2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
به سلامتی عزیزم.چرا خودتو ناراحت میکنی؟طبیعیه کاملا.همه بعد از برداشتن گچ همینطوری میشن.به هر حال جر ...

وای نمیدونی چه حالی دارم که ....دوست ندارم کسی ببینتم ....خیلی خورد تووذوقم .... از کجیش خیلی ترسیدم .کورتون  رو زدم عضلانی بود ... گفت واسه ورم هست 

وای نمیدونی چه حالی دارم که ....دوست ندارم کسی ببینتم ....خیلی خورد تووذوقم .... از کجیش خیلی ترسیدم ...

نترس عزیزم.تو که الان چسب داری مهم نیس کسی هم ببیندت.بعدشم الان صورتت تغییر هم داشته واسه همین انقد خورده تو ذوقت.اصلا به خودت استرس وارد نکن.حالا همین کورتون کلی ورمتو کمتر میکنه.به دکتر هم اعتماد کن.اون بهت گفت تا چند درصد میخوابه ورمت؟و در مورد کجی چی گفت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس عزیزم.تو که الان چسب داری مهم نیس کسی هم ببیندت.بعدشم الان صورتت تغییر هم داشته واسه همین انقد ...

دکترم که گچو باز کرد گفتم آینه ببینم گفت من میگم امروز نبین و سه شنبه آینده که قراره چسب عوض کنی ببین ولی من قبول نکردم .... خود دکتر گفت خیلی خیلی ورم داری گفت صبر داشته باش ...در مورد کجی هم گفت به خاطر ورمت هست ....

حالا نمیدونم ..... امیدوارم که درست شه ... 

دکترم که گچو باز کرد گفتم آینه ببینم گفت من میگم امروز نبین و سه شنبه آینده که قراره چسب عوض کنی ببی ...

کاش گوش میدادی به حرفش و نمیدیدی تو آینه.ولی مطمئن باش میره ورمت و کجیش هم درست میشه صد در صد.دوست من چند سال پیش عمل کرده بود البته با یه دکتر دیگه بعد توصیه اش به من این بود که اصلا بعد از باز شدن گچ بینیتو جدی نگیر چون بدترین شکل ممکن رو اون موقع داره

سلام ...  امروز رفتم واسه برداشتن گچ ‌.... اول بخیه هامو کشید ... هفت تا بود بیرون .... ...

نه نگران نباش.  دوست منم تازه عمل کرده. گفت روزی ک گچ رو برداشت خیلی زشت و ورم کرده بودم و کج و کوله.  الان بهتر شده دوسه هفته از عملش گذشته خوب شده

پره ها رو تا اونجاییکه من دیدم از زیر باز می کنه و نه از کنار ،من سبکشو دوست داشتم الانم عاشق بینیم ...

سلام آمین خانوم.ممنون از جوابتون.بله عکس شما را قبلا دیدم.قشنگه.مبارکه.مثلا از پهنای ببینیبخواد کم کنه.از بغل باز نمیشه؟

راستي، دكتر نه تامپون ميزاره نه ايرويز(اون لوله پلاستيكا) برعكس مطب سجاديان كه خانومه روز قبل عمل ك ...

آقای نوید حال شما.مثله اینکه بقیه مطب ها را نمیرید دیگه.امیدوارم از انتخابتون راضی باشین.تو همین تاپیک یه خانومی به اسم ir البته یه پسوند هم داشت اسمش با دکتر قارونی عمل کرده.عکسش هم هست.راستی نوک بینی ها دقیقا چه جوری بود که اینقدر به دلتون نشست.عکس دارین بفرستین مشابه اونایی که دیدین.آخه تو سایتش مختلفن عکساش.بعضی ها را خوشم نمیاد زیاد....

دکترم که گچو باز کرد گفتم آینه ببینم گفت من میگم امروز نبین و سه شنبه آینده که قراره چسب عوض کنی ببی ...

گلی خانوم امیدوارم خوب باشین.از این تو ذوقی ها اکثرا دارن.احتمالا جای قوز هستش که تراش داده.میگن روی اون قسمت هایی که بیشتر کار میکنن بیشتر ورم میکنه.نگران نباش دوسسسست.

من تو یه گروهی هستم چند نفر باهاشون عمل کردن و خودشون میگن خیلی راضی هستن از همه چی

نعنا خانوم میشه من را هم عضو کنید.تو گروهی که دختر آبی گفتن که عضو نشدیم...کاشکی به این که شما میگید اضافه مون کنید  

سلام ...  امروز رفتم واسه برداشتن گچ ‌.... اول بخیه هامو کشید ... هفت تا بود بیرون .... ...

نه بابا همه بعد گچ كج هستن، درست ميشه، خيلي زوده براي نظر، مطمعن باشيد عالي ميشه

دكترتون كي بود؟؟

امیدوارم ....خیلی حس بدی هست .... من با دکتر ابیانه 

گل خانوم اتفاقا كاراي ابيانه خيلي قلميه و ظريف، مطمعن باش همش ورمه ، من بيني دوماه عملشو ديدم عالي بود، شما هم عالي ميشين شك نكنين، فقط بايد يكم زمان بگزره، خودتونو سرگرم كنيد ، و از اينه دوري كنيد

2810