2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من طی 2 سال تحقیق برای بینی استخوانی به لیست زیر رسیدم(بینی خیلی خیلی خیلی طبیعی میخوام) ...

از بین دکترایی که گفتین من فقط مطب یزدانفر رفتم. دو نفر از مریضاشم دیدم کارش خوب و طبیعی بود کلا مخالف قوس و سربالا بودنه ولی من فقط نوک بینیم بزرگه قوز و افتادگی نداره واسه همین باسبک طبیعیه یزدانفر زیاد تغییری نمیکنه. بهترین قسمتش اینه که مراقبت های بعد عملش خیلی راحته مثل بقیه دکترا دردسر نداره اصلا واینکه پره های بینی رو هم باز نمیکنه. قیمتش ولی بالاس حدود ۱۱ یا ۱۲ میلیون. برای کسایی که خیلی خیلی طبیعی میخوان مناسبه.

خدا رو شکر که راضی هستی، و خیلی ممنون از اطلاعات کامل و دقیقی که دادی، من چون احساس کردم شما خیلی دق ...

چشم حتما عکس هم براتون میزارم.علت اکثر ناراضی های دکتر قارونی سبک طبیعی عمل کردنشونه.مثلا بین دکتر سجادیان و ابیانه و احمدی که طبیعی عمل میکردند من قارونی رو انتخاب کردم.کارهای اونها هم طبیعی داشت.من طبیعی میخواستم که اصلا با دماغ عادی فرقی نداشته باشه ولی گاهی ما دماغ طبیعی میبینیم که انگار عمل شده است و به صورت خدادادی سر بالا و فوق العاده میزونه.همچین دماغی و نمیشه با عمل بدست آورد فقط میشه نزدیک بهش رو داشت.دماغ الان منم نزدیک به یه دماغ طبیعی هست ولی 100% اون دماغ طبیعی زیبای خدادادی نمیشه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم حتما عکس هم براتون میزارم.علت اکثر ناراضی های دکتر قارونی سبک طبیعی عمل کردنشونه.مثلا بین دکتر س ...

عاشقتم irجون خوشحالم که راضی هستی این دیدت یه دید واقع گرایانه اس که اکثرا دوستان که قصد عمل دارن،این دید رو ندارن.

آمین جون آره شست و شو میدم ولی بینیم از داخل انگار ورم داره چون هر چی سرم میریزم برمیگرده بیرون،من ت ...

سما جان چند روز اول طبیعی هست نگران نباش مرتب شستشو بده چون با سرم نمکی می شوری خشک می شه خیلی آروم مرتب چربش کن.

از بین دکترایی که گفتین من فقط مطب یزدانفر رفتم. دو نفر از مریضاشم دیدم کارش خوب و طبیعی بود کلا مخا ...

سلام.ببخشید من دقیق متوجه منظورتون مشدم.بینی منم ایرادش نوکش که می خوام یکم شکل بگیره چون نوکش پهنه و حالت و شکل خاصی نداره.یعنی اقای دکتر تغییر نمیدن نوکو زیاد؟

چشم حتما عکس هم براتون میزارم.علت اکثر ناراضی های دکتر قارونی سبک طبیعی عمل کردنشونه.مثلا بین دکتر س ...

دماغی که تناسباتش با تناسبات کل صورت هم خوانی داشته باشه دماغ زیبایی محسوب میشه، و مسلما ساخته ی دست بشر هیچوقت نمیتونه به زیبایی کار خدا برسه. من توضیحات دکتر قارونی راجع به تناسبات رو تو کلیپ هاشون دیدم و میپسندم اینجوری آگاهی دادن به متقاضی جراحی رو. احساس میکنم خیلی از دکترها دارن سعی میکنن این آگاهی رو ایجاد کنن و واقعا تو عصر تکنولوژی به آگاهی، خیلی بیشتر از اینا نیاز داریم. 

ممنون irجون از توضیحات کاملتون😍

عاشقتم irجون خوشحالم که راضی هستی این دیدت یه دید واقع گرایانه اس که اکثرا دوستان که قصد عمل دارن،ای ...

مرسی عزیزم نظر لطف شماست.آدم با خودش روراست باشه بهترین چیزه  

اینم عکس بینی من بعد از 6 ماه و 22 روز دکترم دکتر قارونی بود هزینه عملم 5500

عکسها به هیچ عنوان رتوش نداره و مطمئن باشین که خیلی از عکسهای نمونه ی تر و تمیزی که میبینید 100% رتوش داره.پس حتما اگرم عکس کسی و میبینید تقاضا کنید عکس بدون آرایش و رتوش با دوربین کیفیت بالا در نور مطلوب گرفته بشه.به عکس سلفی هم نمیشه زیاد اتکا کرد.

مبارکه ir جان یه بینی طبیعی شده که ایرادهاش رو خوب گرفته 🤗🤗🤗😚😚😚

مرسی تو نیمه بالای بینی جایی که قوز رو برداشته هنور تغییر میکنه ولی نیمه پاینی تغییرش خیلی کم تر بوده.

2810