2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

سلام با توجه به اینکه انگاری مدیر این تاپیک دیگه چندان فعال نیست بنظرم علاوه بر اینکه سوال میپرسیم جمع بندی اونچه میدونیم رو بگیم
من چنتا دکتر رو ک از همین تاپیک و دیدن گالری و عکساشون لیست کرده بودم تماس گرفتم قیمت گرفتم که مینوسم چون قیمت راحت ترین ملاک برای حذف کردن یه دکتره وقتی نمیخایم از یه حدی بیشتر هزینه کنیم ولی بقیه موارد نیاز ب تحقیق و بررسی داره

دکتر مهرداد نادریان از 8 میلیون شرو میشه
دکتر ابیانه از 7 میلیون 300 به بالا
دکتر امیری پوریا از 5 تومن
دکتر کامران خدا کرمی 6 -6.5 شروعشه فکر کنم

دکتر سامی 12.5 به بالا
دکتر رزم پا قیمت نمیگن قبل از ویزیت
دکتر مرتضی جوادی از 5.5
دکتر حسینی اقدم (کرج)از 5 میلیون
من فقط مطب دکتر جوادی تونستم سربزنم که متاسفانه فقط یه مریض عمل شده تو مطبشون بود ک اون راضی بود و خوب شده بود گفتن برای دیدن نمونه های زنده اول وقت ساعت سه و چهار باید تشریف بیارین ک من چون تهران نیستم وشاغلم نمیتونم اون ساعت برم
اطلاعاتتونو به اشتراک بذارین شما هم مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخام بدونم دردش تاچده ؟؟ و خونریزیش ؟؟

درد نداره، من همون روز عمل در حد خیلی کم درد داشتم که پرستار یه شیاف داد سریع رفع شد، بعد از اون هم دردش با ضعیف ترین استامینوفن رفع میشه. 

خونریزی همون دو ساعت اوله که تو بیمارستانی، اونم در حد کم که بانداژ جلوی بینی میگیریم و تا تو خونه تقریبا کامل رفع شده

متاسفانه ننونستم عمل کنم  جايي مشغول بکار شدم  مرکز گفتار درمانی،باید مدام با ب ...

نه صحبت کردن فقط روز اول یک ذره ممکنه اذیت کنه بعدش مشکل نداره، دو هفته بعد از عمل راحت میتونی بری سر کار، فقط باید مراقب باشی بچه ها ضربه نزنن وگرنه کار کردن مشکلی نداره بعد یکی دو هفته 

من رفتم فیبروز زدم ابرومو هیچکس خونریزی این حد نداشت واسه من قطره قطره خون میومد اصلا دختره میگفت ...

اینرو باید حتما به دکترتون اطلاع بدید که بدونن چنین چیزی واستون رخ داده

سلام با توجه به اینکه انگاری مدیر این تاپیک دیگه چندان فعال نیست بنظرم علاوه بر اینکه سوال میپرسیم ج ...

توی اینستاگرام پیج جراحی زیبایی رو چک کنید چون خیلی دکترها خرابکاریهاشون رو اونجا میزاره و دکترهایی که خرابکاریشون رو قبول نمیکنن رو معرفی میکنه

منم اضافه کنم به لیستتون

دکتر بصام 5.5به بالا

دکتر قارونی 5.5_6

نه صحبت کردن فقط روز اول یک ذره ممکنه اذیت کنه بعدش مشکل نداره، دو هفته بعد از عمل راحت میتونی بری س ...

واقعا فکر ميکنين 

برام سخت نميشع،بده دوهفته مدام حرف بزنم 

بينيم ،نميفته ?منظورم سرش پايين نمیاد ??

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

چه جالب که این تاپبک هنوز زندست :)

مدیر تاپیک بنده خدا خیلی درگیره . اگر میتونستم همچنان کمک میکردم

دوست داشتم هر از گاهی سر بزنم اما دیگه نشد فکر کنم الان ۸ یا ۷ سال میشه این تاپیک از اولیش که منفجر شد برقراره.

فکر کنم به اندازه کافی دینمو به اون دوستانی که به من اعتماد کردند و یا محبت کردند کمک کردن، ادا کردم.

حقیقتش مدیریت تاپیک کمی زمان بره و حوصله میخواد اما خب نی نی سایتم با وجود اینکه این تاپبک یکی از موفق ترین تاپیک هاش هستش هیچ همراهی نکردن و هیچ امکاناتی به عنوان مدیریت تاپیک در اختیارم نذاشتن.

یادتون نره همه به اندازه ی شما واسه عمل استرس دارن و‌ خواهند داشت و شما میتونید با یه نظر ساده این استرسو کم کنید

امیدوارم نتیجه دلخواهتونو بگیرید و شاد باشید و سعی کنید به بقیه کمک کنید.

صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
واقعا فکر ميکنين  برام سخت نميشع،بده دوهفته مدام حرف بزنم  بينيم ،نميفته ?منظورم س ...

نه فکر نمیکنم ولی بازم وقتی برای مشاوره تشریف میبرید در این مورد با دکترتون مشورت کنید چون بیشتر میتونن اطلاعات درست در اختیارتان بزارن. 

چه جالب که این تاپبک هنوز زندست :) مدیر تاپیک بنده خدا خیلی درگیره . اگر میتونستم همچنان کمک میکردم ...

سلام آقای مانی، ممنون از ایجاد همچین تاپیکی به من که خیلی کمک کرد مطالعه ی تجربیات دیگران و پیشنهاد هاشون واقعا مفید بوده تا الان، امیدوارم این کمک بزرگتون به دیگران باعث کمک های خیلی بزرگتری تو زندگیتون (سر بزنگاه)  واسه ی خودتون بشه،موفق باشید✌👍

سلام دوستای عزیز من خیلی وقته به نی نی سایت میام و درباره جراحی بینی تحقیق میکنم.

من شهرستانی هستم و حالا بعد از سه سال خانوادم راضی شدن و تصمیم گرفتم عمل جراحی رو انجام بدم 

راستش توی شهر خودمون یه دکتر خیلی خوب هست ولی سرش انقد شلوغه که ناراضی زیاد داره و من نمیخوام ریسک کنم.. حداق میخوام مشاوره در تهران رو نیز انجام بدم... برای همین هفته آینده میخوام بیام تهران و مطب دکترای زیر رو برم آیا دکترای خوبی رو انتخاب کردم؟  دکتری بهتر از این دکترا مدنظر شما هست که من کارشون رو ببینم؟

۱. دکتر حسنانی

۲. دکتر امین آمالی

۳. دکتر اسلامیان کوپانی

۴. دکتر حامد عباسی

۵. دکتر سلطانی فر

بینی من استخوانی با پوست نازکه که ۲۰ ساله پیش در اثر شکستگی دچار قوز شده و سرش کمی افتادگی داره... دوس دارم بینیم کوچیک و طبیعی بشه!!

به محض اینکه برم و برگردم درباره مشاوره همه دکترا کاملا توضیح میدم در همین تاپیک.

اگر نظر یا ایده ایی دارید و میتونید مشاوره و راهنمایی بدهید ممنون میشم که بفرمایید. 

بچه ها از اشتری چیزی میدونید؟ مهرداد ادیب پارسا چطوره؟

اشتری با ی کلینیک جدید مدرن بنام هومارا کار میکنه که قبل از عمل برای مریض اسکن سه بعدی انجام میدن و نتایج بعد از عمل رو نشون میده کارشون جدید و عالیه شمارشو میدم من تازه اونجا رفتم ۰۲۱۸۸۷۹۶۲۱۰

سلام آقای مانی، ممنون از ایجاد همچین تاپیکی به من که خیلی کمک کرد مطالعه ی تجربیات دیگران و پیشنهاد ...

ممنونم از محبتتون و خیلی خوشحالم که اینو میشنوم

صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810