در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میخواستم ببینم شما از آمپول کورتون بینی اطلاعی دارید؟ ضرر داره نداره؟ اصلا بزنم نزنم؟ بعد من دوخط ...
والا آمپول کورتون که گفتم تو پوستای نازک باعث پستی بلندی می شه واسه همین دکتر برای خیلی ها نمی زنه .در مورد خط تیغه من خط تیغه دارم چون بینی من قوز داشت و تیغه ام پرکار بود بیشتر از همه جا روی اون قسمت کار کرده. اگر منظورتون از خط موازی اینه بله اون دوتا خط رو داره.شما به خاطر او برآمدگی اون خط رو ندارید
سوهان کشیدن مالِ جای قوز هست خیلی دکترا با بی حسی انجام میدن ولی تا جایی که من می دونم ابیانه هر کاری بخواد انجام بده با بیهوشی و توی اتاق عمل انجام می ده
سلام.راستش تعداد صفحات زیاد بود نتونستم بخونمش جواب سوالمو پیدا کنم.بینیم قوز داره میخوام اسفند عمل کنم.دخترم تا اونموقع یه سال و سه ماهشه.بنظرتون خیلی سخته برام؟دوتا نکته اینکه من خیلی بد دردم مثلا بعد سزارینم وحشتناک درد داشتم که با هیج مسکنی آروم نمیشدم.دوم دخترم کنار شیر خودم شیر خشک هم میخوره...