2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
خانومی شما که با دکتر قارونی عمل داشتید میشه یکم از الانت بگی که چطور شده بینیت درخواست دوستی فرستا ...

سلام عزیزم

من فقط مطب دکتر قارونی رفتم با همونم وقت عمل گرفتم

یعنی از مدل برخورد بقیه ی دکترها بی خبرم

اما دکتر قارونی

ایشون خیلی برای ویزیت کار خاصی نکردن مثلا معاینه ی دقیق یا سیتی اسکن یا حتی فرم بینی رو که بعد قراره چی بشم

اما خیلی صادقانه گفتن طبیعی کار میکنم و سوراخ ها رو خیلی کوچیک نمیکنم و مشکلات بینی رو برطرف میکنم

خداروشکر عمل خوب بود نقاهت بعدشم خوب بود

کبودی خیلی کم داشتم

تنفسم هم بعد دو سه روز نسبتا خوب بود البته الان که دو هفته میگذره تازه مثل قبل شدم

من خودم تو اتاق عمل گفتم یه کوچولو نوکش بالا بره

نمیدونم چرا این حرف رو زدم ایشون هم همین کار رو کردن

البته هنوزم طبیعیه اما کاش نمیگفتم

هفته ی بعد عمل که رفتم برای برداشتن گچ خودش نبود که این خیلی ناراحتم کرد دوست داشتم دکتر بهم بگه تو عمل چه کرده .یه کم رسیدگی بعد عمل ضعیف بود 

حالا گفته دوشنبه خودش هست و قراره برم ویزیت بشم.

در کل خداروشکر راضی بودم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من فقط مطب دکتر قارونی رفتم با همونم وقت عمل گرفتم یعنی از مدل برخورد بقیه ی دکترها بی ...

این روزا همه دکترا طبیعی کار شدن.نمیدونم چرا خدا دماغو یه جور خلق نکرد که میشد هر چقدر بخاهیم کوچیک کنن برامون.دکتر سجادیان هم بهم گفت دماغ گوشتیو فانتزی و غیرطبیعی نمیکننم و فرمشو عوض میکنم.خلاصه یعنی شکل بینی خوب میشه ولی از این دماغ کوچول موچولها نمبشه.

فک کنم فقط چند تا دکتر فانتزی کار معروف بودن که اینقدر بد شنیدم جرات نمیکنم به فانتزی کارا اطمینان کنم.

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
دوستان سلام.برای ترمیم بینی منافیو شنیدم پسر عمل نمیکنه.درسته یا نه؟ بعد کلانتر هرمزی کارش چطوریه؟؟ ...

من راجع به منافی چبز زیادی نمیدونم ولی در مورد کلانتر هرمزی ،کلا تو بیمارستان ۱۵ خرداد اموزشیه و بیشتر تو کارهای مدیریتیه .در مورد خصوصی هم تا اونحا که میدونم بسته عمل میکنه و بدرد ترمیم نمیخوره بسته

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
دوستان سلام.برای ترمیم بینی منافیو شنیدم پسر عمل نمیکنه.درسته یا نه؟ بعد کلانتر هرمزی کارش چطوریه؟؟ ...

کار هرمزی تا جایی که من میدونم عالیه و خراب نمیکنه ولی فقط طبیعی عمل میکنه و بیشتر به جنبه های درمانی اهمیت میده.فکر کنم هزینه اش بالاست. قبلا از طریق سایت میگفت عکس بفرستید و نوبت بگیرید ولی جدیدا انگار نیست اینجوری.اگر میتونید ی سری برید ببینه. من کار درمانی ازش سراغ دارم که خوب بوده و اینا رو از اونها شنیدم که خیلی متبحره و بیشتر تو کار پیوند و ایناست 

دخترم همه ی دنیای منه  
سلام عزیزم من فقط مطب دکتر قارونی رفتم با همونم وقت عمل گرفتم یعنی از مدل برخورد بقیه ی دکترها بی ...

استرس قبل از عمل داشتین شما؟

من بعد از عید ان شاالله عمل میکنم.از الان استرس دارم🙈🙈

دخترم همه ی دنیای منه  
2810