2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست جونا من هفته ی دیگه عمل دارم , اخرین دندون اسیابم درد گرفته, البته خود دندون درد نمیکنه لثه ی پ ...

حتما اول دندونتو درست کن تا چند ماه نمی شه بعد عمل کاری کرد.مخصوصا دندونای آخر رو

حتما اول دندونتو درست کن تا چند ماه نمی شه بعد عمل کاری کرد.مخصوصا دندونای آخر رو

دقیقا عین من.یک ماه و نیم بعد عمل دندون آسیابم شکست رفتم دندون پزشکی گفت باید روکش بشه چقدر درد و تحمل کردم تا دکترم اجازه داد برم دندون پزشکی چقدرم بنده خدا مراعات بینی مو کرد دهنمو که وا میکردم انگار پوست رو نوک بینیم کشیده میشد.خیلی حس بدی بود.همش میترسیدم بینیم خراب بشه.  

سلام دوستان ازتون یه سوال دارم و یه خواهش ک هر کی اومد جوابمو واقعی بده یه دنیا ممنون میشم...

من بعد یه عمر شوهرمو راضی کردم بذاره بینیمو جراحی کنم بینیمم کاملا استخوانی و قوز داره

الان ک اون رضایت داده یه ترسی تو وجودمه از خیییلیا درمورد عمل پرسیدم 90 درصدشون گفتن دردش خیلی زیاد و وحشتناکه بهتره عمل نکنی!یه عده کمی هم گفتن دردش قابل تحمله فقط مراقبتش سخته

تورو خدا منو از این سر درگمی دربیارین خیلی میترسم میخام برم مطب وقت بگیرم ولی میترسم میگم اگه خیلی اذیت شم واقعا چیکار کنم حتی از پسرای فامیل هم پرسیدم اونام گفتن خییلی درد داشته یکیشون میگفت تا یه هفته مرگمو از خدا خواستم دندونامم وحشتناک درد داشته کل سرم درد داشته...

من چیکار کنم الان ؟ تنها ارزوم اینه از شر این بینی خلاص شم و جراحیش کنم ولی خیلی میترسم

لینک کانال ورزشی من😊@badansazi_ba_fafa
سلام دوستان ازتون یه سوال دارم و یه خواهش ک هر کی اومد جوابمو واقعی بده یه دنیا ممنون میشم... من بع ...

سلام عزیزم.من ازونایی بودم که درد داشتم خیلی هم تحملم به درد کمه کلا ولی درد بینیم کاملا قابل تحمل بود یکی دو روز اول با استامینوفن ساده حل شد روزای بعدم مرتب دردش کمتر شد یعنی دیگه مسکنم نمیخوردم .تا یه هفته که گچتو باز میکنی فقط حالت کلافگی داری چون از بینی نفس نمیکشی.الان به این چیزا فکر نکن حتی ورم و کبودی هم مهم نیست چون موقتیه مال من که ورم وکبودیم خیلی شدید بود ولی الان که بیست روزه عمل کردم همش رفته چیزی که خیلی مهم و ماندگاره کیفیت کار دکترته تو انتخاب دکتر دقت کن و هفته ی اولم یکی باشه کمکت کنه مخصوصا اگه بچه داری .باقی مسایل زود گذره درد و کبودی و ورم خیلی زود رفع میشه دردشم خیلی قابل تحمله از دردش اصلا نترس تازه ممکنه مثل من نباشی و کامل بدون درد باشی.موفق باشی و عملت خوب پیش بره. 

سلام دوستان ازتون یه سوال دارم و یه خواهش ک هر کی اومد جوابمو واقعی بده یه دنیا ممنون میشم... من بع ...

ضمنا دندونای بالاییم هم درد داشت درواقع یه حالت کوفتگی تو لثه و دندونای بالا داشتم که اونم قابل تحمل بود اذیت آنچنانی نشدم حتی اطراف چشام و پیشونیمم دردناک بود یه لکه بزرگ خون هم توی دوتا چشام بود که الان دیگه همه برطرف شده معمولا یا درد نداری یا اگه مثل من درد داشته باشی قابل تحمله.اگه رو دکترت به یقین رسیدی به این مسایل جنبی حساس نباش.من اب کرفسم نخوردم هفته اول کلا سوپ میکس خوردم و تا دلتون بخواد انبه چون نرمه و احتیاج به جویدن نداره نمکم در حد معمول البته بعد از هفته اول میخورم

ضمن تایید حرفای پروشاد باید بگم منم اصلا دردی نداشتم علت هم اینِ که اعصاب بینی قطع می شه تو پروسه عمل و کم کم بازسازی می شه واسه همینِ که تا یه مدت بینی خصوصا نوکش بی حس هست.ولی خوب ممکن هست دردای خیلی خفیف حس کنی که چندان مهم نیست منم که واسه مشاوره رفتم یه خانمه رو دیدم منو ترسوند گفت وای این قدر سر درد داشتم بیچاره شدم.ولی من هر کس دیگه ای رو دیدم راجع به درد با من هم نظر بود.یعنی دردی آنچنان نداره.ولی مراقبت می خواد که سختیش هم به خاطرِ غلبه بر عادت هست.موفق باشی دوست عزیز

سلام عزیزم تعجب میکنم که ميگي درد شدید و...من همسرم و برادرم و دختر عموهام عمل کردن اما همشون میگن آمپول زدن دردش بیشتر از جراحی بینی، شاید چند روز اول بخاطر وجود تامپون تو بینی و نفس با دهان یکم سخت باشه و دهان خشک بشه اما فکر نکنم درد شدیدی داشته باشه، شما خیلی تحقیق کن تا بتونی یه پزشک خوب پیدا کنی فرم و شکل بینی و سلامتی اون خيلي مهمه 

ضمن تایید حرفای پروشاد باید بگم منم اصلا دردی نداشتم علت هم اینِ که اعصاب بینی قطع می شه تو پروسه عم ...

امین جون من حدود۱۴ سال بود میخواستم عمل کنم نمیشد تو این سالها از هر کی پرسیدم گفت درد مطلقا نداشته ولی نوک بینیش تا مدتها بیحس بوده منجمله خواهرم که میگفت دندونپزشکی دردش بیشتر از عمل بینیه.ولی من شدید درد داشتم با اینکه دکترامون یکی بود البته با مسکن آروم میشد به جاش بینیم همه جاش مخصوصا نوکش کاملا حس داره کلا من عجیب غریبم خخخخخهه اینم بگم که آدم بد درد و بد مریضیی ام آستانه دردم پایینه چند روز اول حسابی پشیمون شده بودم ولی الان راضیم اونقدرا که فکر میکردم ترسناک نبووووووود

وااای یه دنیا ممنونم ک جوابمو دادین مرررسی...

ینی میگین درد انچنانی نداره وای خداکنه همینجور باشه برا منم 

من ادم بد مریض یا لوسی نیستم ینی استانه تحملم بالاس برا سزارین اصلا عین خیالمم نبود یا تو دندان پزشکی اصلا اذیت نمیشم ولی انقد از کسایی ک جراحی کردن پرسیدم و گفتن خیلی درد داره خیلی وحشت کردم! از طرفیم واقعا بینیم خرابه عمل لازمم خیلی بلاتکلیف موندم

لینک کانال ورزشی من😊@badansazi_ba_fafa

سلام دوستان

منم قبل عمل بینی یه جراحی دیگه داشتم و خدارو شکر نه تو اون عمل نه تو عمل بینی اصلا درد نداشتم.از مسکن فقط یکبار استفاده کردم اونم چون برادر زاده ام اومد تو اتاق و ترسوندم جیغ زدم عضله صورتم خیلی حرکت داشت بینیم درد گرفت.بیشترین اذیت به نظرم تنفس نداشتن و طاق باز خوابیدن بود برام.

من بیشتر به پهلوم و رو شکم میخوابم خوابیدن تمام مدت طاق باز اذیت کننده بود که به لطف حرکتی که تو کلاس پیلاتس یاد گرفته بودم بدنمو ریلکس میکردم که زیاد درد نداشته باشم.کلا مهره های پشت چون دایم طاق باز بودم اذیت شده بود.تنفس نداشتنم که برا همه تو 1 هفته طبیعیه که کم میشه با بینی نفس کشید حتی من که تامپون نداشتم هم تنفسم 100 % نبود. خشکی لب و خشکی گلو میگیره آدم که طبیعیه.در کل عمل زیاد دردناکی نیست بازم شرایط آدم ها و نوع بینیشون دخیله تو این مرحله.

2810