2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015404 بازدید | 66527 پست
شماام با قارونی عمل دارین؟؟؟؟

نه من اراک عمل میکنم.

البته خودم جنوبم. ولی چون بچه کوچیک دارم و نیاز دارم خانوادم پیشم باشن چند روز اول اراک عمل میکنم ان شاالله 

دخترم همه ی دنیای منه  

سلام دوستان 

من چندروز پیش مطب دکتر عامری رفتم نمونه کاراشو دیدم خوب بودن و با دونفر صحبت کردم کاملا راضی بودن دکتر بمن گفت نیم رخ خوبی داری واسه همین ورم و کبودی و اینا نداری درمورد قیمت باهاش صحبت کردم گفت 12 تومن و 1800 کلینیک، هزینه اش بالاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تصمیم با قارونی بود هزینشو کرده ۸ تومن

همین هفته پیش ۶/۵۰۰ تا ۷ تومن بود

به یه دکتر دیگه ام زنگ زدم اونم یک و خورده ای زیاد کرده

من نمیفهمم چه اتفاقی داره میفته که همشون اینطوری لحظه‌ای دارن افزایش قیمت میدن!!!!!!

استرس قبل از عمل داشتین شما؟ من بعد از عید ان شاالله عمل میکنم.از الان استرس دارم🙈🙈

فک کنم بیایم شهرستان عمل کنیم با همه خرج و مخارجاش باز از الان تهران ارزون‌تر دربیاد  

استرس قبل از عمل داشتین شما؟ من بعد از عید ان شاالله عمل میکنم.از الان استرس دارم🙈🙈

بله عزیزم منم خیلی استرس داشتم

خیلی هم طبیعیه اما اگر واقعا تصمیم به عمل داری دیگه چاره ای نیست باید تحمل کنی

اما در کل عمل راحت تر از اون چیزیه که ادم در موردش فکر میکنه.البته ریسکش خیلی بالاست ولی اگر دکترت خوبه و تصمیم هم گرفتی دیگه توکل با خدا انشالله همه چیز عالی پیش میره😘

فک کنم بیایم شهرستان عمل کنیم با همه خرج و مخارجاش باز از الان تهران ارزون‌تر دربیاد    

قیمت دلاری دیگه .میگن از فردا !! فقط مونده قیمت عمل بینی به دلار بشه

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

سلام دوستان ممنون میشم از افرادی که تحقیق کردن اگه درباره ی کارای دکتر بنیادی هم اطلاعی دارید بگید 

مرسی

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
سلام دوستان ممنون میشم از افرادی که تحقیق کردن  اگه  درباره ی کارای دکتر بنیادی هم اطلاعی ...

الان پستای 55 صفه قبلو خوندم دربارشونم نوشته بودن دوستان اتفاقا :))مرسی که اطلاعاتتونو ب اشتراک میزارید ممنون از همگی 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
2810