2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان این بینیه منه تاحالا عمل نکردم 

دنبال دکتریم ک جموجورش کنه 

ولی متاسفانه دکتر کوچک زاده و همایون الهی قبول نکردن 

ممنون میشم اگه کسیو میشناسید برای فانتزی بهم معرفی کنید

قراره پیش دکتر دینی  علامه و علی عباسی هم برم ببینم اونا چی میگن

بهار جان چرا می خوای عمل کنی بینیت از روبرو هیچ ایرادی نداره اگر قوز هم نداری از نظر من عمل نکن عمل جراحی ریسک خودشو داره ودرصد زیادی از ناراضی ها افرادی مثل شما هستن که بینی تقریبا بی ایراد دارن.من باشم با اونهمه استرسی که داره یا لااقل من داشتم عمل نمی کردن مگر اینکه از نتیجه مطمئن بودم.موفق باشی

بهار جان چرا می خوای عمل کنی بینیت از روبرو هیچ ایرادی نداره اگر قوز هم نداری از نظر من عمل نکن عمل ...

ن عزیزم قوزو افتادگی نداره فقط میخواستم نوکشو جموجور کنن که امروزم رفتم مطب دکتر دینی اونم قبول نکرد 

میگه عقلتو عمل کن پاشو برو😢😢

خب من دوس دارم یکم جورجور شه هیچکس زیر بار نمیره میگن نمی ارزه به عوارضش ووو ولی دل خودم چی فکر میکردم سریع عمل میکنمو به خواستمم ک ی بینیه جموجوره تا عید میرسم ولی نشد که بشه با این سه تا دکتر فعلا😢😢😭😭

ن عزیزم قوزو افتادگی نداره فقط میخواستم نوکشو جموجور کنن که امروزم رفتم مطب دکتر دینی اونم قبول نکرد ...

عزیزم برات کلی نوشتم پرید توصیه ی من خلاصه ی کلام از فکر عمل بیا بیرون صد درصد جای مانور نداره بینیت و ممکنه دچار مشکل تنفسی بشی بابا بینیت کوچیکه قوز و افتادگی نداره عمل واسه چی آخه

منم همینطور قبول نکرد کلی اصرار کردم ولی راضی شد موندم اگ برم پیشش عمل کنم پشیمون نمیشم ؟ 

عزیزم اگه منظورت به دکتر کوچک زادس ک مطبش شلوغ بودو چهار پنج ساعتی طول کشید نوبت من شه نمونه هاشم خب بودن خودشونم راضی بودن حتی یکی از رشت اومده بود پیشش یه ماهی بود عمل کرده بود خداییش خب بود نه رد بخیه نه ورمی بینیه قبلیشم افتادگی داشت عکسشو نشون داد

ولی دکتریه ک بینیت کار خاصی نداشته باشه شوت میشی بیرون یه نه میگه و تمام 😢

دکتر همایون الهی هم والا هیچکس نبود مطبش تا وقتی من بودم

سوتو کور که ایشونم فرمودن عمل نمیکنه منو اگرم بکنه یه تغییر ۲۰ درصدی میشه تهش 

ک من البته دیدم هیچکسم نیس کلا بیخیال این دکتر شدم 

ولی خب دکتر دینی ک امروز رفته بودم چند نفری بودن ولی با چسب متاسفانه اما خودشون راضی بودن خیلی 

ولی خب با چسب بودنو تازه عمل شده که نمیشد قضاوت کرد

عزیزم برات کلی نوشتم پرید توصیه ی من خلاصه ی کلام از فکر عمل بیا بیرون صد درصد جای مانور نداره بینیت ...

دیگه دنیارو دماغ میبینم اعتماد ب نفسمو از دست دادم چهار ساله میخوام عمل کنم الان ک رفتم تو فکرشو مطب گردی اینجوری شد هرکیم میبینه دلمو میلرزونه ک پشیمون میشیو نکن 

ی خانمی بود مطب دکتر دینی که ایشونم مثل دکتر قبولش نکرد 

میگفت قبل این دکتر پیش دکتر ابیانه رفته بوده ک اونم قبول نکرده 

ولی نزدیک چهل نفری بودن اونجاک اکثرا عمل کرده ولی خیلی دیر نوبتت میشخ برای مشاوره

همه ام راضی بودن از کارش 

منکه نرفتم پیش این دکتر هنوز نمیدونم دیگه سبکش چجوریه که اینقدر سرش شلوغه

دیگه دنیارو دماغ میبینم اعتماد ب نفسمو از دست دادم چهار ساله میخوام عمل کنم الان ک رفتم تو فکرشو مطب ...

دختر جان بی خود تووفکرشی اگر دماغت ایراد داشت یه چیزی والا من خودم بینیم نامتقارن بود قوز بدی داشت کلی با ترس ولرز رفتم شوهرم می گفت برو از این بدتر نمی شه که مامانم تشویقم می کرد بازم دو ،دل بودم.نکن این کار رو می دونم که بعدش پشبمون می شی.خیلیا رو دیدم که آرزو کردن کاش دماغ قبل از عملشون برمی گشت

2810