2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
منم برای دومین بار ایشالا چهارشنبه میرم مطب غلامرضا احمدی تا واسم عکس و ازمایش بنویسه و باهاش اوکی ک ...

سلام. شما با احمدی عمل کردی؟؟ راضی هستی؟؟ فرمشو خوشگل دزآورده ؟ من دوبار رفتم باهاش مشورت کردم. گفت به پره هام دست نمیزنه. و این باعث شد تردید کنم با این دکتر عمل کنم!

سلام خوبید من پیاماتون تو تایپیک جراحی بینی خوندم شما الان از جراحی با دکتراحمدی رضایت دارید؟

سلام  عزیزم بعله من الان سه ماهه با دکتر احمدی عمل کردم و کاملا راضی ام و هیچ مشکلی ندارم 

شاید فردایی نباشه 💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  عزیزم بعله من الان سه ماهه با دکتر احمدی عمل کردم و کاملا راضی ام و هیچ مشکلی ندارم

وااای خدا روشکر جواب دادین امکانش هست عکس بینیتون برام بفرستین؟

چندروز کبودی و ورم داشتین؟

لطفا اگر گروه تلگ رام داری منو ادد کن ممنونتم❤

وااای خدا روشکر جواب دادین امکانش هست عکس بینیتون برام بفرستین؟ چندروز کبودی و ورم داشتین؟ لطفا اگ ...

من اصلا کبودی نداشتم ولی ورم زیاد داشتم اونم تا یه هفته بود عزیزم شمارتو یا ایدیتو واسم بفرس بدم ادمین اد کنه 

شاید فردایی نباشه 💙
سلام. دوستان کسی با دکتر بشارتی عمل کرده؟ هر کی نظری داره میشه بگه 

من موقع مطب گردیم رفتم پیشش. بینی رو ک نتونه عمل کنه خیلی ناامید میکنه من یه نمونه کار خراب دیدم ازش و بعدا شنیدم ک کار خراب زیاد داره به جز دوتا منشی های خودش بینی های دیگش خیلی خیلی معمولی بود 

شاید فردایی نباشه 💙

سلام دوستای گلم میخواستم نظرتونو راجع به این چندتادکتر بدونم کدوم بهتره؟ من بینیم تقریبا گوشتی غضروفی هست دوست دارم باریک بشه و نیمه فانتزی هزینه هم نمیخوام بیشتراز هفت تومن بشه

از بین دکتر میلانی و برادران و جهاندیده و غلامرضااحمدی وجمشیدی و بنیادی کدومو پیششنهاد مینین؟

2810