2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
ببين نعنا جان تو ميتوني بري مطب نمونه هارو ببيني ولي مشاوره ديگه نميشي بايد وقت بگيري اونجوري ...

من احساس کردم سلیقه هامون مثل همه واسه همین پرسیدم.من به خاطر داشتن بچه مدرسه ای خیلی وقت مطب گردی ندارم خواستم نظر شما رو بدونم.انگار شما دوس نداشتی بگی.به هر حال ممنون

من احساس کردم سلیقه هامون مثل همه واسه همین پرسیدم.من به خاطر داشتن بچه مدرسه ای خیلی وقت مطب گردی ن ...

چرا نگم عزيزم واسه همون يه جلسه كه رفتم مطبشون كلي توضيح دادم بينيا چطوري بود

منم مثل شما بچه كوچيك دارم

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نگم عزيزم واسه همون يه جلسه كه رفتم مطبشون كلي توضيح دادم بينيا چطوري بود منم مثل شما بچه كوچيك ...

با بچه خیلی سخته.من سه جا بیشتر نرفتم.البته مطب احمدی چند بار نشستم.

شما دکتر بصام رو میشناسید؟

راهی نیست که بنیادی زودتر وقت بده.خیلی دیره وقتاش.دوست دارم منم تا اردیبهشت عمل بشم😔

با بچه خیلی سخته.من سه جا بیشتر نرفتم.البته مطب احمدی چند بار نشستم. شما دکتر بصام رو میشناسید؟ را ...

اره عزيزم دكتر بصام هم خيلي دكتر عااالي هستش اما به نظرم ايشونم فقط رفع ايراد ميكنه كوچيك نميكنه از عكساي پيجش معلومه ببيني متوجه ميشي

بنيادي چون تو روز ٢،٣تا بيشتر عمل نميكنه اينطوري طول ميكشه

زودتر زنگ بزن وقت بگير

من تازه عضو شدم و تا حالا خواننده خاموش بودم. بینی من گوشتی با پوست ضخیم هستش.

سلام.دقیقا اسمش به خانوم میخوره.نمی شناسم.بینی من هم نیمه گوشتی با پوست ضخیم هست.لطفا دکترهای دیگه هم اگه رفتین ما رو در جریان بگذارید.

خانوم پسرام و عشقه،از نظر تنفسی مشکلی نداره کاره دکتر بنیادی؟نمونه ای که چند وقت از عمل شون گذشته با ...

نه عزيزم آقاي دكتر تنفس براشون مهمه

خانوم پسرام و عشقه،از نظر تنفسی مشکلی نداره کاره دکتر بنیادی؟نمونه ای که چند وقت از عمل شون گذشته با ...

بله يكي از خانومايي هم كه اومده بود دوسال پيش عمل كرده بود كاملا راضي بود

دوستان خواهشا قبل عمل تا نمیتونید مطب دکتر مورد نظرتون برید و نمونه بدون چسب ببینید چون حتی با چسبم خیلی از ایرادای بینی دیده نمیشه....من یک ساله که پیش حامد عباسی جراحی کردم و سایز بینیم که اصلا تغییر نکرده هیج...فرورفتگی روی غضروف و قوز و کجی بینی هم با وجود اینکه اصلاااااا قبل عمل بینیم کج نبود برام ایجاد شده و اوایل که چسب میزدم،با چسب هیچکدوم از این ایرادا معلوم نبود و فقط بینیم خیلی بزرگ بود...پس خواهشا تا نمونه بدون چسب با چشم خودتون از دکتری ندیدید اقدام به عمل نکنید تا مثل من خونه نشین نشید

دوستان خواهشا قبل عمل تا نمیتونید مطب دکتر مورد نظرتون برید و نمونه بدون چسب ببینید چون حتی با چسبم خیلی از ایرادای بینی دیده نمیشه....من یک ساله که پیش حامد عباسی جراحی کردم و سایز بینیم که اصلا تغییر نکرده هیج...فرورفتگی روی غضروف و قوز و کجی بینی هم با وجود اینکه اصلاااااا قبل عمل بینیم کج نبود برام ایجاد شده و اوایل که چسب میزدم،با چسب هیچکدوم از این ایرادا معلوم نبود و فقط بینیم خیلی بزرگ بود...پس خواهشا تا نمونه بدون چسب با چشم خودتون از دکتری ندیدید اقدام به عمل نکنید تا مثل من خونه نشین نشید

دوستان خواهشا قبل عمل تا نمیتونید مطب دکتر مورد نظرتون برید و نمونه بدون چسب ببینید چون حتی با چسبم ...

سلام عزیزم منم پیش حامد عباسی سه ماهه عمل کردم برعکس بینی منو خیلی کوچک کرده صاق می خواستم قوس داده قوس ک جی بگم قوسم نیست یه جارو چاله کرده برده تو  برای شماهم همینجوره؟

2810