2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

Pd جان

بینیم کوچیکه. من یک سال و نیم پیش عمل کردم بینیم استخوانی و قوز دار بود انحراف شدید بینی داشتم که خدارو شکر بعد از عملم کاملا برطرف شد.🌺

شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راضی هستید؟مشکل تنفسی ندارین؟الان بینی شمابزرگه؟

من ۹ ماهه عمل کردم از لحاظ تنفس و ظاهری و همه چیز فوق العاده راضیم من بینیم استخوانی و قوز داربود خیلی بزرگ نبود قبل از عمل معمولی بود ولی دکتر هم فوق العاده خوب جمع کرد نوک بینی رو. من نوک بینیم نامتقارن بود سمت چپم بزرگتر بود ولی الان متقارن و خیلی خوب شده نمی دونم کدوم صفحه ولی عکس قبل و بعدم رو چند وقت پیش گذاشتم.کلا منظورم این بود که اکثر ناراضی های اون دو تا دکتر گفتی توقع بیشتر کوچیک شدن رو داشتن و گرنه کاراشون خوبه.

آمین عزیز شماهم بهم بگین هزینه جراحی چقدرشد؟ دوستان من بینهایت از جراحی واتاق عمل وحشت دارم   ...

هزینه ی من کلا ۶۳۰۰ اینا شد با چیزای جانبی مثل عکس دارو هزینه ی لباس کلینیک و... ولی دستمزد خودِ دکتر اون موقع ۶ تومن بود الان ۶۵۰۰ شده.خود عمل چیز مهمی نیست نگران اون پروسه نباش من خودم فقط نگران نتیجه ی نهایی بودم مابقی مثل یک خواب می مونه  من درد واینام بعدش نداشتم.

امین جون عزیزم یه سوال, من امروز رفتم دکتر پوست بهم کلیندا مایسین ۱درصد با ژل شستشوی سینره داد, تو ت ...

من دو هفته قبل از عمل شروع کردم هنوزم دارم استفاده می کنم منتهی چند ماه هست که مرتب نمی زنم اگر حس کنم دارم جوش می زنم خصوصا زیر پوستی استفاده می کنم ولی ژل شستشو رو همچنان مرتب استفاده می کنم

آره عزیزم میشه دکتر به من گفت سرعمل اگه بتونه از داخل بقدر کافی پره ها رو جمع کنه دیگه برش نمیده که ...

عزیزم میشه بگی بدیه باز کردن پره بینی چیه که تاکید داشتی پره های ببنیت و باز نکنه؟😊

عزیزم میشه بگی بدیه باز کردن پره بینی چیه که تاکید داشتی پره های ببنیت و باز نکنه؟😊

اگه پره ها باز بشه دوتا بدی داره یکی اینکه بخیه ها از بیرون تو اون گودی دو طرف بینی زده میشه و ممکنه جاش بمونه دوم اینکه ممکنه سوراخای بینی کاملا قرینه درنیاد و بالا پایین بشه یعنی دکتر نتونه سوراخارو عین هم و هم اندازه دراره البته این تصور من بود ودلم میخواست پره ها باز نشه بعدا دیدم دکترمم تمایل به همین کار داره ولی بازم گفت اگه سر عمل ناچار بشم باز میکنم

اگه پره ها باز بشه دوتا بدی داره یکی اینکه بخیه ها از بیرون تو اون گودی دو طرف بینی زده میشه و ممکنه ...

نه آخه منظور از باز کردن پره ها کناره ها که نیست معمولا فقط زیر بینی باز می شه و برای میزون کردن سوراخای بینی خیلی وقتا مجبورن این کار رو بکنن اون بینی هایی که خیلی پهن هستن گاهی از کناره ها باز می کنن اونم نه همه ی دکترا مثلا دکتر کامیابی شنیدم که لارم باشه این کار رو انجام می ده

ببخشید دوستان من الان درحال تحقیق هستم هرکی میتونه بهم کمک کنه اگه بادکترای دیگه هم عمل کردیدوراضی ه ...

سلام دوست عزیز

اینجا کسایی هستن که عمل کردند و راضی هستن .منم از عملم راضیم ولی ممکنه فرم بینی من یا بعضا دوستان مورد دلخواه شما نباشه چون مدل بینی عمل شده ها اینجا خیلی متفاوته.پیشنهاد میکنم با توجه به سلیقه دلخواه و مدل بینی و آپشن هایی که مد نظرتونه دکتر رو انتخاب کنید وگرنه تا اینجا که من خبر دارم این اواخر کسایی که چند تا دکتر بوده که باهاش عمل کردند همه راضی بودند.

من جمله دکتر ابیانه که دو نفر اینجا باهاش عمل داشتن و این دکتر تهرانه البته.دکتر سجادیان هم بوده که مورد ها راضی بودند.منم دکترم قارونی بوده 2 ماه پیش عمل کردم و راضیم.عمل همه دوستان موفق و متفاوت بوده.  

کلیندا مایسین در واقع یک آنتی بیوتیک موضعی هست .که جوشا رو خشک می کنه

آمین جان من کرم ضد جوش هم تازگیا پرسیدم بعضیا جواب گرفتن و میگن خوبه مارک نوروا رو خیلی ازش تعریف میکنند.دوستان اگه کسی تمایل داره محصولاتش نوروا ضد جوش هاش خوبه.من از برند دیگه ای دارم استفاده میکنم تموم بشه حتما میرم سراغ نوروا.

نه آخه منظور از باز کردن پره ها کناره ها که نیست معمولا فقط زیر بینی باز می شه و برای میزون کردن سور ...

آها من منظورم همون باز شدن پره ها از کناره های بیرونی دماغه که راضی نبودم دکترمم گفت اگه مجبور بشه باز میکنه که خداروشکر لازم نشد.

2810