2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خیلی بد شد بخدا من اصلا بعد دو روز گشتن این صفحه رو پیدا کردم 

عزیزم برو کارهای قارونی رو ببین عالین خیلی قشنگ قوس میدن واقعا خیلی هم تمیز طبیعی من ک ناراضی ازش ندیدم سوگلی جون پیشش عمل کرده خیلی خب شد لطف کردبه منم معرفی کرد رفتم دیدم خیلی خوشم اومدشما هم برو ی سر بزن

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷

سلام بچه ها منم بالاخره بعد از سالها بینیمو عمل کردم دقیقا ٩ روز پیش.

هفته اول خیلی سخت بود به خاطر انحراف بینی طلق گذاشته بود داخل سوراخای بینیم که باعث میشد نتونم از بینی نفس بکشم. دیروز برام این طلقهارو دراورد که تونستم یه نفس راحت بکشم ولی باز امروز نمیتونم خیلی راحت نفس بکشم ابریزش دارم.

گچ (اسپلیت هست اسمش نیمدونم) بینی رو که برداشت گذاشت بینیمو ببینم 

خیلی ورم داشت کل صورتم ولی معلوم بود خیلی بهتر از قبل شده. صورتمو تمیز کرد باز گچ رو گذاشت روی بینیم گفت بمونه واسه یه هفته دیگه.

کلا سختیش هفته اول برای من خیلی زیاد بود به خاطر تنفس بیرون هم نمیشه خیلی رفت چون افتاب میخوره به پوستم میسوزه ولی دیگه یه باره تموم شه راحت میشم

واسه اینکه ورمهام هم زودتر بخوابه یکی از دوستان بهم گفتن امپول دگزا خوبه منم به دکتر گفتم ایشون هم گفتن بهترین راه برای ورم تزریق به خود بینی هست که پیشنهاد نمیدم دگزا هم ورم رو کاهش میده ولی عوارض داره. سه تا دگزا برام نوشت که بزنم.

راستی من هر روز یه قرص ویتامین س جوشان و یک روز در میون قرص امگا ٣ هم میخورم.

غدا رو هم تا ٦ روز جویدنی نخوردم حتما باید یکی باشه براتون اب پرتقال و میکس اناناس و عسل بگیره هر چند ساعت بهتون بده

از قبل عمل سوپ درست کنید واسه خودتون اگر کسی ندارید کمکتون کنه. اب خیلی بخورید(البته چون از دهن نفس میکشید مجبور میشید اب زیاد بخورید)

اسم دکترم: فتح سامی

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

بچه ها این عکس بینی منه کسی رو دیدین اینجوری بوده بعد عمل قلمی و خوب شده باشه؟ لطفا اگه کسی بینیش اینجوری بوده و بعد عمل طبیعی و خوب شده عکس قبل و بعد بذاره یا اگه اطلاعاتی در مورد این نوع بینی واسه عمل دارین بهم بگید. خیلی ممنون می شم. می خوام با اطلاعات کامل برم مطب گردی که تحت تاثیر حرفای دکترا قرار نگیرم

وای خیلی بد شد بخدا من اصلا بعد دو روز گشتن این صفحه رو پیدا کردم عزیزم برو کارهای قارونی رو ببین عالین خیلی قشنگ قوس میدن واقعا خیلی هم تمیز طبیعی من ک ناراضی ازش ندیدم سوگلی جون پیشش عمل کرده خیلی خب شد لطف کردبه منم معرفی کرد رفتم دیدم خیلی خوشم اومدشما هم برو ی سر بزن

راستش دوبار مسیرم اون سمت بود رفتم هردوبار گفتن دکتر رفته! ساعت ۵ ۶.. 

شما کارای دکتر خداکرمی رو دیدین؟ خیلی دکتر با سابقه و با اعتماد ب نفسیه ،کاراشم تمیزه ولی بشخصه سبکی نتونستم تشخیص بدم..مدل بینی هرکس یه شکل بود ولی بهشون میومد

بچه ها این عکس بینی منه کسی رو دیدین اینجوری بوده بعد عمل قلمی و خوب شده باشه؟ لطفا اگه کسی بینیش اینجوری بوده و بعد عمل طبیعی و خوب شده عکس قبل و بعد بذاره یا اگه اطلاعاتی در مورد این نوع بینی واسه عمل دارین بهم بگید. خیلی ممنون می شم. می خوام با اطلاعات کامل برم مطب گردی که تحت تاثیر حرفای دکترا قرار نگیرم

من نمیشناسم عزیزم وگرنه کمکت میکردم حتما

دوستاني كه با دكتر فتح سامي عمل كرديد از جراحي ايشون راضي هستيد ؟؟درست هست كه ميگن ايشون اصلا به حرف گوش نميده و آخرش كار خودش رو ميكنه ؟؟و اكثرا دوست داره بيني ها رو فانتزي در بياره !؟؟؟

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

يه سوال ديگه ،تا به حال اسم دكتر وقر دوست و هومن فرهنگ رو شنيديد ؟؟چه سبكي كار ميكنن و بيماران ازشون راضي هستن ؟؟؟اين دو تا بهتر هستن يا فتح سامي؟؟در ضمن هزينه سامي چه قدر ميشه ؟؟من بيني گوشتي دارم ،كدوم دكتر رو پيشنهاد ميديد؟؟؟خواهشا راهنمايي كنيد 

دكتر محبي و كيارش نجات پور و بنيادي هم خيلي ازشون تعريف شنيدم اما ميگن كه محبي و كيارش نجات پور ناراضي هم زياد دارن !!!واقعا خيلي سر در گم هستم 

راستي يه سوال ديگه  اينكه ميگن شيرواني كارش براي بيني هاي گوشتي حرف نداره و خيلي عاليه درسته ؟؟؟اما مشكل من با شيرواني يكي قيمت خيلي زيادش هست بالاي ٢٠ ميليون !!!و يكي ديگه اينكه ميگن بعضي وقت ها جاي بخيه ها ميمونه !!!!!حالا ميخوام شنيده هاي شما رو هم بدونم !!مي أرزه به نظرتون !؟؟و لطفا نظرتون رو در مورد نادريان هم بگيد ،كلا از بين اين اسم هايي كه گفتم به نظرتون قابل اعتماد ترينشون كدومشون هستن؟؟

راستي يه سوال ديگه  اينكه ميگن شيرواني كارش براي بيني هاي گوشتي حرف نداره و خيلي عاليه درسته ؟؟؟اما مشكل من با شيرواني يكي قيمت خيلي زيادش هست بالاي ٢٠ ميليون !!!و يكي ديگه اينكه ميگن بعضي وقت ها جاي بخيه ها ميمونه !!!!!حالا ميخوام شنيده هاي شما رو هم بدونم !!مي أرزه به نظرتون !؟؟و لطفا نظرتون رو در مورد نادريان هم بگيد ،كلا از بين اين اسم هايي كه گفتم به نظرتون قابل اعتماد ترينشون كدومشون هستن؟؟

2810