2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سکوت سنگینی حاکم شده😏 فکر کنم همه از عمل بینی پشیمون شدن😁

سلام.خوبین؟ چه خبرات؟من که واقعا دودل شدم.چون متوجه شدم عمل بینی کلا یه جراحی ریسکی هست.دست رو هر دکتری میزارم نزدیک عمل یه چیزایی می بینم که دقیقا باید با همون دکتر نری عمل  .اون از دکتر ابیانه  اینم از دکتر قارونی.مثل ه اینکه هر دکتری بگیری ناراضی داره...بینی خودم الان بهم میاد ولی ایکس لارجه..میخوام از این کوچیکتر بشه...فقط نگرانی ام بیشتر بابت این هست که بزرگتر از این نشه..شما چی دیدین و چی شنیدین؟

سلام.شما خوبین؟ مگه از ابیانه و قارونی چی دیدین و شنیدین؟

سلام نعناخانوم.ممنونم.هر دوتاشون توی دوتا گروه ناراضی داشتن.هر دوشون هم از کجی و بزرگ بودن بینی ها.البته راضی هم بود ولی خب عکس بینی ناراضی های را دیدم واقعا خوب نبود.دکتر ابیانه کج و بزرگ و دکتر قارونی بینی از قبل بزرگتر و روی پره بینی تورفتگی در حد افتضاحی بود..البته بازم بگم راضی هم داشتن..داداش خودم هم با دکتر ابیانه عمل کردن (بیشتر به خاطر انحراف و قوز عملید)ولی ایشون نمیخواستن سایزش تغییر کنه و گفتن مردانه باشه... 

شما به کجا رسیده تحقیقات؟

خوبین؟از بینی محترم چه خبر.تغییر کردین؟راضی هستین؟

سلام عزيزم اره من خيلي نه ولي تغيير كردم الانم از فرمش راضي هستم تنفسم نسبت به أوايل بهتره خلاصه كه بايد بگذره بازم تا ورم تيغه و نوكشم كمتر شه تا بهتر بشه نظر بدم ولي الان يك ماه ميشه بادش خييييلي كمتر شده

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
سلام عزيزم اره من خيلي نه ولي تغيير كردم الانم از فرمش راضي هستم تنفسم نسبت به أوايل بهتره خلاص ...

تنفس خوب یکی از اصل های مهم تو جراحی بینی هست....خدارو شکر راضی هستین.تا عید دیگه بیشتر جا میفته تو صورتتون.راستی قرص آناهیل به داداشم داده بود واسه ورم..

من چند وقته واسه بینی گوشتی این اومده به ذهنم از قبل ترش ، بزرگ تر نشه.آخه تو بعضی از عکس ها اینطور نشون میدن  

تنفس خوب یکی از اصل های مهم تو جراحی بینی هست....خدارو شکر راضی هستین.تا عید دیگه بیشتر جا میفته تو ...

سلام. از قرص اناهیل راضی بودن؟ در ورم بینی و صورت تاثیر داره؟ 

من دو هفته از عملم میگذره. سینوزیتم عود کرده و اصن یه وضیییی همه ش شستشو‌میدم ولی ترشحات خارج نمیشه! 

سلام. از قرص اناهیل راضی بودن؟ در ورم بینی و صورت تاثیر داره؟  من دو هفته از عملم میگذره. سینو ...

عزيزم اگه حالت بد نميشه از دهنت خارج كن من خودم اصلا نميتونم ولي ديدم بعضيا اين كارو ميكنن عوضش راحت ميشي من با گوش پاكن تميز ميكنم

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
2810