در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام عزیزم منم پیش حامد عباسی سه ماهه عمل کردم برعکس بینی منو خیلی کوچک کرده صاق می خواستم قوس داده ...
عزیزم روی نیمرخ بینیتون بین استخوان و غضروف یعنی یه حالت فرورفتگیه؟؟؟اگه اینجوریه،منم دارم این مشکلو اوایل هی میگفت ورمت بخوابه خوب میشه الان یه سال شده و هنوز اونجوریه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امشب مطب دکتر حامد عباسی بودم. تقریبا 7 تا بینی بدون چسب و دو بینی 10 روز عمل کرده و یک بینی یک م ...
منم با ایشون عمل کردم کاراشون و تمیز و خوبه همه عملا کاملا ازشون راضی بودن ولی من طبیعی می خواستم برای من نمیشه گفت قوس ولی یه تو رفتکی بین پیشونی و غضروفم انداختن ک پیشونیم قوس دار شده (ارتفاع پیشونیمو زیاد کردن ) ولی درکل بینیمو قوس دار نشون میده درصورتیکه من تاکیدکردم صافه صاف می خوام بینیمم خیلی سربالاست سه ماهه عمل کردم خودشون گفتن میاد پایین ولی من شک دارم انقدر بخواد بیاد پایین تقریبا چسبیدده ب پیشونیم از جلوهم صفحه قبل عکس گزاشتم کلا بینیم پهن تر شده تویه تاپیک دیگه می گفتن انگار گوشتی شده حالا باز نمی دونم ورمه یان ...میدونم سه ماه زوده برا نظر ولی خب دارم دق می کنم مخصوصا روقوس چون من تاکیدم طبیعی بوده ...ولی درمحموع کارشون تمیزه من مدلی ک می خواستم برام در نیاوردن بهخاطراین ناراحتم اگه قوسش بمونه حتما ترمییم می کنم چون متنفرم از قوس