2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خیلی کاراش خوبه ولی گرررون میگیره لامصب

شما مطبش رفتي؟من بين يحيوي و قاروني موندم با اينكه پيش يحيوي وقت گرفتم اما ني ني سايتو كه ديدم دو دل شدم ،نه بخاطر قيمت بخاطر اينكه كمتر ديدم درموردش حرف بزنن و اينكه يه سري نارضايتي ديدم البته در حد حرف البته راضي خيلي بيشتر ديدم 

سلام دوستان.بینی من هم نیمه گوشتی هست..واقعاسخته بین این چند تا دکتر یکی را انتخاب کرد.چون سبک کار این چند تا دکتر (بنیادی.ابیانه.قارونی.بصام.فرهنگ) به هم نزدیک هست....جالب اینجاس هر کدام از بچه های تاپیک میره پیش یه نفره.تا الان دختر آبی با دکتر احمدی-پسراموعشقه با دکتر بنیادی-گلی جون با دکتر ابیانه.هر سه تا هم راضی ان خدا رو شکر..احتمالا تا قبل عید ما چند نفر هم برکت شیم ...

دوستان به نظرتون بصام بهتره یا ابیانه ؟   کدوم بینی گوشتی تمیزتر  و ظریف تر درمیارن   ...

بصام رو نمیدونم اما من شنیدم ابیانه برای بینی کوشتی خوب نیس بینی استخونی رو تا بگی قشنگ درمیاره ولی گوشتی نه

سبکش چیه؟ طزیعیه نیمه فانتزیه؟ این همه تعریف میکنن میخوام ببینم چه مدلیه کارش😢

سبکش طبیعی هست.عروسکی و فانتزی و اینا نیست.

ولی طبیعیهاش ظریفه نه مثل بعضی دکترا هنوز بزرگ بمونه

بصام رو نمیدونم اما من شنیدم ابیانه برای بینی کوشتی خوب نیس بینی استخونی رو تا بگی قشنگ درمیاره ولی ...

بینی استخوانی اکثرا خوب درمیارن مهارت دکتر وقتی که بینی گوشتی و  نیمه گوشتی خوب دربیارن ...  تا حالا هم دکتری ندیدم بگن بینی گوشتی خوب درمیاره :(

2810