2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

سلام

بچه ها من چند روز پيش دوتا كار از دكتر ابراهيم شهسوارى ديدم

خيلى خيلى زيبا بود

مشكل تنفسى هم نداشت

كوچيك و متقارن

ميخواستم بدونم كسى نظر يا اطلاعى از اين دكتر داره؟

چه تصميم سختيه عمل مماخ😤😤😤

تا سه ماه؟ من از همون هفته دوم فین می کردم     من تا سه هفته ی اول ببخشید موقع شستشو لخت ...

برای من موقع شستشو اصلا لخته خون خارج نشد.فقط روز اول که هنوز شستشو نمیدادم خون میومد که وقتی اون خون بند اومد اصلا لخته خون نداشتم خداروشکر.خیلی خیلی کم فقط خونابه بود.علت بو گرفتن داخل بینی بخاطر شستشو ندادنه کم کمش توی هفته اول روزی 12-10 بار باید حتما شسشتشو بدین.بی توجهی فقط به ضرر خودته فیلی جان.

در مورد چسب زدم حداقل 2 ماه رو کامل بزن و اگه سختته بعد 40 روز شبها رو حتما بزن .روش چسب زدن دکترها متفاوته بهتره روشی که دکتر خودت تجویز کرده رو انجام بدیو

در مورد ضایعه سفت کنار چشم چندین صفحه قبل به دوستی توضیح داده بودم مطالعه کن متوجه میشی چیز مهمی نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها  من 7 ماهه بینی ام رو عمل کردم ، سرمای خیلی بدی خوردم  فین محکم میشه کرد؟ من ...

در درجه اول نظر دکترتون رو بپرسین که بعد 7 ماه میشه فین محکم کرد یا نه چون فشار به بینیتون میاد تو این حالت.

از داروهای ضد احتقان استفاده کنید که راه تنفس رو بهتر میکنه.مثل آدامس های نعنایی و آبنباتهایی که توی داروخانه ها هست با طعم و مارک های مختلف.

برای من موقع شستشو اصلا لخته خون خارج نشد.فقط روز اول که هنوز شستشو نمیدادم خون میومد که وقتی اون خو ...

دیگه هفته اولم که گذشت

منظورت از 10-12 بار رو درست متووجه نشدم

ببین من هر نوبت که می خوام شستشو بدم هر سوراخ بینیمو کم کم پنج شش بار می شورم با سرنگ پر

هفته اول روزی چهار تا شش بار این کارو می کردم

یعنی خیلی بیشتر از دوازده بار میشد

ولی الان روزی دو بار یا یک بار

من نمی دونم چی کار کنم چسب واسم شده معضل... دیگه هم دسترسی به دکترم ندارم. واقعا هم روم نمیشه با چسب برم بیرون

دیگه هفته اولم که گذشت منظورت از 10-12 بار رو درست متووجه نشدم ببین من هر نوبت که می خوام شستشو بد ...

آره میدونم گدشته ولی گفتی بینیت بوی بدی و احساس میکنی گفتم علتش شستشوی کمه.دفعات شستشو مهم تره هر بار توی هر سوراخ یک سرنگ رو خالی کنی کافیه. ولی این کارو در روز 10 بار لااقل انجام بده تا وقتی که خودت احساس میکنی دیگه کم هم شستشو میدی مشکلی نداری.

والا خیلیا تا 3-4 ماه الکی چس بینی میزنند بگن ما عمل کردیم خخخخخخ لااقل تا 40 روز رو بزن بعدش فقط شبا رو بزن.

سلام به همگی 

من چندصفحه آخرو خوندم ولی درباره یه دکتر چند تا نظر مختلف بود

میخواستم لطفا نظراتتونو درباره دکتر کیارش نجات پور هم بگید 

طبیعی خوب عمل‌ میکنه یا نه؟؟

ممنون

منم اهوازم پیش حسینی عمل کردم چه جوریه بینیت و چطوری دوست داری؟

سلام همشهري  

من بينيم استخونيه با سر غضروفي گمونم يه كوچولو تيغه بينيم انحراف داره.انحراف بيني هم دارم.دوست دارم اينجا عمل كنم ولي ريسكش خيلي بالاست در عين حال كه كار خوب از يه دكتر ميبيني چند برابرش خرابكاري ميبيني

اينه كه تصميمم اينه تهران عمل كنم البته يهو ديدي كلا تصميمم برگشت و همينجا انجام دادم

كسي پيش پوريا افلاكي عمل كرده؟؟؟كاراشو تو اينستا ديدم خيلي خوشم اومد دكتر سامي پيج اينستا ندارن؟

سلام دوست عزیز . پوریا افلاکی یکی ازجراحان پر ریسکه . به نظر من ایشون رو فراموش کن و اینکه اصلا به نمونه های اینستای هیچ پزشکی اعتماد نکن 

سلا دوستان، دکترایی که من تو لیستم گذاشته بودم همینطور دارن کم میشن و من از کار هیچکدوم تا الان خوشم نیومده. 😔 

میخواستم سوال کنم کسی در مورد دکتر کوروش یزدانفر و علی منافی اطلاعاتی داره؟

دوستان کسی دکتر جهاندیده رو میشناسه ؟ من چندتا از مریضاشو دیدم خوب بودن با چندتاشونم تو اینستا صحبت کردم راضی بودن ایشون فلوشیپ جراحی سینوس هم دارن که برای من که سینوزیت دارم میتونه خوب باشه . هزینه ش هم 5500 هست . نسبت به دکترای لیست من مناسب تر بودن . اینجا اگر کسی در مورد ایشون اطلاعی داره لطفا بگه ممنون میشم . 

2810