2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
من نمیشناسم. چطوریه؟ خوبه؟ دیدی شما موردی ازش؟

نه تو پیجش دیدم عمل با بیحسی تیپپلاستی میکنه خواستم ببینم کسی باهاش عمل کردن؟ 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
من امروز چند جا خوندم چون نوک بینی رو نمیبره بالا بعد یه مدت که قاعدتا افت میکنه بینی انگار نه انگار ...

از نظر قرینگی نمیدونی چطوری درمیاره. من بیشتر ترسم از این بابته. چون عکس از روبرو زیاد نمیزاره. بیشتر عکساش نیمرخ و سه رخ هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیشب رفتم مطب دکتر بصام ،خیلی شلوغ بود ولی همه اومده بودن برای مشاوره ، دو نفر فقط دیدم عمل کرده بودن که یکیشون چسب داشت. اصن نتونستم نمونه کار ببینم که چجورین  خود دکتر اولش ازتون میپرسه که چجوری دوست دارین بشه بعد میگه آیا میشه یا نه. تو بیمارستان هم عمل میکنن. تو عکسای پیجشون من حس میکنم یه مقدار سر بینی ها بزرگن. کسی اینجا با ایشون عمل داشته؟ واای چقدر تصمیم سختیه 

کسی میدونه دکتر ابیانه سبک.کارهاش چطوره؟دستمزدش جقدره؟منکه میخوام خیلیییی طبیعی باشه بنظرتون کدوم دکتر گزینه مناسبیه. جون فاصله دهان و بینیم تقریبا زیاده نمیخوام سرش بالا بره و از این بیشتر بشه. فقط میخوام ایراداتش برطرف بشه

کسی میدونه دکتر ابیانه سبک.کارهاش چطوره؟دستمزدش جقدره؟منکه میخوام خیلیییی طبیعی باشه بنظرتون کدوم دک ...

سبک کار دکتر ابیانه طبیعی هستش

حدودا ۸ تومان هم میگیرن

یکی از خانم ها با ایشون عمل کردن تو همین تاپیک

راضی بودن

منم یه نفر رو دیدم که با ایشون عمل کرده بودن خیلی راضی بودن

سبک کار دکتر ابیانه طبیعی هستش حدودا ۸ تومان هم میگیرن یکی از خانم ها با ایشون عمل کردن تو همین تا ...

ممنون عزیزم. بنظرتون برای سبک کاملا طبیعی بینی نیمه گوشتی دکتر ابیانه مناسبتره یا قارونی؟ من بین این دوتا شک دارم. دکتر قارونی که خودشون میگن سبکشون طبیعیه ولی عکسای پیجش بنظر من بیشتر نیمه فانتریه

ممنون عزیزم. بنظرتون برای سبک کاملا طبیعی بینی نیمه گوشتی دکتر ابیانه مناسبتره یا قارونی؟ من بین این ...

من اول اسفند با قارونی عمل دارم

ولی واقعا نمیدونم کار کدوم طبیعی تر و بهتره

به نظرم یه مقدار شانسیه

من اول اسفند با قارونی عمل دارم ولی واقعا نمیدونم کار کدوم طبیعی تر و بهتره به نظرم یه مقدار شانسی ...

اره دقیقا شانسیه بنظر منم. چون یه دکتر هم خرابکاری داره هم کار خوب. ولی هر دکاری دستش به یه سبکی میره معمولا نمیتونن خیلی متنوع کار کنن یا نمیخوان چون سلیقه شون همونه.

مطب گردی 

من تصمیم گرفتم یه بارم برم مطب ابیانه بینی های چند نفرو ببینم و اگه به نظرم خوب بودن با خودشم اوکی کنم. هر چند نظرم هر روز عوض میشه ولی یه حس اعتماد دارم نسبت بهش و واقعا نمیدونم چرا!!

از کارهای فرهنگ دو نفر از دوستامو دیدم به نظرم نوک بینی رو زیاد بالا نمیبره همین کارشو خیلی طبیعی نشون میده ولی احتمال افتادگی بعد از یه مدت هم بیشتر میشه

2810