2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢 نگو آمین جون  همه همینو میگن بهم چه تصوراتی داشتم  همش پرید& ...

دقت کنی بهار جان من زیاد نمی یام تاپیک اینو به فال نیک بگیر برو روی چیزای دیگت کار کن دست از دماغت بردار می خواستم برم بخوابم عکس شما رو دیدم از دلم نیومد اینا رو بهت نگم قبل از عمل اکثرا تصورات فضایی دارن بعدش می فهمن که اون طورها هم نیست.در پناه پروردگار باشی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبید دوستان 

من الان ده ماهه عمل کردم خ طبیعی عمل شده والبته ت حدودی راضیم الان مشکلی ک دارم .اینه ک همش زود زود سرما میخورم و داعم ابریزش بینی دارم واقعن کلافه شدم نمیدونم چیکارکنم اگ کسی تجربه ی راهکاری داره بگه لطفن ینی در حدی ک تمام تابستونو من قرص سرماخوردگی خوردم 

راستی بهار جون این ریسکو نکن بینی منم ایرادی نداست انچنان ک بگی طوری ک یکی از بهترین دکترای شهرمون قبول نکرد عملم کنه ولی خوب منم حساس شده بودم رو نوکشو...الان این عارضه دچارم شده نکن دختربینیت خوبه

دوستان راهنمای لطفن ممنون

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

سلام دوستان خوبین من اومدم یه چیزی بگم میخواستم چند تا دکتر رو معرفی کنم که مشتری هاشو بر اساس تبلیغات فوق العاده زیاد بدست میاره و اصلا کارش خوب نیست من واقعا موندم بعضی ازدوستان مخصوصا دوستان شهرستانی چطور انقدر راحت اطمینان میکنن کاملا مشخصه تبلیغاتن و اصلا بینیای قشنگی ندارن دکتر شهابی و عرب و دکترحبیب سهرابی.بازم حواستون باشه که گولشونو نخورین و فک نکنین چون تو کانالشون ممبر بالاست مشتری داره و دکترباسوادیه من هرروز میبینم ممبر میخرن و هرروز اد میکنن ادمای زیادی رو کلا درحاله خودکشین ادمینای دکتر.اینا پورسانت بگیرن مطمین باشین نه اینا اونایی که تبلیغات زیاد دارن ادمیناشون دلسون نمیسوزه وجدان ندارن که فقط پول نمیگن گند میزنه به بینی یکی که باروح و روانش بازی میکنه بازم شما ازین دست دکترا دیدین معرفی کنین همیشه نباید دکتر خوب معرفی کرد

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

سلام دوستان خوبین من اومدم یه چیزی بگم میخواستم چند تا دکتر رو معرفی کنم که مشتری هاشو بر اساس تبلیغ ...

سلام، دکتر حسنانی هم من حس کردم همینجور هستن، چون تو اینستا و  غیره کلی تبلیغات دارن، دکترهای اینترنتی ان اینا! 

دریا جون شما از عملتون با دکتر قارونی راضی هستید هنوز؟ و بازم میخواستین عمل کنید با ایشان عمل میکردید؟! 

دوستان این بینیه منه تاحالا عمل نکردم  دنبال دکتریم ک جموجورش کنه  ولی متاسفانه دکتر کوچ ...

بهار جون بینیت خیلی خوبه، من اول فکر کردم عمل کردی بعد که پست بعدیتو خوندم متوجه شدم اصلا عمل نکردی! واقعا عجیبه بینی به این خوبی داری و میخوای خرابش کنی! من که بینیم اندازه ی بادمجونه وسط صورتم و تازه مشکل تنفسی و انحراف داخلی هم دارم با کلی ترس و لرز بعد چندین سال دارم به عمل فکر میکنم و هنوزم مطمئن نیستم! گذشت اون زمون که بینی عملی مد بود، الان نچرال بیوتی مد روزه

سلام دوستان.خواهش میکنم یه دکتر خوب واسه بینی تواصفهان بهم معرفی کنید.اخه بینیمدوبار شکسته از نیم رخ کاملا مشهوده حالا میخوام دوتا عملو باهم انجام بدم کسی میتونه بهم معرفی کنه.لطفا

بهاره جون ببخشید همش سوال میکنم سبک کارش چی بود مدلایی که دیدی از کوچک زاده؟.

عزیزم اونایی ک من دیدم با چسب بودن غیر از ی نفر ک بینیش گوشتیه افتاده بود عکسشو دیدم ولی واقعا قشنگ جمع کرده بود براش خودشم خیلی راضی بود طبیعیه شیک بود

اینجوری ک من فهمیدم دکتر فانتزی کار نیس همه کسم قبول نمیکنه مثل من ک ردم کرد 

اگه دنبال فانتزی کاری این دکترو پیشنهاد نمیدم چون ناراضی میشی 

بازم خودتم برو مطب گلم

2810