2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
امیدوارم ....خیلی حس بدی هست .... من با دکتر ابیانه 

خیلی دکتر خوبیه عزیزم.من دیشب تو اینستا تو پیج یه دکتر دیگه بودم ولی یه نفر از دکتر ابیانه تعریف کرد بقیه هم اومدن کلی تعریفشو کردن

نعنا خانوم میشه من را هم عضو کنید.تو گروهی که دختر آبی گفتن که عضو نشدیم...کاشکی به این که شما میگید ...

عزیزم ای دیتون رو بدید تا من به ادمین بگم ادتون کنه.یا لینکشو بگیرم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل خانوم اتفاقا كاراي ابيانه خيلي قلميه و ظريف، مطمعن باش همش ورمه ، من بيني دوماه عملشو ديدم عالي ب ...

الان با چسب که جیزی از کجیش معلوم نیست ... فعلا دارم صبرررر میکنم ....

راست میگن که عمل بینی آزمون صبر هست .

من الان تو مطب غلامرضااحمدي هستم،

خدا بهم رحم كنه ي ختر بچه بيمار ويروسيه گوش دلره خدا كنه نگيرم ازش

ي پيرزنه اومده شستشوي گوش

ي خانوم بچشو اورده براي لوزه

ي خانوم اومده براي سينوساش

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من نميدونم چرا هر چند صفحه تو اين سايت ي نفرو انقد بزرگ ميكنن، احمدي احمدي احمدي!!! اخه مگه نمونه ديدين ازش، كي دماغشو ميده دست اين پيرمرد گند اخلاق!

حتي نميرم داخل ويزيت بشم

حتي ي نفرم پيش اين دماغ عمل نميكنه! 

من الان تو مطب غلامرضااحمدي هستم، خدا بهم رحم كنه ي ختر بچه بيمار ويروسيه گوش دلره خدا كنه نگي ...

سلام اقا نوید یه کمی صبر کنید الان دیگه شلوغ میشه کلی نمونه میبینید.زود قضاوت نکنید.حداقل تا اونجا رفتید یه کمی صبر کنید

چه عصبی😁 یعنی حضور چند بیمار و سن بالای دکتر باعثش شد؟

وقتي اينهمه دكتر جوونتر و بهتر هست كه فقط بيني عمل ميكنن و اينهمه نمونه كار ازشون ميشه ديد فكر ميكنم كسي كه جرم گوش تميز ميكنه انتخاب مناسبي نباشه 

اتفاقا برگشتني ينفر تو اسانسور ديدم ي خانوم ٤٥ ساله  ي دماغ براش درست كرده بود پهههههن و كوتاه!

كسي كه داره كار زيبايي ميكنه بايد زيبايي شناس باشه حتي اينو بايد از رنگ و  روي مطبشم متوجه شد، من وقتي ميرم مطب دكتر براي سرماخوردگي برام خيلي مهم نيست كي معاينم ميكنه، ولي وقتي ميخوام صورتمو بدم دستش بايد حس اطمينان و اينكه ايا اصلا ميدونه زيبايي چيه رو حس كنم،

نشستم جلوش حتي دلم نخواست عكس نشونش بدم، فكر كرد براي سينوزيتي يا چيزي اومدم، وقتي گفتم براي بيني، ي نگا كرد گفت ميخاي خوشگلش كني؟ بعد يدونه ميله كر و كثيف مال عهد بوق كرد تو دماغم( مطب بصام اون دم و دستگاههي كه باهاش معاينه ميكنه ادم كفش ميبرره!)بعد ي ازمايش. نوشت گفت بورو ، 

گفتم خوب ميشه، گفت اره قوزشو برميدارم خوب ميشه😂

2810