2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015433 بازدید | 66527 پست

سلام، براتون دارم از مطب بصام بصورت لايو گزارش ميكنم، مطب بسييييييار شلوغ، يكي در ميان مريض جديد و مريض عمل شده ميره داخل، انگار نه انگار تازه عمل شدن اصلا كبود نيستن، فعلا بيني چند ماه گذشته نديدم، ولي هركي ي مدله، من اصلا متوجه سبك دكتر نشدم، ي خانومي بلند و خوش تراش و قلمي، ي خانومي كوفته قلقلي، ي خانومي سر بالا، ولي كلا بيني ها مدل دار هستن ، تراشيده. هستن، و اكثرا يكم بلند، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب ، من ويزيت شدم اينم شرح حال:

كلا سايز بيني ها لارج به بالاس؛) ايشان اعتقادي به كوچك كردن ندارند، ولي مدل دماغا قشنگ بود، درصورت لزوم پره هم جمع ميكنن و قوس هم در صورت درخواست ميدهند، يكم بد اخلاق هستن شايدم بخاطر مراجعين زياد يا خستگي باشه، در كل هركي مشاوره ميشد وقت عمل هم ميگرفت البته وقت عملشون بيانه نميخواست، قيمتشو يكم برده بالا ٦/٧٠٠ كه بنظرم يكم نميارزه. دكتر اصولي و تكنيكي هست خرابي تو كارش نيست، قرينه در مياره، وليبييييي سايز بالا، لارج و ايكس لارج:(((( تو جمع بندي براي من از ابيانه بالاتر نمره گرفت چون همه دماغاش شبيه هم نبود، يكي دوتا خيلي خوشگل ديدم توشون، كلينيك ياس سپيد عمل ميكنه همونجا كه يحيوي و قاروني  هم عمل ميكنه، درصد خوب شدن نميگه بهتون، من پرسيدم چند درصد از لحاظ استاندارداي شما بهتر ميشم گفت درصد دادن اشتباهه ، گفتم بهتر ميشم، گفت شما گزينه مناسبي هستي براي جراحي ولي بنظرم يكم ريز بين و سخت پسندي!

سلام، براتون دارم از مطب بصام بصورت لايو گزارش ميكنم، مطب بسييييييار شلوغ، يكي در ميان مريض جديد و م ...

خدا قوت آقا نوید.شرح مطب گردی هاتون عالی هست.کامل و به قول دکتر ریزبین.کم کم دارین شاخ غول را ميشکنين ...واسه انتخاب دکتر... هیچی به مطب رفتن نمیشه و کم کم میاد دستمون که چی میخوایم و چه انتظاری باید داشته باشی

ليست قيمت اپديت شده دكتر ها::

قاروني ٦/٥ الي ٧

مجلسي ٨ به بالا

ابيانه٧تا ٨

بنيادي ٥/٥ الي ٦

كوچك زاده حدود ٧

حامد عباسي ٧/٥ تا ١٠

عبدل زاده ٧

رزم پا  تلفني قيمت نميدهد

جهانديده ١٠

شاهين روشن ميلاني ٧ تا ٨

بهرام مقدم فرد ٨تا١٠  

غلامرضا احمدي٧

بصام٥ /٦ 

هومن فرهنگ مجد٩ تومن

خاتمي٦

پوريا افلاكي ١١ الي ١٣
يحيوي ١٢ الي ١٣
فرزام ١٢
حسناني ١٢ به بالا
نادريان ٩ به بالا
خشايار احمدي ١٢ به بالا
سامان ١٢
فتح سامي ١٥
محبي١٢ ب بالا
سجاديان ١٠
منافي ١٢/٥
يزدانفر ١٣
موحدي ١٢
حمد زاده ٥/٥

بچه ها اينها هم ليست سياه منه، اشخاصي كه تو تمام اينترنت تبليغ هاي زيادي دارن و اكثرا منشي هاشون تيليغ ميكنن ، شايد كارشون بدم نباشه ولي از نظر من دكتر خوب انقد زياد تبليغ نميكنه:

ليست سياه:
شهريار ايلخاني ٦/٥
سامان خرمي نژاد ٧/٥
فرزان رضايي (جراحي بسته)
پيام حق پناه ٦/٨٠٠
عرب و شهابي (اشپز كه دوتا شه...)
رسول پناه تازه كار
نجفي 

ميتراعلامه

ماريا مرادي

مرتضي جعفري

كلينيك مديكو(اسم دكترو نميزنه ولي پزشك عموميه)
دكتر گلي

نعنا خانوم نظرتون راجع به دکتر غلامرضا احمدی چی هست؟

من مطبش چند بار رفتم.ناراضی خیلی کم داره و دکتر کم ریسکی هست.چند مورد خیلی قشنگ دیدم ولی بعضی کاراش هم ورم داره.از نظر تنفسی تقریبا همه اوکی بودن.مریضا خیلی راضی بودن ازش.اخلاق خودش هم خوبه و مهربونه.اما دمدمی مزاجه و بعد از عمل هم خوشش نمیاد که از کارش ایراد بگیری...بداخلاق میشه در اون صورت.بعضی مریضاش از اینکه بعد از عمل زیاد تغییری نکردن ناراحت بودن.بعضیا از ورمشون و بعضی ها از اینکه میگفتن سربالا شده ناراحت بودن...خودمم بعضی کاراشو دیدم احساس میکردم نوک بینیها ارتفاع یا همون پروجکشنش زیاد هست و سربالا و از این مورد خوشم نمیومد.پره ها هم بعضیا گرد بودن اما اکثرا چیزی که من دیدم پره ها کشیده بودن.کبودی و ورم چشم و صورت هم من ندیدم و مریضا هم تقریبا همگی میگفتن که نداشتن.در مجموع به نظرم کارش قابل قبوله و جراح ماهریه.

راستی من حتی یک مورد هم کجی و ناقرینگی تو کارای دکتر احمدی ندیدم

2810