2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015432 بازدید | 66527 پست
اره. نمونه ها بد نبودن. یه خانم که حالش زیاد خوب نبود و خواهرشگفت هنوز خونریزی داره. البته هنوز گچ د ...

چقد گرون😐😐 البته نسبت به کارش بنظر من خیلی گرون میگیره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اونایی که میخوان تو گروه اد بشن آی دی تلگرامشونو واسم بفرستن.البته قبلش تنظیمات تلگرامتونو در ...

سلام.من یه چند ماهی میشه دنبال جراح بینی مناسب می گردم.مطب 3 تا دکتر هم رفتم.دکتر سجادیان،فتح سامی و ابیانه.حالا میخوام مطب غلامرضا احمدی و حسنانی هم برم.دکتر سجادیان و فتح سامی از لیستم خط خوردن.اگه میشه لطفا من رو اد کنید تو گروه تل گرام دکتر غلامرضا احمدی و ابیانه و حسنانی.این هم ای دی تل گرامم:@Radinkian.ممنون.(تایپ تل گرام به خاطر قبول نکردن تاپیک بود)

بنظرم برید تو اینستای دکتر شیرازی نمونه هاشو ببنید تازه می فهمید جراح بینی خوب کیه doctorshirazi

اره واقعا من نمونه کاراشو دیدم کف کردم خیلی کارش عااالیه . من دوستمم پیشش عمل کرد و طبیعی می خواست خیلی خوب درآورد 

بچه ها علی اصغر شیرازی رو برا جراحی بینی کسی می شناسه؟

دوست من جراحی بینی پیش دکتر شیرازی انجام داده خیلی بینیش خوش فرم شده و تغییر کرد واقعا کارش خیلی خوبه اینستا داره برو نمونه کارهاشو ببین خیلی خوبه

سلام و درود.کاشکی از بچه های تاپیک که عمل انجام دادن بیان و ما رو راهنمایی کنن.باور کنید تمام صفحات این تاپیک و جراحی بینی 2.5 و سایت های دیگه رو مطالعه کردم ولی لیست دکتر هام خیلی زیادن.چن مطب هم رفتم.واسه بینی نیمه گوشتی و از نیم رخ، دراز، دکتری که بصورت طبیعی،نه مثل دکتر سجادیان که واقعا جا برای بیشتر کار کردن روی بینی های داره،باشه لطفا نظرتون رو بگید.لیست دکترهای خودم هم اینان:دکتر حسنانی،ابیانه،احمدی،کمی با فاصله برزنجی و فرهنگ.

نادریان میتونه دماغ گوشتی رو خوب دربیاره؟ کسی میدونه؟   

ممکن است که من منکر چیزی باشم؛ ولی لزومی نمی بینم که آن را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آن را از دیگران سلب کنم. (کالیگولا - آلبر کامو)

سلام.صبح بخیر.در مورد دکتر نادریان،خود من قبل جز گزینه هام بود ولی تو تاپیک قبلی جراحی بینی چن نفر ناراضی داشته و البته عدم رضایت شون مربوط به چند ماه بعد از عمل بود.اگه میرین حتما نمونه هایی که چند ماهی ازشون گذشته باشه رو نگاه کنین.دوستان شما هم بیاید نظر بدید جاهایی که رفتین یا دکترهایی که جز لیست تون هست.

سلام.میشه نظرت رو در مورد مدل بینی هاش بگی.تیزه، گرد ه؟به سایز بینی دست میزنه یا نه

ببين عزيزم تو نمونه هايي كه ديدم ٣تاشون كوچيك شده بود ولي يكيشون اصصصلا كوچيك نشده بود فقط قوزشو برداشته بود با يه كوچولو كولومولاشو همين

ديگه نميدونم خودش گفته بود دست نزنه  يا دكتر كوچيك نكرده بود

نوكشونم٢تاشون گرررد بود يكيشون ميانه بود يكيشونم كه گفتم بزرگ بود تيز  بود تقريبا

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
2810