2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
تنفس خوب یکی از اصل های مهم تو جراحی بینی هست....خدارو شکر راضی هستین.تا عید دیگه بیشتر جا میفته تو ...

من اين قرصو نخوردم اصلا دكترم نداد يعني

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
عزيزم اگه حالت بد نميشه از دهنت خارج كن من خودم اصلا نميتونم ولي ديدم بعضيا اين كارو ميكنن عوضش ...

عزیزم دکترم گفت شستشو میدی قورت بده. تا الان که ترشحات چسبنده نداشتم همینکارو میکردم ولی الان کیپ شده بینی م. به حالت فین یواش یه کوچولو تخلیه شد یکیش ولی همراهش خون بود ترسیدم! اخه گفت فین نکن اصلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم اگه حالت بد نميشه از دهنت خارج كن من خودم اصلا نميتونم ولي ديدم بعضيا اين كارو ميكنن عوضش ...

راستی عزیز سعی کن چیزی داخل بینی نکنی مثل گوش پاک کن اینا. خیلی مواظب باش

سلام نعناخانوم.ممنونم.هر دوتاشون توی دوتا گروه ناراضی داشتن.هر دوشون هم از کجی و بزرگ بودن بینی ها.ا ...

وای چه بد.فکرشو نمیکردم چون هردوشون دکترای خوبی هستن.

من هر چی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم.هنوز دکتری که کاراش واقعا دلخواه باشه پیدا نکردم.تازه هرروزم از ریسکای عمل بینی یا دردسراش میشنوم...اما هنوزم تصمیمم به عمل کردنه.یا جهاندیده یا فرهنگ

سلام. از قرص اناهیل راضی بودن؟ در ورم بینی و صورت تاثیر داره؟  من دو هفته از عملم میگذره. سینو ...

بله خیلی خوب بود.اصن دماغش شده بود اندازه سه تا دماغ.یه قرص گیاهی هست.ورمش خیلی کمتر شده.اتفاقا داداشم هم گفت یه طرفش کاملا کیپ شده بود،یه روز خیلی شستشو داده بود و با یه گوش پاک کن جوری که به بخیه ها نزنه تمییزش کرده بود (همون یه بار)دیگه خیلی راحت شده بود.اصن گفت احساس میکنم تا توی مغزم هوا میره الان...شاید به خاطر التهاب هست که این جوری هستین..یه مشورت کنین با دکتر ببینین چه میگه.راستی خون هم گفتین هیچ اشکالی نداره.من تو دماغش رو نگاه کردم(ببخشید البته)اصن یه دنیای هست...طول میکشه تا خوب بشه و مهم اینه تا ده بار شستشو بدین

وای چه بد.فکرشو نمیکردم چون هردوشون دکترای خوبی هستن. من هر چی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم.هنوز دکت ...

ان شاء اله هر چی خیره.من که رسیدم سر خانه اول.اما عمل بینی از سرم نیفتاده و همچنان دوس دارم عمل کنم.دکتر فرهنگ را نرفتم ولی فک کنم خوب باشه

ان شاء اله هر چی خیره.من که رسیدم سر خانه اول.اما عمل بینی از سرم نیفتاده و همچنان دوس دارم عمل کنم. ...

مرسی ممنون.

خب شما دیگه قارونی رو کنسل کردین؟حالا به کی فکر میکنین واسه عمل؟

بله خیلی خوب بود.اصن دماغش شده بود اندازه سه تا دماغ.یه قرص گیاهی هست.ورمش خیلی کمتر شده.اتفاقا دادا ...

من از دیروز اناهیل پلاس شروع کردم. روزی چندتا و چندروز مصرف کردن برادرتون که نتیجه دیدن؟ 

مرسی عزیزم از راهنماییت.  من کلافه ام یه کم. خنده که نمیتونم کنم گریه ام میکنم بینی لیشتر کیپ میشه! داستان داریم :))

مرسی ممنون. خب شما دیگه قارونی رو کنسل کردین؟حالا به کی فکر میکنین واسه عمل؟

من تهران نیستم،فعلا قید اونجا را زدم.برم ببینم از دکترهای کرمانشاه کسی را پیدا میکنم.پیش دو تا از دکترهاش برم ببینم چی میشه.

من از دیروز اناهیل پلاس شروع کردم. روزی چندتا و چندروز مصرف کردن برادرتون که نتیجه دیدن؟  مرسی ...

اتفاقا داداشم میگفت دلم تنگ شده واسه فین کردن راحت..البته گفته بود خیلی آروم اشکال نداره فین کنی... قرص آناهیل را گفته روزی دو تا.دو ورق هم بهش داده.تقریبا نصف ورق مونده ازش.اتفاقا یه جوری حرف میزد و کلا یه جوری بود ...که مال ورم بود.بهتر شده نسبت به اول خیلی ولی هنوز جا داره بهتر بشه

سلام خانوما،نمیدونم چطوری توصیف کنم حالم و اصلا کسی من و درک میکنه یا نه 

بچها من 6ماه از جراحی زيبايي بینیم ميگذره ،ظاهرش فوق العاده شده ،ولی الان ک 6ماه گذشته و ديگ چسب نميرنم یه طرف بینیم کیپ شده و به سختی نفس می کشم 

الان 20روزه دارم تحمل میکنم دکترمم میگ ممکنه بد عمل آلرژی گرفته باشی،اما قیل عمل من هیچ مشکلی نداشتم 

کارم شده قطره ریختن ،و اسپری نوزينکس زدن ،فقط با اونا یکم بهتر میشه 

ترو قرآن اگر کسی تجربه مشابه یا نظری داره که کمک کنندس بهم بگه 

20شبه راحت نميخوابم ،تموم قلبم در میگیره نفسم گرفتس 

بچها اصلا ممکنه خوب شم ?کسی جیزی دیده یا شنیده ?

ترو خدا کمکم کنین 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
2810