2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

دوستانی که عمل کردید تنفستون چجوری بود من وقتی قطره فنیل افرین میریزم تا دوسه ساعت میتونم ازبینی نفس بکشم بعدش دوباره کیپ میشه گچم که برداره همینجوریه؟؟واااای کلافه ام روزی چند بارم باسرم میشورم ولی بازم کیپه😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که عمل کردید تنفستون چجوری بود من وقتی قطره فنیل افرین میریزم تا دوسه ساعت میتونم ازبینی نفس ...

الان طبیعیه نگران نباش تو بینی خونریزی داشته خشک شده خوب وقتی شروع به شستشو کنی حل می شه

بین دکتر ابیانه وسجادیان موندم کدومو انتخاب کنم؟!چون شهرستانم نمیتونم برم نمونه کارببینم

هر دو دکتری که نام بردی طبیعی کار هستن اکثر ناراضی هاشون شکایت از زیاد کوچک نکردن دارن .هر دو دکتر خوب هستن ولی کاملا به توقعات شما داره .درکل اگر بینیتون خیلی بزرگ هست ممکن کامل راضی نشید ولی اگر بینی متوسط یا کوچیک دارید براتون مناسب هستن البته این نظر شخصی من هست ولی از راه دور دکتر انتخاب نکنید حتما به مطب هاشون سر بزنید و دکترای شهر خودتون روهم چک کنید.

دوستانی که عمل کردید تنفستون چجوری بود من وقتی قطره فنیل افرین میریزم تا دوسه ساعت میتونم ازبینی نفس ...

لااقل روزی 10-15 بار بینیتون و با سرم شستشو به حالتی که سر خمه و سرنگ داخل بینی به آررومی با سرم بشورید که داخل بینی خالی بشه.منم مشکل شما رو داشتم با بالا بردن تعداد دفعات شستشو مشکل حل شد.

سلام pd جان  من با دکتر سجادیان عمل کردم و بی نهایت راضیم❤

خداروشکر که راضی هستین،میشه یه کم ازتجربیاتتون به من بگید بینی شما چطوربود والان چه جوریه؟هزینه جراحی؟واینکه چندوقت پیش جراحی کردین؟

امین جون عزیزم یه سوال, من امروز رفتم دکتر پوست بهم کلیندا مایسین ۱درصد با ژل شستشوی سینره داد, تو تایپیک خونده بدوم ک دکتر شماهم بهتون کلیندامایسین داده, شما چند وقت قبل از عمل استفاده کردی؟ و الانم ک بعداز عملتونه هنوز دارید استفاده میکنید؟

ببخشید دوستان من الان درحال تحقیق هستم هرکی میتونه بهم کمک کنه اگه بادکترای دیگه هم عمل کردیدوراضی هستید کمکم کنید،دکتر خلج چطوره؟کسی باهاش عمل داشته؟به کمکتون احتیاج دارم کممممممک

2810