2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
من دیروز اسکنم رو بردم  دکتر علی منافی  و برای بار چهارم بود که میرفتم مطبشون،یکسری سوال ...

این یه طوریه من بودم عمل نمی کردم باهاش انگار خودشم از خودش مطمئن نبوده.البته من شنیدم منافی واسه ترمیمی ها خوبه وخیلی زیبا کار نمی کنه صد البته شما پیشش رفتی بهتر می تونی نظر بدی اینا شنیده های من هست.انتخاب دکتر کارِ سختیه ولی هرچی بیشتر بگردی بیشتر گیج می شی لیست دکترهاتو محدود کن.

این یه طوریه من بودم عمل نمی کردم باهاش انگار خودشم از خودش مطمئن نبوده.البته من شنیدم منافی واسه تر ...

آمین جان نظرتون رو راجع به دکتر ابیانه هم میگید ؟الان که یه مدتی از عملتون گذشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز اسکنم رو بردم  دکتر علی منافی  و برای بار چهارم بود که میرفتم مطبشون،یکسری سوال ...

وااا!یعنی چی تعهدمحضری؟به خودش اعتمادنداره؟!!بالاخره هرکسی که میخوادیه همچین عضو حساسی رودست دکتری بسپره حق داره هرچی سوال توی ذهنش هست بپرسه واون پزشک هم موظفه جواب بده،به نظرم اینکه به خودش اعتمادنداره بهتره شماهم بهش اعتمادنکنی .بازم هرجورخودتون مایلیداین نظرمنه

وااا!یعنی چی تعهدمحضری؟به خودش اعتمادنداره؟!!بالاخره هرکسی که میخوادیه همچین عضو حساسی رودست دکتری ب ...

داشتم برمیگشتم اونقد غصه خوردم

اخه ادم حساسه دیگه چیکار کنه وسط صورته

دکتر منافی اینجوریه ،یکم حساس باشی یه قیمتی میده پرت که باهاش عمل نکنی 

ااما پولکی نیست

راستش بهش اعتماد دارم ولی تعهده یه جوریه

سحری جان عزیزم حالا که پیوند غضروف می خوای دکتر رزینا بشارتی زاده هم کارش خوبه خصوصا می گن تو پیوند ...

سلام، منم پیش دکتر بشارتی زاده عمل ترمیمی داشتم، خیلی هم حساسم، ولی ایشون چه قبل عمل چه بعد عمل کاملا خوب و باحوصله جواب سوالام رو می دادن، کدوم دکتری میاد تو تلگ*رام جواب تک تکِ نگرانی ها و سوالاتونو بده. ایشون میده و کارشونم کاملا عالی هستش. من قبل عمل تو مطب ایشون با خیلی ها صحبت کردم هیچ کس ناراضی نبود. 

آمین جان نظرتون رو راجع به دکتر ابیانه هم میگید ؟الان که یه مدتی از عملتون گذشته

ببینید من از همه لحاظ راضیم ظاهری وتنفسی فقط یه نکاتی من تو کارای دکتر بعد از عمل دیدم که اونا رو می گم .اول اینکه اگر مشکل تنفسی نداشته باشید هیچ آزمایشی انجام نمی ده اصلا بینی منو معاینه ی داخلی نکرد فقط ازم پرسید که مشکل تو تنفس داری یا نه ؟این به نظرم خوب نیست الان یکی از دوستان بعد از عمل مشکل پیدا کرده سی تی اسکن کرده انحراف تشخیص دادن معلوم نیست عوارض عمل بوده یا از قبل مشکل داشته.من بعد از عمل چند نفر رو دیدم که کنار تیغه کمی بالاتر از نوک بینی از یه سمت حالت برآمدگی براشون پیش اومده خوب می گن بدن بعضی غضروف سازی می کنه اما اینکه همه از یه جا کمی عجیبه.ولی نکات مثبت دکتر اینِ که خرابکار نیست یعنی مشکلات پیش اومده اکثرا به راحتی حل می شه و بینی هایی که خوب می شن واقعا عالین.من ازشون کار مشکل دار دیدم ولی اشکالات جزیی همین دوستم که مشکل تنفسی پیدا کرده می گه با حداقل ۵۰ نفر قبل از عمل صحبت کردم هیچ کدوم مشکل تنفس نداشتن خوب ممکن هم هست به ندرت پیش بیاد اون دیگه قابل پیش بینی نیست.ولی من خوشحالم که موقع تحقیق هیچ ناراضی ندیدم چون خیلی می ترسیدم صد درصد قیدشو می زدم.شما هم اگر خیلی بخوایید ریز بشید مثل من پروسه ی انتخابتون طول می کشه.فعلا اینا به ذهنم رسید اگر سوالی داشتید بگید.😊😊😊😊😊

اگر هستید بگید من یه عکس نسبتا جدید بگذارم عکسایی قبلیم همه بیشتر صورت بود الان اکثرش دیدم از دورِ خیلی سعی کردم یه عکس پیدا کنم که بشه زوم کرد.یه کم کیفیتش خوب نشد ولی مشخصِ

ببینید عکس زیاد ببینید تا متوجه بشید چه مدلی دوست دارید و ار خودتون عکس از زوایای مختلف بندازید تا بفهمید چه مشکلاتی دارید و باید رفع بشه با هر دکتری عمل می کنید تک تک بگید بهش من قبل از عمل رفرنس گوش و حلق وبینی بهمن غیوران رو نگاهی انداختم و تقریبا می دونستم که چه کارایی باید بکنن راجع بهش از دکتر سوال کردم.من وقتی اولین بار پیش دکتر مجلسی رفتم مشاوره واقعا نمی دونستم می خوام چه مدلی باشه بدون آگاهی فقط می خواستم عمل کنم.شاید بگید خوب دکتر عمل می کنه آگاهی ما چه تاثیری داره ؟من می گم وقتی همه چیز رو می سنجیدهم با قوت قلب می رید هم از صحبت شما دکتر می فهمه که باکی طرف هست😉😉😉😉😉 هم احساس می کنه که نمی تونه شما رو بپیچونه😁😁😁😁😁

اگر هستید بگید من یه عکس نسبتا جدید بگذارم عکسایی قبلیم همه بیشتر صورت بود الان اکثرش دیدم از دورِ خ ...

آمين جون ميشه عكس جديدتو بذاري من دوس دارم بينيمو طبيعي عمل كنم ابيانه ام يكي از گزينه هامه ،تا ميام از يه دكتر مطمئن بشم يه چيزي راجبش ميشنوم دو دل ميشم😢😢😢

هيجا خونه خوده آدم نميشه مخصوصا دشوييش😄
سلام، منم پیش دکتر بشارتی زاده عمل ترمیمی داشتم، خیلی هم حساسم، ولی ایشون چه قبل عمل چه بعد عمل کامل ...

دوست عزيز دكتر بشارتي زاده فقط ترميمياش خوبه يا عمل اولياشم خوبه؟نظرتونو ميشه بدونم راجبشون؟🙏🏻

اگه صفحات قبل رو بخونی دقیقا منم همین حرف رو زده بودم ک ای کاش منو از توی ماشین بیهوش کنن و اتاق عمل ...

ميشه عكس بينيتو بذاري؟

طبيعي عمل كردين يا فانتزي؟

2810