2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
راستی عزیز سعی کن چیزی داخل بینی نکنی مثل گوش پاک کن اینا. خیلی مواظب باش

من چون دكترم گفت تا محل بخيه ها فرو كني اشكال نداره انجام ميدم راحت ميشم

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. یه زمانی هر روز میومدم اینجا هیچ خبری نبود. الان چه فعال شدین! دو روزه دارم میخونم!

من تو گروه جراحی بودم که خوندم یه پسره رفته با بصام و مشکل براش پیش اومده! الان اومدم اینجا دیدم آقانویده! واقعا ناراحت شدم اما باز خداروشکر که اتفاق بدتری نیفتاده.

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

منم در حال تحقیقم. بینی من گوشتیه و قوز نداره. بین دکترای زیر ۱۰ تومنی انتخابم فعلا جهاندیده هست چون واقعا گوشتیا رو خوب جمع می کنه. نوکشم باید اصرار کرد تیز نکنه دیگه. البته قوس خاصی هم نمیده به بینی. ولی در کل دکتر کمریسکیه و من ناراضی تنفسی ازش ندیدم تا حالا. 

البته عابدینم تعریفشو شنیدم. کار برادرانم خوبه اما قیمتش بالاتره.

راستی جهاندیده ۷ تومن میگیره! چون دیدم آقا نوید هزینه ایشونو تو لیستشون بالاتر زدن گفتم بگم بهتون. 

راستی شازده منم کرمانشاهیم. بینی شما گوشتیه؟ تو دکترای کرمانشاه گوشتی کار کمریسک و طبیعی شیک کیو میشناسید؟ 

کار فصیحی یا جاسمی چطوره؟

سلام خانوما،نمیدونم چطوری توصیف کنم حالم و اصلا کسی من و درک میکنه یا نه  بچها من 6ماه ا ...

خانم دل آرام امیدوارم مشکلتون حل بشه،احتمالا آلرژی باشه و به هوای سرد...یه مقدار زمان بدین شاید خوب شد چون تا الان هم مشکل نداشتین.حتی اگه آرزی هم باشه ممکن هست از بین بره به فکر ترمیم نباشین..نشنیدم این جور چیزی را ..

راستی شازده منم کرمانشاهیم. بینی شما گوشتیه؟ تو دکترای کرمانشاه گوشتی کار کمریسک و طبیعی شیک کیو میش ...

سلام خانوم پپو..(پپو به معنای قاصدک هست دوستان)خوشحالم از آشنایی باهاتون .بله نیمه گوشتی هست.مدلش هم بهم میاد ولی سایزش یه مقدار بزرگ هست.4 تا دکتر رفتم.ولیس بعد از شش ماه رسیدم سرخانه اول.دکتر سجادیان،فتح سامی،ابیانه و قارونی رفتم.بینی گوشتی حساسیت روش هست..فعلا نتونستم انتخاب کنم.حالا گفتم برم دکترهای کرمانشاه هم ببینم از نزدیک.دکتر فصیحی،جلیلی و خسروشاهی برم... نظر شما چیه ؟کجاها رفتین؟

سلام دوستان.خوبین؟من دیروز رفتم مطب دکتر فرهنگ واسه مشاوره.مطبش پاسدارانه.فوق العاده شیک و ترتمیز بود مطب.دو تا منشی داشت.ویزیتش رایگان بود.بینی ها کوچیک و ظریف بود اکثرا و من بینی که همچنان بزرگ بمونه ندیدم.اکثرا چسبها رو برداشته بودن فک کنم میخواستن دکتر چسب بزنه دوباره چون معلوم بود تازه عمل شدن.ولی چند نفرم چسب و گچ داشتن.مریضا ازش خیلی تعریف میکردن و همشون از بیهوشی و روز عمل و کلبنیک راضی بودن.منشیها با خودش عمل شده بودن که من اصلا نپسندیدم.جای بخیه داشتن.ولی بقیه مریضا خوب بودن.اونایی که چسب داشتن هم معلوم بود خوب شده بینیشون.البته اینم بگم که نمیتونم بگم بینیها بی نقص بود.بلخره میشد ایرادات جزئی و کوچیک گرفت.پس این بینیهای بی نقص که تو خیابون میبینیم رو کی عمل کرده؟😫ورم کاراش زیاد نبود.یکی دو مورد ورمی من دیدم

نوبتم شد رفتم اتاقش.دو تا اتاق داشت که یکیش واسه چسب عوض کردن بود که خودش انجام میداد و یکی هم واسه مشاوره.دکتر فوق العاده مودب و خوش برخورد و مهربون بود.ساپورت بعد از عملشم خوبه چون من هم از مریضاش شنیدم و هم خودش اتاق بغلی بود شنیدم چقد خوب و مهربون با مریضای عمل شده برخورد میکنه.با من اصراری هم نداشت که حتما بیا با من عمل کن یا اینکه فورا بخواد ازمایش و عکس بنویسه.با دقت به حرفام گوش کرد و تمام ایرادات بینیمو گفت و گفت قراره چه جوری بشه.گفتم قوس ملایم میخوام گفت نمیتونم قولی در این مورد بدم اون در حین عمل معلوم میشه ممکنه بشه.من خوشم اومد که قول الکی نداد.معاینه ای هم که کرد خیلی دقیق بود.جوری وقت گذاشت که انگار پنجاه تومن ویزیت گرفته😁

وقت عملاشم زود به زود میده.هزینه عمل هفت و نیم هست و کلینیک یک و هفتصد.سال دیگه بیشتر میشه هردوش.گفتم که برای سال بعد میخوام عمل کنم گفت پس دو هفته قبلش بیا مطب.عکس و ازمایشم گفت همون موقع که اومدی مینویسم

شما پیش کی عمل کردین؟

عزیزم من الان شش ماه که عمل کردم و با کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر عبدالطملبی و الان تو این مدت می تونم بگم واقعاخوبه و اصللا مشکلی تاالان نداشتم خداخیرش بده واقعا با تجربه است و خیلی دکتر منصفیه بهش بگی تخفیف هم بهت میده .

بچه ها من میخواستم با ابیانه وقت بگیرم برای اردیبهشت

بهم گفت اردیبهشت هزینه جراحی و کلینیک میشه 10 تومن

خیلی ناراحت و ناامید شدم. به زور تا اردیبهشت 8 تومن اوکی میشد که کرد 10 تومن و من موندم واقعا چی کار کنم😢

هر کی واقعا قصد جراحی داره زودتر اقدام کنه چون همینجوری قیمتها بالا و بالاتر میره

2810