2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
مرسی گلم.ویزیتش چقدره؟ شما چرا فرهنگو انتخاب نکردی؟

ویزیتش رایگانه

من دو تا از دوستام پیشش عمل کردن خودشونو از نزدیک ندیدم فقط عکسشونو دیدم به نظرم نوک بینی شون خیلی پایین بود. من دوس دارم یه جوری باشه که بعد یه سال باز افتادگی نداشته باشم اگه قرار باشه افتادگی داشته باشم که همین بینی خودم هس دیگه😂 ولی نمونه های مطبش خیلی خوب بودن کوچیک و ظریف و جمع و جور. من تا قبل اینکه عکسای دوستامو ببینم نظرم خیلی اوکی بود ولی اینارو دیدم یکم شک کردم. یه چند صفحه پیش مفصل توضیح دادم اگه حوصله داشنین بخونین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی. میشه به منم کمک کنید؟؟ من بینی طبیعی میخوام ، بینیم استخونیه ، از بیشتر کارای دکتر حسین نژاد خوشم اومده ، اما یکی دو تا عکس هم دیدم که بزرگ بود و خوب نبود. خودم هنوز مطبشون نرفتم، کسی کارای ایشونو از نزدیک دیده یا کسی پیشش عمل کرده؟

سلام آقا نوید. من مطب دکتر بصام رفتم ولی همه اومده بودن نتونستم نمونه کار ببینم   گویا فقطم ی ...

سلام، دكتر فقط يكشنبه و چهارشنبه مطب هستن و بقيه روزها بيمارستان ، نمونه ها شامسي هستن ولي چهارشنبه فكر كنم بيشتر ببينيد 

ویزیتش رایگانه من دو تا از دوستام پیشش عمل کردن خودشونو از نزدیک ندیدم فقط عکسشونو دیدم به نظرم نوک ...

باشه عزیزم حتما میخونم.ممنون😘

تو مطبش نمونه ای که مدت زمان زیادی گذشته باشه از نزدیک ندیدی؟که افتادگی پیدا کرده باشه؟

سلام گلم شمااطلاعاتی راجع به دکترقارونی دارین؟ریسک کاراش بالاس؟

سلام عزیزم.اتفاقا دکتر قارونی جزو دکترای کم ریسکه.

من قبلا یه گروهی بودم که چند نفر باهاش عمل کرده بودن و خیلی راضی بودن.ولی کارش رفع ایراده.خودشم جلسه مشاوره میگه اینو که قوس و اینا نمیدم.ولی من تو عکسای اینستاش دیدم که قوس ملایم میده.

خودمم میخوام برم پیشش واسه مشاوره

چقدر این پروسه انتخاب جراح سخته 

بچه ها بصام بینی خانوم ها رو نوکش بزرگ درنمیاره؟ کلا از نوع عملش خوشم میاد ولی نوک بینی رو کوچیک نمیکنه  

جراحی میشناسید  مثل بصام طبیعی عمل کنه ولی نوک بینی خیلی بزرگ درنیاره  

کار جهاندیدم خوبه بد نیس ولی اونم خیلی از بینی هاش خیلی دیگه نوک تیزن     

نه به نوک تیزی جهاندیده نه به بزرگی نوک بینی بصام      جراحی میشناسید که بین نابین اینا باشه؟

بله کسی که عکس نمیده تخیلی باید یه چیزی با این توضیحات درست کنیم تو ذهنمون😅😅

نمیدونم کدوم مریضی کامنت منو اینجا پاک کرد! آدرس اینستاگرام دکتر احمدی رو برات نوشته بودم!!!

2810