چطور میشه. نوک دار عمل میکنه. کارش خوب نیس.عمل هاش قبلا بهتر بود. کلا من خوشم نیومد

2810