سلام
من از اعضای همین سایت هستم که پارسال با سامی عمل کردم. بعد از عمل اومدم و اعلام کردم خیلی راضیم. الان اومدم بگم اونقدرا هم که فکر میکردم راضی نیستم. وقتی گچ بینی من ورداشته شد خیلی بینی خوبی بود بعد به مرور زمان بینیم ورمش بیشتر شد و اصلا کم نمیشد. بعد 6 ماه رفتم پیش دکتر برام کورتون زد و گفت عجیبه ورمت نمیخوابه. بعد از زدن کورتون دوماه طول کشید ورم روی بینیم کم شد ولی از روبرو بینی من گنده بود. باز بعد 9 ماه و بعد 1 سال به من کورتون زد هردفعه بینی من ورمش کمتر شد اما بینی دلخواه من نشد مشکل اینجاس که بعد از عمل هردوطرف بینی من یکسان ورم داشت ولی الان یک طرف ورمش بیشتره و باعث میشه بینی من کج نشون داده بشه.
من میتونم بهتون بگم که مشکل دکترایی که طبیعی کار میکنن اینه که بینی رو دستکاری نمیکنن و بینی سایزش کوچیک نمیشه. دکترایی مثل سامی سجادیان ابیانه قیصری همشون خوبن ولی برای بینی کمکار. همین دکتر سامی بینی خواهر منو عمل کرد خوب شد. بستگی به شانس و بدن ادم داره و ریسکه. در کل خواستم کمکی کنم به شماها.
من خودم برگردم به گذشته بینی نیمه فانتزی رو ترجیح میدم به طبیعی. الان هم همش به فکر هستم اگر تا سال بعد ورم بینیم کم نشد عمل کنم.خود سامی گفت بیا خودم ترمیم میکنم ولی میدونم باز دست نمیزنه. سه تا از دوستام با دکتر غلامرضا احمدی توی پاسداران عمل کردن همشون بینی های بسیار زیبایی دارن. خیلی ظریف درآورده. شاید برم پیش اون ترمیم. اگر نظری راجع به این دکتر دارید خوشحال میشم بهم بگید.