2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

سلام بچه هامن ٤ماه عمل كردم دكترم گفته ديگه چسب نزناما من ميزنم..

چون چسب ك بر ميدارم 2,3ساعت خوبه بعد باز ...

باد ميكنه 

اصلن فرم خاصي نداره

مي خواستم ببنم شماها اينجوري بودين ؟؟!!!

سلام.ببخشید من دقیق متوجه منظورتون مشدم.بینی منم ایرادش نوکش که می خوام یکم شکل بگیره چون نوکش پهنه ...

اتفاقا به من گفت تنها کاری که میکنم اینه که نوکشو یکم جمع میکنم همین و بینیت تغییر زیادی نمیکنه بعد یه سال دیگه میای میگی دکتر من چرا تغییر نکردم! کلا گفت سبک من جوریه که اگه کسی بعد عمل شما رو ببینه نفهمه عمل کردی فقط بگه خوشگلتر شدی چیکار کردی؟ موهاتو رنگ کردی؟😅 البته من خودم طبیعی میپسندم ولی هنوز خیلی مرددم بنظرم کسی که قرار نیست زیاد بینیش تغییر کنه برای چی ۱۲ میلیون هزینه کنه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا به من گفت تنها کاری که میکنم اینه که نوکشو یکم جمع میکنم همین و بینیت تغییر زیادی نمیکنه بعد ...

خب اره 12 میلیون بالاست برای فقط نوک جمع کردن.من فقط می خوام نوکم حالت بگیره ولی نه خیلی زیاد..برای همین دکتر طبیعی می خوام .اخرفکر کنم پشیمون شم از بس فکر می کنم بهش

خب اره 12 میلیون بالاست برای فقط نوک جمع کردن.من فقط می خوام نوکم حالت بگیره ولی نه خیلی زیاد..برای ...

منم اول همین فکرو میکردم که فقط نوک بینیم جمع بشه ولی به همین راحتی هم نیست یه دکتری بهم گفت اگه تیغه بینیت پهن باشه بعد فقط نوکش جمع بشه اون پهنی تازه خودشو نشون میده بعد میای میگی چرا بینی من بزرگ بنظر میرسه پس باید به همون تناسب که نوک بینیت جمع میشه تیغه ش هم باریک شه که من با وجود اینکه طبیعی میخوام بنظرم حرفش درسته. آخرش هم فکر کنم ریسکشو قبول نکنم بیخیال عمل بشم. سپاسی جان شما کدوم دکترا رو انتخاب کردی تا الان؟

آمین شما عمل کردی؟ این کبودیای چشمم‌کی میره،امروز روز سومه چشمام خیلی ورم و کبودی داره

بله سما جان من یک سال و یک ماهه که عمل کردم تقریلا بعداز ۳ هفته کبودی های من از بین رفت البته من خیلی کبود نشده بودم درحد چند تا نقطه بود کبودی هام.

مرسی تو نیمه بالای بینی جایی که قوز رو برداشته هنور تغییر میکنه ولی نیمه پاینی تغییرش خیلی کم تر بود ...

من مثل شما تا قبل از ۶ ماه جای قوزم ورم داشت و دقیقا توی سه رخ بیشتر از تمام زوایا پیدا بود با اینکه ورم تیغه معمولا سریعتر می ره ولی چون تیغه ی ما کار بیشتری روش انجام به همین خاطر ورمش دیرتر می ره.امیدوارم که ورم ها به سرعت کاملا از بین بره.منم از بینیم فوق العاده راضیم تو چهره ام خیلی اثر گذاشته ولی اگر کسی ندونه عمل کردم متوجه نمی شه همسرم گاهی نگاه می کنه و می گه واقعا دکتر چطور این کار رد انجام داده انگار بینیت از اول همین شکلی بوده.😃😃😃😃😃

اینم عکس بینی من بعد از 6 ماه و 22 روز دکترم دکتر قارونی بود هزینه عملم 5500

مبارکه خیلی عالیه، من به شخصه خیلی میپسندم، ممنون از لطف و همتت که آنقدر تمیز و زیبا عکس گرفتی و گذاشتی، بازم ممنون❤

منم اول همین فکرو میکردم که فقط نوک بینیم جمع بشه ولی به همین راحتی هم نیست یه دکتری بهم گفت اگه تیغ ...

اره حق با ایشونه درست می گن.من زیاد دکتر هنوز انتخاب نکردم. فعلا دارم پرس و جو می کنم..یزدانفر.برزنجی.کامروا

البته اسم هایی که اینجا می خونم هم میرم ساینشونو پیدا می کنم می بینم..مثلا دکتر حمیدرضا نوری جز لیست یکی از دوستان بود چند پست قبل تر که طبیعی می خواستن من رفتم دیدم سایتشونو سر بزنم.فعلا همینا تا باز بیشتر بگردم اضافه کنم.هی مردد میشم واسه عمل..نمی دونم چیار کنم

Ir جان بینیت خیلی خوب و طبیعی شده مبارکت باشه. من قبلا کارای دکتر قارونی رو دوست نداشتم ولی بینی شما ...

ممنون عزیزم.

باز کردن کناره های بینی بستگی به بینی هر فرد داره،این نیست که روش کار دکتری این باشه که از کناره ها باز کنه یا نه.

برای من فقط از زیر باز شده.ولی موردی که از کناره ها باز بشه هم دیدم تو مطب.  

من مثل شما تا قبل از ۶ ماه جای قوزم ورم داشت و دقیقا توی سه رخ بیشتر از تمام زوایا پیدا بود با اینکه ...

خخخخخ چقدرم خوب.مال منم یه سری از اقوام هنوز نمیدونند و از این بابت خیلی راضیم.فقط من چهره ام خیلی تغییر نکرد گویا بخاطر اینه که بینی کاملا با سایر اجزای صورتم مچه.

2810