2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
منم خیلی استرس داشتم طبیعی چون تنها عملیه که نتیجه کارشو دکتر قبل عمل 100 % نمیتونه بهت بگه چی از آب ...

دقیقا بینی منم همینطوریه عزیزم. عکس فرستادم برای دکتر حسنانی گفتن غضروفی با انحراف جزیی و غوز که تا70 درصد بهتراز الان میشه. ولی دکتر حسنانی تهران هستن رفتن برام سخته و 8 تا 10 تومن هزینه عملم گفتن میشه.زیاده بنظرم. دنبال یه دکترم توو استان خودمون مازندران اما نمیدونم کدوم بهترن

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
منم خیلی استرس داشتم طبیعی چون تنها عملیه که نتیجه کارشو دکتر قبل عمل 100 % نمیتونه بهت بگه چی از آب ...

الان شما قسمت پایین بینیت از حالت گوشتی دراومده؟ینی جمع و جور و باریک شده؟من میترسم گرد بشه و حالت گوشتی بگیره

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

س

مبارک باشه فیلی منم الان 6ماهو جند هفتست عمل کردم ولی باز ورم داره فردا عکس میزارم میحرفیم تالان ندارم ت گوشیم 

واینکه بازم بعضی شبا جسب میزنم نوک بینیم ثب کبرمیدارم خ جمو شیکه بعداز چند ساعت بازم انگار پف میکنه این دلیلش چیه ایا بازم جا داره ک بعدها مثه وفتی ک چسبو برمیدارم جمعتر بشه 

ایا بازم چسب بزنم 

من طبیعی خاستم همونجورم شد خ سربالا نشده خ هم فوس نداده درصورتی ک نوک داشتم و ی عوزه کوچیک اینارو برطرط کرده کمیم پهناشو باریک کرده از پاین و نوکشم کمی باریک همین بیشتر ترمیمی بود ت زیبایو نخایتم عروسکی بشه فعلن راضیم دوستان اگ نظری دارید درمورد حرفام بگید لطفن ممنون

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
من خودم دکتر علامه .حسنانی .سجادیان .میلانی .سامی . محبی . کلانتر هرمز و یحیوی مد نظرم هستن  .ا ...

عزیزم من تهران نیستم نمیتونم اینا رو تحقیق کنم. وقتمم خیلی کمه

برای خوب شدن حال دلم دعا کنین.واقعا محتاجم
سلام.عزیزم منم دنبال دکترم و زیاد وقت ندارم ولی اینجا بجز آمین جون کسی جوابمو نداد. بیشتر اونایی که ...

عزیزم من زنجان هستم . وقت گرفتم پس فردا مشاوره پیش دکتر ابیانه

ولی الان یکی گفت کار بینی گوشتی خوب نمیتونه

موندم چیکار کنم. از راه دور هم نمیشه که تحقیق کرد

برای خوب شدن حال دلم دعا کنین.واقعا محتاجم

بچه ها یه سوال دیگه, تا چندوقت بعداز عمل چسب روی بینی رو دکتر باید بزنه؟ اخه من شهرستانم بعدازباز کردن گچ دیگه تا یه مدتی نمیتونم برم تهران, ب نظرتون خودم میتونم چسب بزنم؟ واینکه بعداز عمل هنوز باید بریم دکتر بینیرو ببینه و معاینه کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها یه سوال دیگه, تا چندوقت بعداز عمل چسب روی بینی رو دکتر باید بزنه؟ اخه من شهرستانم بعدازباز کر ...

بستگی به دکترت داره ماله من ۴هفته ی اول هر هفته ویزیتم کرد چسبمم ۲دفعه ی اول رو برام زد بعدش یادم داد دیگه خودم زدم. ولی دختر داییم با یه دکتر دیگه عمل کرد ۲هفته یکبار ویزتش کرد و بهش گفت ۳روز بیشتر چسب نزنه

سلام روی کلمه این کلیک کنید عکسا میاد بالا صبح گرفتم البته عکس قبلشو ندارم شما فک کنید ی غوز کوچولو ب ی نوک از پهنای بینیم نگرفته مال خودمه خودم نخاستم دست بخوره خ کمم بهش قوس داده همین من خودم راضیم اکثرنم متوجه عمل نمیشن چون خ طبیعیه 

فیلی جون نوک بینیت باریک میشه نگران نباش مال منم پهن بود و قلمبه ولی باریک شد ولی هنوز جای بخیه کولومولا ورم داره میگن ت یکسال طول میکشه نوک بینی شکل بگیره چون اخرین جای هستش ک ورمش میخابه 

سلام فاطمه جان منم قصد دارم بين دكتر ابيانه و حامد عباسى يكى رو انتخاب كنم نظرم بيشتر روى ابيانه ه ...

سلام عزیزم.

بله با دکتر ابیانه عمل کردم..تو صفحات قبل عکس هام هست.

پره های بینیم جمع شده. کاملا هم یکسان و خوبه. البته بخیه از داخل داره و از بیرون باز نشده. تامپون هم یک شب تو بینیم بود.

عزیزم من زنجان هستم . وقت گرفتم پس فردا مشاوره پیش دکتر ابیانه ولی الان یکی گفت کار بینی گوشتی خوب ...

من تو مطبش بینی گوشتی هم دیدم که خوب شده بود.

بینی خودمم ترکیبی بود و الان بعد از 19روز کاملا راضیم. با اینکه ورم داره ولی از قبلش خییییلی بهتره.

2810