2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015428 بازدید | 66527 پست
چه خوب. عزیز چند بار برای مشاوره رفتی شما؟ و اینکه عملتون چند ساعت طول کشید و زود بهوش اومدین؟ ببخشی ...

یه بار رفتم مشاوره همون روزم وقت عمل گرفتم. عملم فکر کنم دو ساعت طول کشید. ۸:۳۰ شروع شد من حدودا ۱۰:۵۰ به هوش اومدم. ساعت ۳عصر هم مرخص شدم

یه بار رفتم مشاوره همون روزم وقت عمل گرفتم. عملم فکر کنم دو ساعت طول کشید. ۸:۳۰ شروع شد من حدودا ۱۰: ...

مرسی عزیزم. چه خوب، پس زود مرخص میکنن. فکر کردم تا شب باید اونجا موند 😕 احیانا میشه عکستون رو ببینم؟ قبل و بعد از عمل؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بلاخره برای بینی گوشتی که انحرافی نداره و پوستش نسبتا ضخیم و چربه کدوم جراح خوبه؟من استرس دارم

عزیزم بینی منم دقیقا همین بود الان یه ماهه ونیمه ک عمل کردم پیش دکتر احمدی بینیم روز به روز بهتر و قشنگ تر میشه من که خیلی راضی ام

شاید فردایی نباشه 💙
نانالا جونم امیدوارن همیشه سلامت و شاد باشی خانمی ..مرسی که جوابمو دادی ava جان فرزان رضایی دماغ خوا ...

عزیزم برای دوست منو دکتر فرزان رضایی جراحی کرد خیلی بینیش خوب و طبیعی شده بود و اصلا مشکلی نداشت چه از لحاظ زیبایی و چه تنفس . خیلی راضی بوود خودشم من وقتعمل دارم می خوام برم پیشش جراحی کنم

سلام . منم مثل شما میخوام عمل کنم. خیلی خوشحاال شدم که همچین جایی هست که اطلاعاتمون رو با هم کامل کن ...

دکتر رضایی که خیلی کارش خوبه. دوستم پیشش عمل کرد خیلی خوب شد. بینی اش استخوانی بود. منم می خوام برم اگخ خدا بخواد

سلام لطفا ب من کمک کنید بعد دوازده سال موقعیتم جور شده ک بینمو ترمیم کنم ی دکتر پیدا کردم ک کارش خوب بود ولی چهارده تومن میگرفت بینیم گوشتی با پوست ضخیم هست لطفا اگه دکتر خوب برای بینی گوشتی سراغ دارید بهممعرفی کنید نیمه فانتزی دوست دارم من واینکه شهرستانم و نمیتونم مطب گردی کنم

نانالا جونم امیدوارن همیشه سلامت و شاد باشی خانمی ..مرسی که جوابمو دادی ava جان فرزان رضایی دماغ خوا ...

فرزان رضایی دختر خاله من  دوسال پیش برای ترمیم رفته بود پیشش ، به نظر من خیلی خوب ترمیم کرده بود، من خودم هدفم جراحی بینی بین دو نفر دو به شکم که یکیش فرزان رضایی ، به نظر من انتخاب جراح یه چیز سلیقه ای 

سلام لطفا ب من کمک کنید بعد دوازده سال موقعیتم جور شده ک بینمو ترمیم کنم ی دکتر پیدا کردم ک کارش خوب ...

حالا کی بود این دکتری که ۱۴ تومن میگیره؟

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2810