2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
سلام . منم مثل شما میخوام عمل کنم. خیلی خوشحاال شدم که همچین جایی هست که اطلاعاتمون رو با هم کامل کنیم . من بینیم گوشتیه . با خوندن کامنتا فهمیدم دکنر سجادیان میتونه انتخاب خوبی باشه. کدوم دکتر خوبه دیگه؟ و اینکه کسی میدونه حدودا هزینه عمل دکتر حق گذار چقدره.؟ راجع به دکتر فرزان رضایی و دکتر حاتمی کسی اطلاعات داره ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نانالا جونم امیدوارن همیشه سلامت و شاد باشی خانمی ..مرسی که جوابمو دادی ava جان فرزان رضایی دماغ خواهرمو داغون کرد دو سالی میشه عمل کرده ولی متاسفانه تیغه بینیشو خیلی تراش داده و کاملا کجه و مشکل تنفسی هم داره نیاز شدید به ترمیم داره بیجاره آبحیم میترسه بره زیر تیغ از این بدتر شه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سلام دوستان توی این سایت میتونید پزشکای مختلفو جستجو کنید و اطلاعاتشونو بدست بیارید و حتی میتونید از بعضیاشون اینترنتی وقت بگیرید http://pezeshkekhoob.com/ حتما یه سر بزنید و ثبت نام کنید توش چون کارِتونو راه میندازه
www.pezeshkekhoob.com سایت پزشک خوب ، کسانی که دنبال دکتر خوب هستند سر بزنند...
بچه ها جون من الان یه ماهه دارم تمام صفحات رو میخونم و هنوز یه دکتر خیلی عالی پیدا نکردم که همه ازش راضی باشن. من ایران نیستم و نمیتونم همه مطب ها رو برم اما یه خواهر دارم که با سامی 7 ماه پیش عمل کرده و خوشگل شده اما بینیش گوشتی بود بینی من استخونیه و انحراف داره. کسی هست که بینیش قبل عمل انحراف داشته و با سامی عمل کرده باشه؟
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
راجع به دکر قناعت بیشه میدونید بچه ها؟ noonoosh و tooska راجع به دکتر سجادیان هم فکر کنید . مخصوصا برای بینی های گوشتی. و اگه دکتر حوب یافتید بگید به ما هم. tooska مهم نیس کجای شمال باشه ؟
نونوش جان دکتر فتح سامی کارش عالیه هرچند من نرفتم مطبش چون هزینه اش بالای12میلیون بود. من با دکتر یحیوی عمل کردم که خیلی از مراجعه کننده هاش میگفتن سبک یحیوی رو بیشتر میپسندیم. دکتر یحیوی از خارج کشور زیاد مراجعه کننده داره.منظورم عربستان و دبی و اماراته که خودم چند تاشون رو حضوری دیدم
من مطب دکتر سجادیان که رفتم، کاراش بگیر نگیر داشت/ اصلا شبیه به هم نبود. بعضیا عالی و پرفکت بودن و بعضیا واقعا افتضاح.ولی خودم اگه با یحیوی عمل نمیکردم گزینه دومم سجادیان بود.دکتر کامیابی هم خیلی ظریف و نیمه فانتزی در میاره ولی چون دوران نقاهت بعداز عملش (بدلیل برشهای زیاد) بد بود ترسیدم برم پیشش دکتر فرهنگ مجد و راستکاری هم خیلی پرفکت نبودن و من حذفشون کردم از لیستم
2810