2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تصمیم گرفتم یه بارم برم مطب ابیانه بینی های چند نفرو ببینم و اگه به نظرم خوب بودن با خودشم اوکی ک ...

من تا حالا دو بار رفتم نشستم بازم میخوام برم  برای من همون روز اول مشاوره آزمایش نوشت . فک کنم یک روز قبل عمل میری آزمایش هارو بهش نشون میدی همون روزم باهاش صحبت میکنی. من واقعا بین قارونی و ابیانه موندم البته هنوز مطب قارونی نرفتما  شما مطب قارونی هم رفته بودین درسته؟ به نظرتون کدومشون بهتر بودن؟

من دوباره رفتم مطب احمدی واسه دیدن بینی های عملی و مشاوره. چون این دفعه زود رفته بودم و کلا یک ساعت تو مطب موندم فقط چهار پنج بینی عملی دیدم که یکیشون گچ بود رفت گچشو باز کرد چسب زدن. دو نفرشونم دو هفته پیش عمل کرده بودن. با چسب که خوب بودن یعنی خیلی بزرگ نبودن. پیش دکتر هم دوباره رفتم مشاوره.

من نظرم بیشتر رو احمدیه. اگر بتونم با ترس و استرسم کنار بیام احتمالا با ایشون وقت بگیرم.

آهان دو نفرم بدون چسب دیدم انگار خواهر بودن. بینی هاشون خوب شده بود. از شانسم چند دقیقه بعد از اینکه من رفتم مطب نوبتشون شد و رفتن پیش دکتر. وقت نشد ازشون بپرسم چند وقته عمل کردن و اینکه بینیشون قبل عمل چطوری بود؟

من تا حالا دو بار رفتم نشستم بازم میخوام برم   برای من همون روز اول مشاوره آزمایش نوشت . فک کن ...

واقعیتش اینکه من از کارای قارونی زیاد خوشم نیومد نمیدونم چرا احساس میکردم بینی هایی که چسب دارن هنوز بزرگن. انگار کارای ابیانه ظریف ترن. من یکی از دوستای نزدیکم با ابیانه عمل کرده هر بار که میبینمش با خودم میگم چقد بینیش بهش میاد. بینی دوستم دقیقا مثل عکسای توو پیجش شده ولی چون هنوز 3 4 ماهه ورم داره ولی مدلش همونه. من بیشتر بین فرهنگ و ابیانه دو دل بودم که عکس دو تا از دوستامو دیدم که با فرهنگ عمل کردن نوک بینی خیلی پایین بود. به نظرم ابیانه تیغه بینی رو خیلی خوب در میاره

واقعیتش اینکه من از کارای قارونی زیاد خوشم نیومد نمیدونم چرا احساس میکردم بینی هایی که چسب دارن هنوز ...

من حالا مورد پسندام ابیانه و بصام شدن.

انگار کار بصامم خوب باشه. کی مطبش رفته بچه ها؟چی میدونید ازش

مطب گردی 
آهان دو نفرم بدون چسب دیدم انگار خواهر بودن. بینی هاشون خوب شده بود. از شانسم چند دقیقه بعد از اینکه ...

اینا که پیج ندارن تو قرن وزوزک میراز زندگی میکنن مگه. خوب الان ما نمیتونیم بریم فعلا باید چیکار کنیم خوووب😑😑😑

مطب گردی 
اینا که پیج ندارن تو قرن وزوزک میراز زندگی میکنن مگه. خوب الان ما نمیتونیم بریم فعلا باید چیکار کنیم ...

بله کاش پیجی سایتی داشت. ولی اکثرا که میان پیشش قبلا از آشناهشون اونجا عمل کردن و اونام دیدن و اومدن پیشش. 

والا من احساس می کنم اگر بیش از حد برم مطبای مختلف یا پیج های دکترهای مختلف تصمیم گیری برام سخت میشه. همین الان هم نتونستم تصمیم قطعی بگیرم.

2810