2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور خودش میگه سبکم طبیعی. ولی عکساش تقریبا نیمه فانتزی هستن.

تعریف طبیعی و نیمه فانتزی متفاوته به نظر من.ولی عکسای اینستاش نیمه نیست طبیعی ظریف هست با یه کوچولو قوس.چون نیمه سربالا میشه اما این سربالا نمیکنه انگار

تعریف طبیعی و نیمه فانتزی متفاوته به نظر من.ولی عکسای اینستاش نیمه نیست طبیعی ظریف هست با یه کوچولو ...

خب همون قوس باعث میشه سرش بالاتر نشون بده. طبیعی بنظر من تو مایه های کارهای دکتر بنیادی هستش. یعنی فقط ایراداتو برطرف میکنه

چقدر این پروسه انتخاب جراح سخته  بچه ها بصام  بینی خانوم ها رو نوکش بزرگ درنمیاره؟ کلا ا ...

دقیقااا منم حس میکنم نوک بینی ها بزرگن تو کارای دکتر بصام البته نمونه از نزدیک یه نفر فقط دیدما بقیه عکسای اینستا. شما از نزدیک دیدین بیماراشونو؟ دکتر ابیانه فک میکنم مابین باشه یعنی یه نوک بینی خیلی ساده درمیاره نه بزرگ نه کوچیک و حالت دار خیلی ساده و تمییز. قارونی هم به نسبت نوک بینیاش بزرگه ولی یه کوچولو از بصام بهتره.

سلام عزیزم.اتفاقا دکتر قارونی جزو دکترای کم ریسکه. من قبلا یه گروهی بودم که چند نفر باهاش عمل کرده ...

گلم میشه بعداینکه رفتی خبر بدی راجع بهش؟

من بینی طبیعی ولی  درعین حال شیکی میخوام به نظرت کدوم دکترمناسب سلیقه منه؟

دقیقااا منم حس میکنم نوک بینی ها بزرگن تو کارای دکتر بصام البته نمونه از نزدیک یه نفر فقط دیدما بقیه ...

من کارای بصامو ندیدم از نزدیک ولی کارای قارونی رو دیدم. حس میکنم ظرافتش مثل کارای ابیانه نیست. این هفته میرم مطبش نمونه ببینم بعد تصمیممو بگیرم. دیگه واقعا خسته شدم از مقایسه و فکر کردن درمورد انتخاب دکتر😧

2810