2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
سلام دوستای گلم میخواستم نظرتونو راجع به این چندتادکتر بدونم کدوم بهتره؟ من بینیم تقریبا گوشتی غضروف ...

من بینیم گوشتی بود الان سه ماهه ک با غلامرضا احمدی عمل کردم بینیم تقریبا نیم فانتزی و عالی شده من ک خیلی عوض شدم و راضی ام و اینکه دکتر اصلا کارخراب نداره

شاید فردایی نباشه 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بینیم گوشتی بود الان سه ماهه ک با غلامرضا احمدی عمل کردم بینیم تقریبا نیم فانتزی و عالی شده من ک ...

سلام.خوشحالم از اینکه از فرم بینی تون راضی هستین.پره های بینی تون رو باز کرده؟من طبیعی دوس دارم(البته بزرگ نباشه) و سربالا هم نباشه.به نظرتون واسه من خوبه؟شما که عمل کردین چیزی به نظرتون میاد که ما تازه میخوایم عمل کنیم به دکتر بگیم؟عکس چی نمیتونین بزارین؟ و لطف کنین من رو هم اد کنید.این آی دی ام:Radinkian@

خیلی خوبه من دوس دارم کاراشو...کم ریسکم هست و کاراش شیکه... البته اینا فقط نتیجه تحقیقات اینترنتیه ...

منم توی اینستادیدم خوشم اومد از مدلاش هزینه هم 6میگیره نمیدونم کسی از تزدیک هم دیده کاراشو؟ 

منم توی اینستادیدم خوشم اومد از مدلاش هزینه هم 6میگیره نمیدونم کسی از تزدیک هم دیده کاراشو؟

از نزدیکم میگن خیلی خوبه ولی میگه ۶ اما قیمتاش از ۶ شروع میشه به بالا.از یکی ۱۰ گرفته بود😳ترمیماش که از ۱۴ به بالا

بچه ها كسي از كاميابي چيزي ميدونه?

از نزدیک ندیدم ولی شنیدم مدلاش قشنگ و شیکه.نیمه فانتزیه بیشتر.تو مطبش که میری همه راضی ان ولی ناراضی هم داره در مجموع...اما نمیدونم با اینکه اکثرا راضی هستن ازش چرا جزو پرریسکها محسوب میشه به اعتقاد بعضیا

2810