2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست
مریممممممممممممممممم خدا خیرت بده بیا من گزینه اصلیم برای عمل میلانی هست. ابته باید برم مطبش تو گاندی و نمونه عملاشو ببینم. ببین دماغ من بزرگه هم درازه هم پهن اما صاف و صوفه. عکس از بد و قبل عملت داری بذاری؟ ممکنه برام خصوصی بذاری؟ ممنون کلاً راضی هستی از عملت. آها راستی هزینه عمل چند شد؟

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم منم ی همچین چیزی دارم ولی خ ریره ب دست معلوم میشه میگن ب خاطر خوب برش نخوردن نمیدونم منم دکترمو هنوز ندیدم باید ازش بپرسم ولی مال من خ ریزه ماساژ بده اروم
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
سلام دوستان من 23 این ماه با دکتر ابیانه وقت عمل دارم.بینیم استخوانی هستش.به نظرتون قبل عمل چه کارای باید بکنم و روز عمل چی با خودم ببرم؟؟ یه چیز دیگه اینکه برای اینکه ورم کم باشه چی کار باید بکنم؟؟ استرس گرفتم
هما جان تا یه هفته هر شب قرص جوشان ویتامین c بخور اگرم می تونی روزی یه لیوان آب سیب وکرفس رو مخلوط کن بخور شب قبل یه شام سبک بخور من روزی یه دونه ففول می خوردم هنوزم هر روز می خوردم هنوزم می خورم اصلا ریزش مو و اینام نگرفتم کلا میوه تازه ویتامین سی واسه کبودی و ورم هم بعدش هم قبلش خوبه آناناسم خوبه ولی هیچ ارجحیتی نداره خود دکتر ابیانه واسه ورم بعد عمل به چند تا از بیماراش آب کرفس توصیه کرده من دیروز سه ماهم پر شد اما هنوز خیلی از این موارد رو که گفتم انجام می دم .دکتر که واسه ویزیت رفتم خودش کلی تعریف کرد و گفت معلومه خوب مراقبت کردی .من روزی دو لیوان چای سبز و دولیوان دم کرده ی بابونه می خوردم و می خورم
بچه ها رعایت خوردن و طاقباز خوابیدن تو ورم خیلی موثره و من هنوز با دوبالش می خوابم سوسیس کالباس تن ماهی سس فست فود تندی و شوری نخورید نمک غذاتونو تنظیم کنید کم کنید تو حمام با آب ولرم دوش بگیرید آب داغ وبخار ورمو خیلی زیاد می کنه
مرسی آمین جان خیلی لطف کردی واقعا امیدوارم بینیت روز به روز بهتر بشه و راضی باشی از عملت. چند وقت بعد عمل قیافه نرمال میشه؟ یعنی من تو عید میشه مهمونی برم یا نمیشه رفت کلا؟
2810